Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Коннектор для шланга Karcher универсальный с аквастопом 1/2-5/8-3/4 LOOSE (2.645-202.0)

• Олена Г***

Минулого року я придбала мийку високого тиску Bosch. Зазвичай я задоволена товарами цієї компанії. Але виявилось, що в комплект мийки не входить шланг для води. Добре, придбала шланг окремо. І знову сюрприз - я не можу під'єднати шланг до мийки, він постійно зіскакує під тиском води. Інформації, як під'єднати шланг я не знайшла, необхідних конекторів також. І от після року адських мук і неможливістю нормально користуватись мийкою і натрапила на цей конектор. І, о чудо із чудес! Він підходить! Шланг більше не вискакує, гарно зафіксовано , і мийка працює нормально. Я дуже щаслива! Задоволена товарами Karcher і розчарована товаром Bosch (невже не можна було додати конектор до комплекту постачання?)

Достоинства:
    Підходить для під'єднання шлангу для води до мийки високого тиску. Аквастоп. Міцно і надійно зафіксований шланг.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Оксана

Підійшов на шланг 3/4 і насадку 1/2. Є аквастоп

• Николай

Не знал что такое аквастоп, оказалось очень удобно - снимаешь с шланга под давлением насадку для полива, и аквастоп автоматические перекрывает воду.

Достоинства:
    Удобный, прочный, с аквастопом.
  • Попов А***
    Продавец: Rozetka

чудова насадка для керхера, вона універсальна. вона має зручні захвати з м*ягкого полімеру. не вискакує при високому давлінню води

Достоинства:
    Якiсть
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Попов А***
    Продавец: Rozetka

чудовий універсальний конектор для керхера. легко опорошує як малі тка і великі площі саду. має аквастоп. легко надягати насадку на кехрех.

Достоинства:
    Якiсть
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Виктор П***

• Igor T*** Pro
    Продавец: Rozetka

Добрый день,а в него же можно вставить шлангу диаметром 5/8 ???????