Отзывы покупателей о Динамический отпугиватель птиц ЭкоБерд Крук

Код:  24419528
Оценка пользователей 3.5/5
  • Паша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СтражЭко

Працює супер на черешю і його до довгої жердини) І вішати напроти вітру щоб був,просто огонь!!!

• Продавец  СтражЭко

Дякую за чудовий конкретний відгук!

• Верислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СтражЭко

Все написав у Перевагах та Недоліках. Дуже хороша комбінація - планка для стрибків у висоту і довга вудка. Піднімає на висоту біля 10 м.

Достоинства:
    Легко встановив на висоту біля 10 метрів: використав планку для стрибків у висоту (легка дюралева) і подовжив шестиметровою вудкою (вудлищем). Літав добре, наче справжніфй птвах. Дрібні птахи пропали.
    Недостатки:
    При сильному вітрі моя вудка могла б зламатись. Мусив її опускати нга період сильних вітрів.
  • Владимир

Присылают не комплект . Пришел без шеста

• СтражЭко

Товар пришел верно. Заказана была одна птица. В карточке товара не указано что должен быть флагшток. Читайте внимательно в описании что заказываете.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СтражЭко

Чесно відлякував близько 2-х тижднів. Після цього часу шпаки перестали боятися взагалі. Великий мінус в тому що він постійно запутується коли немає вітру. Привязав на стальний дріт запутуватися перестав. Короче - штука безтолкова, звикають!!!

Достоинства:
    Чесно відлякував близько 2-х тижднів
    Недостатки:
    не бояться
    • Верислав Б***

Треба, щоб не висів у тіні вітру. Навіть на легкому вітрі він рухається. Я задоволений. Птахи пропали. А перед тим було два нальоти. Відлякував плесканням у долоні. Але це ненадовго. Треба було сидіти дома.

• Marina T***

Сложно крепить!
    Если нет ветра - не работает

Недостатки:
    Сложно
    Мало функционально
    • СтражЭко

Для крепежа рекомендуем устанавливать отпугиватель на наш флагшток, он переделан для полного удобства в установке.

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СтражЭко

Классный "Юный орел" - шпаки, пожиратели черешни, исчезли. Купил в комбинации со звуком "Гнездо коршуна". Докупил удочку - 2,5 метра. После размещения на удочке - все стало на место. Орел летает весьма натурально, с пугающей тенью на земле.

Достоинства:
    Легкий в сборе и навешивании
    Недостатки:
    Спица протыкает ткань, видимо, не тщательно прстрочены швы.
    • СтражЭко

Мы рады что смогли решить Вашу проблему с птицами.

• Владимир Г***

Охраняет водоем

Достоинства:
    Отличная штука рекомендую