Отзывы покупателей о Еко чашка з бамбукового волокна ВЕЛС 350 мг Сіро-Чорна

Оценка пользователей 4.61/5
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый с черным. Объем: 350

На вигляд чашка чудова, гарно сидить в руці, широка гамма кольорів і на цьому все. Токсичний запах силікону ( схожий чи то на бензин чи то фарбу). Тричі мив з посудомиєм, почитав у відзивах про гарячу воду, спробував кипятити. Результату маже нуль. Запах трохи зменьшився але всеодно присутній. Може хтось знає якийсь лайфхак як вивести? Або прийдеться кришку викидати і замінити на пластик. Можливо партія така мені попалась бо з дебільшого відзиви позитивні тому її і взяв. 2 зірка тільки за українського виробника.

Достоинства:
    Легка, зручна в руці, український виробник
    Недостатки:
    Запах силікону чи то бензином чи то фарбою
    • Продавец  SiliconeFactory

Вітаємо.
      Запах зникне сам через деякий час. Виветреться.

• Борис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый с черным. Объем: 350

Класна кружка. Без недоліків.

• Борис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый с оранжевым. Объем: 350

Якісна яскрава кружка, приємна в руці

• Олена Ф***

Вигляд чудовий. Дуже сподобалась чашечка)

Дякуємо)

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый. Объем: 450

Взяли 3шт, 2 користуємо щодня, беремо каву в машину.
    Вже 2 місяці активно користуємось, не має питань ні до кришок, ні до резинок. Спочатку боялись мити в посудомийці, бо переживали, що кришки можуть деформуватись і почнуть підтікати, але після декількох спроб, почали мити спокійно.

• Марина П***

Класна чашка! Приємно пити кавуську)) Трішки кришка мала запах, але через 2-3 миття його не стало. Оригінальна коробка, яку було навіть жаль викидувати)))))

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Серый с салатовым. Объем: 450

Супер!

• Ігор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый с оранжевым. Объем: 450

Дуже не гарна кришка (дуже складно відчистити від забруднення і погане кріплення (постійно спадає при найменшому доторканні), тому знижено загальну оцінку до 3*. Якість самої склянки добра (міцна і добре витримує перепади температур).

Достоинства:
    Ціні, якість склянки
    Недостатки:
    Якість кришки
  • Олександра К***

Приїхала дуже швидко, виглядає красиво, хоча я думала, що за розміром буде менша

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый с черным. Объем: 450

Дуже зручна річ.

• Продавец  SiliconeFactory

Дякуємо за відгук! Раді, що наше еко-горнятко стало для вас зручною річчю. Ваші слова надихають створювати ще більше корисних і екологічних продуктів. Користуйтеся на здоров’я!

• Наталья П***

Дуже гарний стакан. Не гарячо. Але резинка іноді зіскальзує.

• Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый с бирюзовым. Объем: 350

Взагалі чашка сподобалась. Із недоліків дуже легко знімаються резинові накладки.

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Резинові накладки занадто легко спадають
  • Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Малиновый. Объем: 350

Все відповідає опису , супер зручна та дуже гарна)

• Продавец  SiliconeFactory

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Серый с фиолетовым. Объем: 450

Все супер. Дякую

• Віталій В***

Норм

Дякуємо !

• Євгеній

Чашка с первых дней и первого залива начала течь с разных сторон, с под резинки даже если половина чашки набираю, обидно что снова пришел брак а я за него заплатил. Чуть ли себе ноутбук не залил, не советую пить возле ноутбука, а вот штаны себе залил. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЧАШКУ.

Достоинства:
    течет чашка
    Недостатки:
    течет чашка слабая резинка не держит воду
    • Євгеній

Питання закрили, після покупки магазин зателефонував вибачився за браковану чашку, запропонували заміну нової, ну мені було простіше просто компенсувати, і дякую продавцю пішли назустріч з покупцем. РЕКОМЕНДУЮ хороший магазин та ввічливі менеджери. (5 зірок) :)

• Ольга Б***

Хороша чашка, син із задоволенням п'є з неї какао)) прийшла в прикольній коробці)) можна і на подарунок купувати

Дякуємо, приємного користування.

• Олена Л***

Товар відповідає опису.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Майже без запаху.
    • Продавец  SiliconeFactory

• Олександр Д***

Брав на подарунок, дуже гарна чашка.

Дякуємо за відгук !

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Желтый с голубым. Объем: 350

Супер стаканчики, зручні , легенькі і якісні. Рекомендую до замовлення, будете задоволені. Вживу виглядають ще краще.

