- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Опис не відповідає дійсності. Чорна резинка почала слоїтись після другого тренування. Звернувся до продавця запропонували замінити але який в цьому сенс. Навантаження яке заявленого в характеристика можна сміливо ділити на 2. Якщо раніше я б не стикався з гумовими петлями можливо і подумав би що таке воно і має бути. Покупкою повністю не задоволений!
- Достоинства:
- Дешевші за аналоги
- Недостатки:
- Опис не відповідає дійсності, погана еластичність, швидко виходять з строю.
- Продавец 0spring
Дякуємо, Антоне, за ваш відгук і шкодуємо, що наші гумові петлі не відповідали вашим очікуванням. Нам дуже важливо знати про такі випадки, адже ми постачаємо петлі, які зазвичай відповідають високим стандартам якості та мають попит, як серед аматорів, так і в професійних спортивних залах.
Ми розуміємо вашу стурбованість щодо навантаження та якості гумки, і хочемо запевнити, що ситуація з чорними петлями є поодинокою. Ми пропонували вам обмін товару на новий, прикро що вас не влаштував такий варіант вирішення даної ситуації. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
EasyТрісь - черная порвалась через ~3 недели, трещины появились через ~2, фиолетовая и зеленая еще живы. Использовал без фанатизма!
- Продавец 0spring
Доброго дня, Миколай. Даний товар добре себе зарекомендував мали позитивні відгуки, постачали до спортивних залів та фітнес-центрів. Хотіли зазначити, важливо дотримуватись простих правил користування гумовою петлею для забезпечення її довговічності: 1. Не розтягувати петлю більше ніж на 200 см (загальна довжина не повинна перевищувати 300 см). 2. Завжди знімати петлю з точки кріплення після тренування. 3. Зберігати петлю при кімнатній температурі, далі від прямих сонячних променів. 3. Уникати контакту з гострими та рифленими поверхнями, щоб запобігти пошкодженням. Ці заходи допоможуть зберегти якість петлі та продовжити її службу. Вибачте, будь ласка, але після того, як клієнти вже почали користуватись товаром, ми як продавці не можемо точно знати які були умови експлуатації. Дякуємо за ваш відгук!
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Чудові жгути. Користуюся вже більше року. Нормально працюють при плюсовій і мінусовій температурі
- Достоинства:
- Очікував як покажуть себе на морозі. Не потріскалися не порвалися
- Недостатки:
- Трохи є запах,коли носиш їх постійно у рюкзаку
- Продавец 0spring
Доброго дня Валерій. Дякуємо за ваш відгук, бажаємо продуктивних тренувань!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Рекомендую, качество хорошее, пользоваться удобно
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Продавец 0spring
Дякуємо за Ваш відгук! Продуктивних тренувань!
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Хорошая сумка в комплекте, можно носить как рюкзак
Сами же резинки хорошего качества, у каждой разная сила натяжения, так как это и должно быть
С этим набором можно придумать и реализовать все упражнения
Но чаще всего используешь чёрную и красную.- Достоинства:
- Качество резины, чехол, универсальсальность за счёт разных сил натяжения..можно делать любые упражнения
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец 0spring
Дякуємо за відгук. Вдалих тренувань!
- Константин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Отличная вещь для прокачки ударной техники рук и ног .
- Достоинства:
- И для детей и для взрослых
- Продавец 0spring
Продуктивних тренувань!
- Никита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Резина класс но не заказывайте укр почтой идёт вечность
Качество резины
Комплектация - Недостатки:
- Продавец 0spring
Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Класні петлі, отримав швидко. Видно що якісні, займався дома на турніку свою функцію виконують. Рекомендую!
- Достоинства:
- Надійні та якісні.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец 0spring
Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Заказал резину так как в последнее время все чаще натыкался на интересные тренировки с ней, а в добавок еще недавно сорвал мозоли при занятиях на турнике. Сделал заказ пару дней назад, сегодня уже получил товар. По внешнему виду и запаху видно, что товар хорошего качества, уже сделал пару пробных упражнений, отличные ощущения. Рекомендую всем, кто хочет заниматься спортом
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец 0spring
Продуктивних тренувань!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
И качество товара , и доставка отличные
- Достоинства:
- Первый опыт использования, но качество хорошее,не воняет ничем.сумочка отличная ,можно носить на спине в качестве рукзочка
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Уровень нагрузки: 1-65
Отличный набор петель. Запаха резины нет, разная плотность для изменения нагрузки и удобный чехол для хранения.
- Достоинства:
- Качество, чехол
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Гарні петлі. Після мого звернення щодо якості гуми однієї з петель, продавець надіслав мені нову (без повернення мною бракованої петлі).
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Цікавий маркетинг, збудований на обмані. З обіцяних п'яти стрічок прийшло лише чотири. Червона стрічка відсутня. Гаразд, переживу. Ну що ж, ваш обман до вас і повернеться. Успіхів у бізнесі!
