Отзывы покупателей о Мини-теплица с фито светом для дома Sezam XL Black с колёсиками на фиксаторах.

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Гарна якість, легко складати, все працює відмінно

• Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Міні-теплиця супер. Монтаж не складно. До розсади на полицях розставлені кімнатні квіти. Рослинам з яскравим світлом тепло, затишно і кішка не чіпає. Рекомендую.

Достоинства:
    Рослини ростуть в темному куту кімнати.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо Валентина за гарну оцінку теплички. Цілком згодні з Вами, що рослинам дуже добре в такій теплиці, тим паче , що світло спеціально розроблено спеціалістами фірми Самсунг саме для рослин. Не забувайте іноді (краще раз на тиждень) повністю відкривати теплицю на годину-дві - провітрити. Хай Ваші квіти ростуть здоровими та приносять Вам радість.

• Ганна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Мені дуже сподобався товар. Збирала самостійно, розібрала на літо, склала у шафу.
    Квіти помітно краще перезимували, світло приємне, не має кольору, я використовувала, як місцеве освітлення ввечері.
    Дякую виробнику за якісний товар, Моя оцінка найвища.

Достоинства:
    Дуже приємно використовувати взимку, квіти задоволені
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за вашу найвищу оцінку нашого виробу. Вдячні вам за підтримку нашого виробництва та за цей прекрасний відгук! Нехай наша міні теплиця приносить вам та вашим рослинам тільки користь! Гарного вам дня та будьте в безпеці!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Дуже хотіла купити цю теплицю майже рік, навіть шукала її на ін. маркетплейсах + оф. сайті. Нажаль, коли купувала було доступно не так багато моделей. Розібрали)
    Забрала з Розетки, думала прийду швиденько складу і перенесу рослини. Спочатку склала корпус, але одна труба посередині постійно виходила з місця, і якщо притиснути, то вже виходила інша. Думала, що підлога крива, перенесла на інше місце, але ні.
    Перейшла до поличок. Були пластикові пластини і крючки 2х типів. Пластини між собою складались легко, я сумнівалась чи вони достатньо міцні, але зараз бачу що в цілому нормально. Єдине через 3 тижні помітила, що деякі квіти, які стояли посередині однієї пластини почали вигинатись під тиском вазонів (d=12 см)
    Потім потрібно було їх прикріпити до каркасу. Я спочатку взяла крючок (ф1) і не зрозуміла як його кріпити. Другий тип крючка я спробувала втиснути в пази пластикових пластин, щоб було як на ф2. Це було боляче + мої нігті дещо заважали. Ці маленькі крючки з достатньо гострими краями треба було наловчитись так натискати з силою, щоб вони заходили в ті пази. Деякі доводилось тримати ганчіркою. Поличку з 16 крючками ставлю на каркас, а вона зіскакує по кутах (8 крючків), бо на кутах є каркасне кріплення (ф3). Далі виявилось, що не треба було чіпляти всі крючки на поличку, інакше їх не вистачить на всі поверхи. Зняла 8 шт, які я з муками на ті полички кріпила. В мене майже була істерика і я відклала це до ранку. 5 хв казали вони…
    Вранці я вже на точно рівному столі наполовину розібрала каркас. Виявилось, що там є 2 труби бокові, які йдуть вниз. В інструкції про цей тип я не бачила інфо, може вона там є, але я не знайшла. Зібрала так як воно б мало бути і все ок. В каркасі мені не подобається ще один момент, верхня частина ніяк не закріплена до нижньої. По ідеї це легко виправити (в місцях з’єднання 4 болти з гайками).
    Знову полички. Крючки я вже затирала наждачкою (ф4) і все йшло набагато легше. Єдине часом попадались такі пузаті крючки, що затирати треба було довго (ф5). Краще це робити в будівельних рукавицях, але в мене їх не було, тому - ганчірка.
    Каркас складено, полички закріплено, але не по бокам - там нема отворів для цього, виключаючи невдалі кутові. Тобто полички можуть їздити в сторони. Одна в мене все ж таки напівзламана (ф7), це сталось ввечері, коли в мене вже нерви не витримували. А, і ф6, щоб ви розуміли як настраждались мої пальці того вечора.
    До речі в комплекті йдуть не тільки колеса, а ще й прорезинені ніжки – дуже добре тримаються на підлозі. Саме колеса не подружились з каркасом в діаметрі, заходили досить туго, декілька штук дещо розпались, але все таки я їх приєднала. В мене є ще 2 етажерки на колесах і там таких приколів не було.
    Теплиця супер по факту збірки. Не пошкодувала, що купила. Процес збірки не сподобався. Інструкції не достатньо чіткі, не відповідають комплекту. Про крючки там ні слова, але прикріплюю скрін з оф. каналу в ют, там ін. каркас і все ок на кутах. Дякую, що створили це чудо. Сподіваюсь, ви врахуєте ці нюанси і ваша тепличка буде ще кращою.

