Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Агроволокно 90 г/м² 1,07м х 50м Чёрное Growtex

Оценка пользователей 4.8/5
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI

Беру другий раз. Полотно якісне, добре запаковане, менеджери відзвонються. Але, є все ж одинмінус - довга доставка

Недостатки:
    Довга відправка
    • Продавец  PROFI

Доброго дня, Сергій! Дуже Вам дякуємо за позитивний відгук! І хочемо залишити коментар щодо розуміння строків доставки: Перевірили інформацію, перший раз оплата була в Сб 21.09.2024 о 15:08 (ми працюємо по суботах до 14:00, Нд-вихідний), відправлення було 23.09.2024 у понеділок. Другий раз оплата була 27.01.25 і відправлення в той же день. Далі вже справа логістичної служби Розетка від прийому замовлення від нас до доставки до Вашого Магазину Розетка, що в середньому займає мінімум 4-5днів. Розетка навіть так і вказує на самому товарі: Середній термін доставки 5 днів. Нажаль, ми на цей процес не впливаємо. Якби це було відправлення Новою Поштою, то в середньому доставка займає одну добу, максимум дві. Але в доставці на Магазини Розетка є і свій великий плюс - доставку сплачуємо ми. Дякуємо Вам за відгук, і що звернули на це увагу! З Вами приємно співпрацювати, чекаємо на Вас знову!

• Олександр К***

Хороший товар . Рекомендую

• Продавец  PROFI

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за коментар. Нажаль, дійсно строки доставки способом Rozetka Delivery займає трохи більше часу ніж, наприклад, Новою Поштою. Мирного дня!

• Виктория И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI

Якісне агроволокно, прийшло гарно упаковане, відповідає опису

• Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI

Велике Вам спасибі!!!!. Я дуже задоволена.

Достоинства:
    Кріпкий.
    Недостатки:
    Нема.
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFI

Спочатку відправили не те полотно. Але продавець виправив все - поміняв полотно. Отримали те що замовляли. Дякую.

• Продавец  PROFI

Дякуємо Вам, Олена, за відгук з високою оцінкою. Нам дуже приємно. Вибачте за допущену помилку, ми раді що нам вдалося її швидко виправити. Чекаємо Вас Знову! Миру і Добра!