- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Купила ці опори для півоній,це напевно для однорічних чи дворічних півоній.А так як у мене півоніі широкі то не поміщаються у кільце D 40 см та і самі прутики дуже тонкі.Якби я бачила ці опори то я іх ніколи би не Купила.Що у Борисполі виготовляють такий непотріб
- Продавец WaZone
Вітаємо. Дані опори прекрасно тримають різні півонії. Самі ніжки опори несуть функцію підтримування кільця, щоб воно не сповзало вниз. А кільце тримає кущ від розпадання. Те, що у Вас XXL кущ ми, на жаль, не знаємо і здогадатись не можемо - в описі і на фото чітко видно діаметр і Ви мали розуміти і співставити розміри підтримки і свого куща.. Є більш міцні опори isp hard від ЗРостай - там 6 мм ніжки жорсткі і більші діаметри. Також можемо окремо зробити Вам і відправити більший діаметр кільця - 50 і 60 см під замовлення. Звертайтесь до менеджера і все вирішимо. А в Борисполі роблять прекрасні опори для квітів і рослин, а також дренажі, розпушувачі, додатки до субстратів, тощо. Гарного дня. :)
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: WaZone
в цілому опора непогана, гарно підтримує кущ хризонтем але хотілось би щоб ніжки були трохи міцнішими
- Достоинства:
- непомітний
- Недостатки:
- опори хотілось щоб були трошки міцнішими
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Отличная поддержка для некрупных и средних цветов.
- Достоинства:
- Качество. Цена.
- Недостатки:
- Нет. Только пожелание: изготовить из прутка побольше диаметром, чтобы с покрытием диаметр был 5 мм.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Підтримувачі гарні, тендітні, непомітні під кущами.
Приємні продавці, своєчасно відправили товар.- Достоинства:
- Дешева, непомітна, підходять для невеличких кущів
- Недостатки:
- Для великих кущів не дуже підходить
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Легке у використанні, достатньо міцні опори як на мене, і виглядає естетично
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Минулого року купила кілька штук. Використовувала для півоній і молодих гортензій. Зі своїм завданням опори справились, незважаючи на те, що достатньо тонкі. Не гнуться під вагою гілок, але я одну ніжку скосила. :-) Думаю замовити ще пару і цього року. Я задоволена. дякую.
- Достоинства:
- Ціна, естетичний вигляд рослини.
- Недостатки:
- Можна скосити через неуважність :-)
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Супер. Очень удобно.
- Достоинства:
- Тоненькое, крепкое, незаметное.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Дуже легкий та тонкий
- Достоинства:
- Недорого
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WaZone
Швидко вислали, дякую.
- Продавец WaZone
Дякуємо Вам за відгук, ми завжди намагаємось оперативно відправити товар, раді, що все пройшло як найкраще. Приємних покупок!