Достоинства:
    Легкі, можна використовувати в мікрохвильовці
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  SiliconeFactory

• Доценко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Желтый с голубым. Объем: 450

Гарна стильна чашка. Зручна і легка

Дчкуємо за відгук !

• Роксолана П***

класна та стильна чашка!

Дякуємо!

• Мирослава П***

Чудова чашка, зручна, дуже легка на відміну від керамічних

Дякуємо !

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый с красным. Объем: 450

Дуже задоволена стаканом. Спочатку у кришки є запах (я занурила кришку в її ж стакан з гарячою водою і залишила до вечора, запаху як не було,а вода ввечері була ще теплою, що приємно вразило, бо стакан був відчинений) Виглядає яскраво і стильно. Зручно пити, кришка тримається нормально

Достоинства:
    Гарно виглядає, добре тримає тепло
    Недостатки:
    Одразу є запах
    • Продавец  SiliconeFactory

• Dmytro B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый с черным. Объем: 450

Хорошая чашка, имеет специфический запах (бамбук) если долго стоит пустая с надетой крышкой, запах выветривается через пару секунд после открытия крышки. На вкус влияния не заметил

Достоинства:
    Красивая чашка, большой объем, резиновые елементы защищают руку от гарячей чашки
    Недостатки:
    Слабый запах бамбука при долгом простаивании
  • Артем Д***

За свої гроші непогана чашка, але якщо вам потрібно напій брати із собою, то не дуже зручно. Брав для кави або чаю в дорогу наприклад, в авто, напій може хлюпнути через дірочку для пиття, також протікає між чашкою та кришкою, тобто якщо дуже обережно використовувати, то норм.

Достоинства:
    Немає запахів
    Недостатки:
    Може протікати під кришку, краплі, але не зручно
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Серый с желтым. Объем: 350

Гарний, запаху немає, гарне подарункове пакування. Продавець швидко вийшов на зв'язок і зробив відправку.

Достоинства:
    Цю брала на подарунок, а взагалі такою чашкою користуюсь багато років і мені подобається. Доставка в точку видачі Розетка.
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  SiliconeFactory

Дуже дякуємо ))

• Ярослав Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый с бирюзовым. Объем: 450

Гарна якість. Добре, що робите стакани й великого об'єму, бо меншого не вистачає на молочну каву

• Андрій П***

Чашка супер. Але особисто мені хотілось би мати трохи меншу за об'ємом.

Достоинства:
    Ціна.Якість.
    Недостатки:
    Поки що не знайшов.
  • Ігор Х***

Стакан не поганий. Якість кришки - не дуже (товстий і м'який силікон (дуже легко спадає). Але ціна це компенсує.

Достоинства:
    Якість стакана, кріплення термокільця
    Недостатки:
    Кришка легко спадає - дуже не зручно.
  • Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Серый с малиновым. Объем: 450

Хороша вмістка чашка.

Достоинства:
    Вмістка, добре гріє руки, не протікала.
    Недостатки:
    Був запах , після миття пропав
    • Продавец  SiliconeFactory

Доброго дня !
      Дякуємо за відгук !

• Ушакова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Серый с малиновым. Объем: 350

Товар перевершив мої очікування, дуже задоволена))

Достоинства:
    Красива, легка, зігріває руки, кришка щільно прилягає, пити дуже зручно, об'єм 350мл для мене - ідеальний

Дякуємо ))

• Оля

Красива, легка, не протікає

Дякуємо, Слава Україні!

• Ніколь
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Малиновый. Объем: 450

Зручна, руку не пече, не витікає, але не 450 мл, а 350, майте на увазі

• Продавец  SiliconeFactory

Дякуємо за відгук, ми перевірили на мірному стакані для рідини, стакан 350 мг -340 мг води входить в стакан, для стакану 450мг, входить 440 мг рідини. Ми не знаємо яку рідину ви вимірювали на вагах, і чи відкалібровані ці ваги.
      Є фото та відео цього міні експерименту, але у відгук його не можливо підгрузити.

• Ніколь
    Отзыв от покупателя. Продавец: SiliconeFactory. Основной цвет: Фиолетовый. Объем: 350

Зручна, руку не пече, нічого не витікає, але 350 мл не вміщається, я перевірила на вагах - вийшло 308 мл

Достоинства:
    Класна
    Недостатки:
    Не 350 мл
    • Продавец  SiliconeFactory

• Наталия Г***

Дуже задоволена , ще і упаковка подарункова