- Слава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Svenmag
Купив для комп'ютера, працює добре.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Іноді шумить трохи
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нормальний, бюджетник за свої гроші, АЛЕ є нюанс, він при перемиканні реле може пропускати високу напругу, тобто 269 В, спокійно, ПК чи ще щось може погоріти, тому я на виході стабу поставила ще реле іншою фірми, в так в мене все файно робе! Ще одне, його треба вимикати, періодично після використання, так написано в інструкції, а також по вігукам він часто горить при роботі нон стоп.
- Достоинства:
- добрий за свої гроші
- Недостатки:
- пропускає високу напргу
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую виробнику. Реально виручив взимку. При 180в в мережі давав достатньо потужності для зарядки BLUETTI AC70
- Достоинства:
- Працює
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює 2рокі все добре
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: D`n`D Group
Взяли 2 штуки - на 1000 і 500 Вт. Тестуємо другий тиждень. Пристрій зроблений добротно, гарний великий дисплей. Має функцію затримки на 180 секунд, що є добре для компресорів холодильників і камер. Не шумить, під час роботи ледь теплий. Досить приємний дизайн. Читав багато хороших відгуків про нього на інших сайтах. Має максимальну вхідну напругу 270 Вольт. Шукав саме з таким параметром, бо у нас часто напруга утримується до 265 Вольт. Більшість інших стабілізаторів мають максимальну вхідну напругу 260 Вольт, - що нам не підходило.
- Достоинства:
- яісно виготовлений, затримка 180 секунд, максимальна вхідна напруга 270 Вольт
- Недостатки:
- Не помітив
- ГришаОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor
Надійна стабілізація напруги — пристрій швидко реагує на коливання і підтримує стабільне живлення для техніки.
- Достоинства:
- Все
- Ганна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стабілізатор доставили швидко.
Працює відмінно. Незамінний пристрій під час відключення електроенергії та перепадів напруги. Дякую!- Достоинства:
- Компактний розмір, займає мало місця
- Олег Б***
Як саме він допомагає під час відключення електроенергії?
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для котла, в наш час потрібна річ
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прибор виконує свої функції.
- Достоинства:
- Виконує свої функції при пониженій напрузі (172V) в мережі. Котел працює (до цього не запускався) батарея заряджається.
- Недостатки:
- Поки відсутні.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Схоже, він не виконує свої функції.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник брендуОлег Кузнецов, рекомендуємо ознайомитись з інструкцією користувача. Вихідна напруга, ~230В ± 8 %, це від 211.6 до 248,4 В (норматив в Україні ~230В ± 10 % це від 207 до 253В).
- Олег К***
Вибачте. Дякую. Все працює як треба.
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює справно, купував для котла, нарікань немає.
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ЛіаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Де взяти чек , гарантійний талон на цей товар? Коли забирали замовлення, чек не видали через відсутність світла, сказали що можна онлайн скачати, але я не бачу такої функції. І гарантійний талон відсутній,хоча в описі гарантія вказана 2 роки .
- Достоинства:
- Поки не знаю, тільки купили, вхідна і вихідна напруга постійно однакові, навіть коли більше норми, чи це так має бути, не розуміюсь.
- Вікуся
- Васильєв О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже були всплески в мережі і як видно стабілізатор працює. До 270 не дійшло, щоб побачити як він вимкне постачання на девайс (як описано в документації, вимикає подачу на пристрій, якщо падає нижче 150 вольт чи вище 270 вольт)
- Достоинства:
- Виконує свою функцію
- Недостатки:
- Поки все нормально
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стабілізатор показує однакову вхідну і вихідну напругу. На 4 день після купівлі товару звурнулися в розетка, для повернення коштів, кошти повертати відмовились.
- Недостатки:
- Не працює
- Дима У***
Вы внимательно инструкцию читали? Там написано 220 -10% это значит что от 240 до 200в входное и выходное будет одинаковым!
- Alex
Купіть стабілізатор без вольтметрів, бо так ви ніколи ними користуватися не будете :)
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую.
- Достоинства:
- Не побачив.
- Недостатки:
- Стабілізатор не виконує свою функцію: вхідну напругу транслює в вихідну без коригування!
Представник брендуАлександр Симороз, з інструкції користувача - Вихідна напруга, ~230В ± 8 % це від 211В до 249В. Якщо вхідна напруга в цих межах - показання можуть бути однаковими. Державним стандартом передбачено ±10% від номіналу, це від 207В до 253В.
- Alex
ЗНО в дiї :(
- Артём М***Продавец: Rozetka
Дуже простий, доступний і без хитрих наворотів.
Один вмикач - він же вимикач. Виконує свою роботу у межах своїх можливостей. І ціна на нього не висока.- Достоинства:
- Стабілізатор працює як слід
- Недостатки:
- Мені попався зовсім новий, перші дні може смердіти дешевим китайським пластиком. Котушка гріється, пластик повалює.
- Володимир В***Продавец: Rozetka
Надійний прилад, варто брати.
- Достоинства:
- Виконує свої функції на всі 100%
- Недостатки:
- Жодного не виявив
- Віталій М***Продавец: Rozetka
Вхідна напруга = Вихідна
Як було 245 В в мережі так і видає...- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виконує свої функції
Представник постачальникаВіталій Мухін, дякуємо за вибір REAL-EL. Рекомендуємо ознайомитись з інструкцією користувача. Вихідна напруга, 230В +- 8 %, це від 211.6 до 248,4 В (норматив в Україні 230 В +- 10 % це від 207 до 253В).