Достоинства:
    теплиця-антикотик, яскраве освітлення, рослини краще ростуть, компактна, термогігрометр, таймер, вентиляційні отвори, міцна плівка, хороший замок блискавка, естетична
    Недостатки:
    інструкція, крючки (гості, пузаті, мало, не кріпляться по кутах), верх та низ каркасу не закріплені між собою, колеса, американска вилка
    • Продавец  Птичий дворик

Доброго дня. Вдячні за такий розгорнутий та конструктивний відгук! Ми завжди дослухаємось до наших замовників та готові вдосконалюватись задля них. Ми приймемо вашу критику та постараємось найшвидше вирішити ці н'юанси. Якщо у вас виникнуть, які інші питання чи потрібно буде замінити цю полицю, будь ласка, звертайтесь в приватні повідомлення.
      Гарного вам для та будьте в безпеці!

• Людмила К***

Теплиця чудова. Складання нескладне. Недовложили один гачок кріплення

Достоинства:
    Теплиця чудова
    Недостатки:
    Недовложили один гачок кріплення
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за 5ти зірковий відгук!

Вибачте за незручність з відсутністю одного кріплення, помилка при комплектації, інколи таке трапляється. Якщо це для вас критично, можете звернутись в особисті повідомлення для обговорення довіправки відсутнього елемента. Хорошого вам користування та гарного і безпечного дня!

• Дмитро Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Чудова теплиця. Збирати швидко і просто, лампи працюють ок.

Достоинства:
    Гарна теплиця
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за хороший відгук, Дмитро! Нехай наша тепличка приносить користь ваши рослинам!

Гарного Вам дня та будьте в безпеці!

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Тепличку брал под выращивание хвойных из семян в касетах, касеты длиной 64 влезли идеально хоть полочки чуть короче.
    Я в восторге от покупки комнатной теплички с фитосветильниками у продавца Птичий дворик. Тепличка пришла в идеальном состоянии, очень быстро и без единой царапины. Продавец был сама доброта и профессионализм.Тепличка проста в сборке и высокого качества. Фитосветильники сконструированы идеально для конструкции теплички, делая комнату яркой и уютной. Я настоятельно рекомендую этого продавца всем, кто хочет иметь свой собственный зеленый уголок в доме.

наліпка "Зролено в Україні" та якість матеріалів підняли мій настрій !!!
    Слава Україні !

Достоинства:
    Легкая, материалы и конструкция понравились. Светильники класно спроектированы в конструкцию.
    Недостатки:
    пока не нашел
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо вам за прекрасний та розгорнутий відгук! Гарного Вам дня та будьте в безпеці.

Героям Слава!

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Дуже сподобалась теплиця. Якісний товар. Складається легко за допомогою відео. Вже чудово росте зелень та квіти.
    Окрема гордість, що вироблено в Україні!!!
    Бажаю компанії успіхів!!!

Достоинства:
    Гарно виглядає
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо Вам за хороший відгук та побажання! Бажаємо і Вам всього найкращого та нехай наша тепличка радує Вас!

Гарного дня та будьте в безпеці!

• Билык Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик

Замечательная мини-теплица! Легко собрать, удобно перемещать полочки. Красиво смотрится в комнате. Освещение отличное - растения лучше стали выглядеть и приятно глазам, в отличие от розового, эффект которого мы не заметили) Продавец быстро связался, быстро отправил. Мы очень довольны! Всем рекомендуем!)

Достоинства:
    Отличная подсветка, удобная фиксация полочек, отличный микроклимат для растений + защита от кошек))
    Недостатки:
    Их нет