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам щиро шкода, що Ви отримали неповну комплектацію товару та зіткнулися з такою ситуацією. Це не відповідає нашим стандартам обслуговування.
Просимо звернутися до служби підтримки Rozetka через Ваше замовлення, додавши фото отриманого товару. Після перевірки ми обов’язково допоможемо вирішити питання.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Так виходить що я вже третій раз купую такий набір. Всі рази забирали друзі.
- Достоинства:
- Гарна гума!
- Недостатки:
- Не знайшов
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Швидко,все як на малюнку)
- Достоинства:
- Якісь, практичність, компактність
- Недостатки:
- За час користування не виявлено
- Александр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко відправили, якість резинок відмінна
- Недостатки:
- Для ніг ще б широку у комплект добавити
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок. Гарний набір зі зручною, якісною сумкою для переносу
- Достоинства:
- зручна сумка для переносу, гарний набір
- лилияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно зберігати та брати з собою. підходять для багатьох вправ.
Регулярно займаюсь. покупкою задоволена.- Достоинства:
- Компактні, еластичні, функцію виконують, сторонніх запахів не мають, повний комплект з різними навантаженнями
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовуємо всією сім'єю і для підтягувань, і як еспандери. Зручно, що є сумка для зберігання та транспортування. Беремо з собою в подорожі або на вулицю, коли тепло. Якщо купити ще дверне кріплення з карабіном, то взагалі ідеальна штука. Рекомендую!
- Достоинства:
- якість, різноманіття опорів, наявність сумочки для складання
- Недостатки:
- ні
- ЛікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний набір для початківця.
Можна і комбінувати для підтягувань, і займатись з еспандерами невеликого опору, використовуючи для рук та ніг.
Варіантів безліч.
Дуже подобається, ніяких пошкоджень або дефектів не виявила.- Достоинства:
- Яскрава, опір відповідає характеристикам, повний набір для тренування
- Недостатки:
- не бачу)
- ІраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Петлі хорошої якості, добре тягнуться та багатофункціональні. Роблю з ними повний комплекс вправ на різні групи мʼязів. Ідеальний набір для повноцінного тренування на все тіло. А ще їх круто можна комбінувати. Набір підійде тим, хто не має часу на походи чи поїздки до залу та надає перевагу домашнім тренуванням, або на свіжому повітрі. Рекомендую!
- Достоинства:
- Багатофункціональний набір по доступній ціні.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Дуже зручний набір. Петлі без дефектів, різкого запаху не мають. Використовую петлі з меншим опором для розтяжки або для вправ на мʼязи рук та ніг.
Фіолетову та зелену для підтягувань.
Також петлі можна комбінувати, щоб зробити вправу біль складною, або опрацювати техніку підтягувань. Сумка в комплекті дозволяє брати з собою на вуличні тренування і зручно зберігати вдома.- Достоинства:
- Якісний матеріал, оптимальна ціна, комплектація
- Недостатки:
- Не знайшла
- Чістяков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки час показує справжню якість, Ось і червона луснула
- Недостатки:
- Погана якість
- Шолох Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красная порвалась сразу.
Чёрная через месяц.
Зелёная на подходе.
Даже не выходя на улицу. - СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прилагаю фото, качество резиновых петель, спустя два месяца активно использования (занятия примерно 3-4 раза в неделю). Вы только посмотрите на этот мусор, а не товар хорошего качества!...
Зелёная и черная - два разрыва по склеенным швам. Красная - пока один, но есть мелкие разрывы в других местах склейки. Фиолетовая - пока целая (парадокс в том, что она больше всех используется и целая ещё). Жёлтая - целая (не использовалась ещё). На втором фото, зафиксированы места склеек с уже небольшими разрывами.
П.С. Как итог, продавец остаётся с прибылью, а вы остаётесь с вот таким мусором и разочарованием.- Достоинства:
- Продавец остаётся с прибылью
- Недостатки:
- Сплошной недостаток
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій. Дякуємо за ваш відгук та активність. З приводу можливих причин, що привели до розриву резини написали у коментарях до попередніх відгуків. Рекомендуємо взяти до уваги, незалежно від того з резиною якого постачальника ви будете тренуватись.
- Чістяков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв комплект та додатково червону та червону, фіолетовою не користувався але вона з таким дефектом
- Недостатки:
- Низька якість
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій. Дякуємо за вашу активність. Наскільки розуміємо, резинки не рвались і виконують свою функцію, при цьому зауваження про "низьку якість" та "непотріб". При цьому відмінний перший відгук. Схоже, що десь втратилась логіка.
- Чістяков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ось час і показав, що це непотріб
- Недостатки:
- Непотріб
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій. Ми продали вже багато наборів і було усього 2 звернення з приводу проблем із товаром. Просимо ознайомитись з рештою відгуків - можливо вони допоможуть зрозуміти проблему.
- Чістяков А***
Вивчив вашу відповідь до Сергія, дякую але тут не до чого, я тренуюсь гумою більше 20 років, я вважаю це норм досвід, як користуватися ними. Я завантажую фото стрічки якою не користувався. Робив повернення вашою продукції але термін гарантії 14 днів і мені відмовили, якщо допоможете з поверненням або заміною буду вдячний.
