Отзывы покупателей о Ролик (гимнастическое колесо) для пресса 4FIZJO Ab Wheel Black/Red (P-5907739311559)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Отзывы про товар продавца forFIZJO
  • Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Желтый + Черный

Хороше колесо, легко складається, надійна конструкція. Також з плюсів - безкоштовна доставка товару

Достоинства:
    Надійна конструкція, якісні матеріали, наявність килимка в комплекті, безкоштовна доставка
  • Александр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий

На фото коврик есть в наличии нет , как так . Зато коробка вместительная как будто там должен быть коврик .

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий

Колесо зроблене добре, тільки я не розумію чому у мене не вистачає довжини ручок, на фото товару і оглядів одне, у мене інше ( вони випалені до кінця) .. і із-за цього колесо їздить і втрачаєш рівновагу

Недостатки:
    На фото видно

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за ваш коментар.
      Не хвилюйтесь, допоможемо вам зі всім розібратись, оскільки на виріб діє гарантія. Залиште, будь ласка, ваш контактний номер телефону через наш телеграм-чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві оперативно з вами зв'язатись та все прояснити. Гарного дня!

Вітаємо, Юрію.
      Коллцентр намагався з вами зв'язатись кілька разів та, на жаль, безрезультатно.
      Вище зазначене посилання на наш чат-підтримки, ми готові розібратись у вашій ситуації.
      Дякуємо.

• Анатолій Л***

У мене теж так

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Красный

Очень полезное дома, для домашнего фитнеса и тренировки самое то!
    Для пресса очень подходит!
    Дани свой результат уже за 10 тренировок
    Всем советую к покупке!

Достоинства:
    Удобно, сжигает жир, дешевая
    Недостатки:
    Нету

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.

• Орест С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Красный

Хороший варіант ролика для прокачування пресу та м'язів спини, рук. Оптимальна ціна. Матеріали, з якої виготовлений середньї якості.

Достоинства:
    Колесо покрите м'якою резиною, тому можна займатися на дерев'яній підлозі, не пошкодивши поверхню.
    Ручки зроблені із середньотвердої резини та щільно накручуються на металічну трубку.
    Недостатки:
    Місцями криво приклеїна резина на колесі, в одному місці випирає наверх, в іншому кутик недолитий.
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий

До этого не покупал роликов ,этот первый,прочная конструкция,удобные ручки

Недостатки:
    Нет инструкции как одевать ручку,она шла очень туго,поэтому я вбил молотком за пару секунд)