Отзывы покупателей о Гантели 23кг х 2шт наборные WCG металлический гриф

Оценка пользователей 4.1/5
  • Отзывы про товар продавца Apricco
  • Апунник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес: 30. Цвет: Черный

В цілому товаром повністю задоволений

Достоинства:
    Гриф зручний, якісний.
    Недостатки:
    Гайки потрібно періодично підкручувати, трохи не співпадають по різбі, але це не критично.
    • Продавец  Apricco

Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку! Користуйтесь із задоволенням!

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес: 30. Цвет: Черный

В целом покупкой доволен,гриф хороший в руке не скользит,иногда приходиться гайки подкручивать,а так всем доволен

• Тертышников Р***

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес: 30. Цвет: Черный

Відмінне обслуговування. Все так, як повинно бути. На замовлення відповіли миттєво. Отримав необхідну консультацію як буде для мене зручніше у використанні. Гантелі приїхали до мене днем раніше, ніж очікував. Купляв за акційною ціною . Дякую. Рекомендую

Достоинства:
    Краща ціна завдяки акційним знижкам
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Apricco

• Иван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес: 30. Цвет: Черный

Неплохие гантели, только коробка была очень мятая

• Андрей М***

Дякую за граний товар.

Достоинства:
    Гантелі виглядають добре. Чудово, що гайки також металеві.
    • Продавец  Apricco

Доброго дня Андрій! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку! Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес: 46. Цвет: Черный

Гантели и блины огромного размера и дико не удобные!
    Не рекомендую покупать данный товар!

Достоинства:
    Недостатки:
    Очень габаритные как для такого веса !
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco. Вес: 40. Цвет: Черный

Только что получил эти гантели и не рекомендую их к покупке. По своим размерами они больше похожи на штангу, чем на гантель. Пользоваться очень неудобно. Со стороны они даже какими-то карикатурными выглядят из-за своих размеров. Также диски приехали полностью какие-то маслянистые — не то в машинном масле, не то, в какой-то другой смазке. Возможно для спортзала этот вариант гантель ещё подходит, но в домашнем использовании очень неудобно

Недостатки:
    Огромные диски и грифы как для гантелей, диски приехали в машинном масле
  • Базан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес: 56. Цвет: Черный

Товар соответствует своему описанию, в целом остался доволен. Единственное что не полный комплект одного диска не хватает, написал в поддержку ответили что доотправят за свой счет

• Продавец  WGroup

Дякуємо за ваш відгук та перепрошуємо за незручності.
      Відсутній диск ми до відправляємо вам за наш рахунок найближчим часом. Також як вибачення за ситуацію покладемо невеличкий подарунок.
      Дякуємо за розуміння та бажаємо приємних тренувань!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InterGroup. Вес: 55. Цвет: Черный

Загалом мені все ок, додатково докупив ще w-гриф і тішусь комфортним тренуванням вдома. Звичайно я розумію, що металеві бліни будуть значно практичніше, проте враховуючи ціну я вважаю композитні - це краще рішення для домашніх умов. Взагалі не жалкую, що обрав саме ці, також продавець токловий та швидкий в оформленні замовлення. Замовляв доставку кур'єром, по ціні дуже лояльно. Раджу

Достоинства:
    Звичайно це ціна
    Недостатки:
    Великі габарити
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10. Цвет: Черный

Гантелі класні, відправили дуже оперативно. Для квартири мені підійшли ідеально.

Достоинства:
    Металеві гайки для закріплення млинців
  • Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10. Цвет: Черный

Все приїхало коплектне. Продавця рекомендую.

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 55. Цвет: Черный

Діаметр грифа не 30см., як вказано в описі, а 28см. Гриф з гайками не важить 3 кг. Відповідно вага гантель не 56 кг. А 54 кг

• Продавец  ECOproposition

Дякуємо за детальний відгук про Вашу покупку. Ми шкодуємо, що не повністю задовольнили Ваші очікування про товар. Дійсно, крайня партія грифів поступила вагою одного грифа 2.5 кг і діаметр 28 мм. Найближчим часом буде внесено відповідні зміни до картки товару. Відповідно до Закону прав споживачів, Ви можете повернути товар, що не сподобався, протягом 14 днів з дня отримання посилки.

• Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ECOproposition. Вес: 50. Цвет: Черный

Товаром задоволений

Достоинства:
    Низька ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Коробки розірвані, не зручно транспортувати до авто
  • Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 23. Цвет: Черный

Відповідальний продавець. Товар хорошої якості. Металевий гриф.Швидка доставка.

Достоинства:
    Чудова якість товару.
    Недостатки:
    За таку ціну їх не існує.
  • Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 18. Цвет: Черный

Покупал гантели на подарок, человек очень доволен)

• Барбул Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: InterGroup. Вес: 40. Цвет: Черный

Доставили быстро. Блины были в какой-то смазке, протёр без проблем, так что, не критично. Несколько блинов пришли "помятыми" - см. фото, - возможно, помялись при доставке. На герметичность не повлияло, поэтому не стал пытаться заменить. При выполнении упражнений гайки слегка раскручиваются (зависит от веса блинов на грифе), но это никак не мешает.
    Очень понравились массы блинов - можно набирать массы с шагом в 2.5 кг.

Достоинства:
    Большинство блинов не имеют никаких внешних недочётов. Металлический гриф. Наличие блинов 1.25 кг - можно набирать массы с шагом в 2.5 кг
    Недостатки:
    Не критично: некоторые блины пришли "помятыми", НО НЕ повреждёнными, гайки слегка раскручиваются при выполнении упражнений
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlexVista. Вес: 36. Цвет: Черный

Гриф гарний, диски трохи завеликі.
    Суттєвий мінус диски у якомусь мастилі, і погано від нього відтираються

Достоинства:
    Гарний сталевий гриф
    Недостатки:
    Диски покриті мастилом
  • Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес: 30. Цвет: Черный

За свою ціну гантелі нормальні, тільки трішки "великі".

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес: 40. Цвет: Черный

Всі диски з візуальними дефектами, поцарапані, один вдарений, при стисканні тріщать, деформується кожух, але функції свої виконують
    Гантелі добрі, але постійно розкручуються
    Зважував Гантелі + 2 диска по 5кг ваги показують 12.5кг

Достоинства:
    Гантелі
    Недостатки:
    Диски
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup. Вес: 46. Цвет: Черный

Гантели хорошие ,массивные правда но и весят не мало ,так что думаю привыкну

Достоинства:
    Цена , качество
  • Охрименко Е***
    Продавец: WGroup. Вес: 20. Цвет: Черный

Проблема решена

Відправили гирі дешевші за ціною дорогих. Гриф і шайби повинні бути металеві , а вислали пластикові

• Продавец  WGroup

МИ Вибачаємось. клієнту дослали грифи металічні, в рахунок компенсації залишили попередні грифи також.