Представник постачальникаВаш останній коментар: "Час показав справжню якість". Зараз пишете, що гумою не користувались.... Вибачте, тут щось не так. Змушені відмовити у заміні.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала на подарунок людині, яка постійно займається з таким спортивним інвентарем.
Коментарі щодо якості були позитивні. Дійсно не має різкого специфічного запаху, що дуже порадувало.
Ніяких стиків, або швів не знайшли. Впевнена, що прослужить довго)- Достоинства:
- Матеріал, якість, велика кількість різних опорів в наборі
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не качественный, не рекомендую!
Обновляю свой прежний комментарий, спустя трёх недель. Пока новое, всё понравилось, а вот на практике разочарование, качество резинки подвело. В стыках склеиваний начались разрывы, на черной уже 2 разрыва, на красной 1. Не сказал бы, что их как-то больше использовал, нагружал или растягивал, чем к примеру фиолетовою, да и зеленую, но они быстрее всего вышли из строя. Вначале, на швы склеиваний не обращал внимания, да они и не заметны, но когда появились проблемы (разрывы), внимательно присмотрелся и насчитал в одной петле 6 швов. Это очень много и плохо, так как её уже не свяжешь 6 раз, к примеру, если только один шов который порвался.- Недостатки:
- много склеиваний в одой петле, склеивания не надёжные
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій. Відповідно до технології виготовлення шви на резинках відсутні.
Те, що ви прийняли за "шви" може бути місцями розриву. Таке виникає при неналежному використанні:
1. Виникненні пошкоджень у місці підвісу (гострі кути, наявність залишків зварки або абразивів на турніку, батареї, дереві.... використанні проволоки або капронових ниток при підвішуванні резинки) - не дивуйтесь, уже з усілякими випадками стикались.
2. Виникнення пошкоджень у місці захвату (використанні всіляких не гладких та тонких "приспособ", а також кріплення до грифу в місцях різьби і т.п.)
3. Регулярне розтягнення резинок більше, ніж на 3м (від 1 м у вихідному стані).
В результаті слабші резинки будуть вилітати першими. Якщо не зробите висновків - решта вже на черзі.- Сергей
Да конечно, совсем меня дураком выставили...
Места где размещалась резина, это было моя кожа на теле и обматывалось полотенцем на турнике (для дополнительной безопасности износа).
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій. Ми давно продаємо цей товар і за цей час було багато різних ситуацій із "особливим" використанням гумових петель. Тому попередній коментар направлено для користувачів і в жодному разі не для того, щоб вас образити, а натомість замислитись. Перелік способів зіпсувати резину міг бути не повним.
- Чістяков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цілком задоволений покупкою, еспандер надає саме ті навантаження що потрібно на тренуванні. У руках відчуття гарного якісного матеріалу а надалі час покаже на що вони здатні тільки так.
Недоліки я вважаю що торба замала для цього набору, та іще я докупив дві стрічці чорного та красного кольору на тренуванні незручно їх тремтячими руками ретельно складати в отаку маленьку торбу. Все одно беру пакет в ньому зручно. Сподіваюсь розробникам допоможе цей відгук у майбутньому.- Недостатки:
- я вважаю що торба замала для цього набору, та іще я докупив дві стрічці чорного та красного кольору на тренуванні незручно їх тремтячими руками ретельно складати в отаку маленьку торбу.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар отличный, без дефектов, без неприятного запаха. Любителям приседать под более тяжёлыми нагрузками, рекомендация + "синяя петля 50-110 кг". Можно соединить три петли, но немного теряется в удобстве их фиксировать. Резиновые петли, хорошая альтернатива, на случай если железо по каким-то причинам не доступно.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kvartal S
Чудові петлі,компактно, можна скрізь взяти з собою.
- Продавец Kvartal S
Приємно, що Ви залишились задоволені
Гарного користування товаром!
- Вероника П***Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Не поклали жовту резинку в набір. Має бути 5, а не 4.
- Достоинства:
- Якісні та класні для тренування
- Недостатки:
- Не поклали одну резинку
Представник постачальникаДякуємо за відгук і перепрошуємо за нестачу в комплекті. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки платформи — вам обов’язково допоможуть. Дякуємо, що повідомили!
- Сергій М***Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Вибрав собі цей подарунок, приїхало в упаковці на 1 резонову петлю менше. Чому в обяві 5 а по факту 4? За 600 грн комплекти на 4 шт продаються. Не приємний нюанс
- Достоинства:
- Якість норм
- Недостатки:
- Не відповідає опису
- Сергій М***Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-65
Не рекомендую до співпраці, отримав у подарунок, а кількість резинових петель вказано більше ніж приїхало по факту
- Недостатки:
- Чому в обяві 5 кількість вказано а приїхало 4?
- Євген З***
Ви впевнені що це розетка не доклала?)