Отзывы покупателей о Субстрат Lechuza Pon 6 л
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Sadolove. Объем: 3
Отличный минеральный грунт.
Кактусам и суккулентам нравится.
Суккуленты лучше зимуют, меньше вытягиваются, кактусы цветут как бешенные и наращивают за летний сезон шикарную корневую. Они уже 2 сезона растут в этом грунте.
Пересаживаю их обычно в свежий субстрат перед зимним покоем.- Достоинства:
- Удобно использовать, можно использовать повторно, растения отлично растут и цветут
- Недостатки:
- Сложно после этого грунта использовать какой-то другой )))
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sadolove. Объем: 3
Гарна якість та швидка доставка, чекаю результати від рослин
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sadolove. Объем: 3
Прекрасный субстрат. Пересадила умирающий замиокулькас и спасла растение. Через месяц появились "детки". Постепенно пересадила почти все цветы.
- Достоинства:
- Прекрасный состав.
- Недостатки:
- Дороговато.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Sadolove. Объем: 3
Чудовий грунт для сукулентів.
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Sadolove. Объем: 6
Дуже подобається субстрат, спочатку хвилювалася чи підійде всім рослинкам та коли пройшло трохи часу, то помітила, що рослинка, яка не була задоволена ґрунтом - ожила) всім іншим також все підійшло, в мене ехеверії, хавортії, алое, седуми та каланхое) я дуже задоволена, дякую) субстрат чудовий, рекомендую!
- Достоинства:
- Моїм рослинкам подобається
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3
Хороший субстрат, але дорогувато навіть зі знижками. Мішаю з грунтом
Представник постачальникаДобрий день, Людмило!
Дякуємо за Ваш відгук)
Раді, що субстрат Вам сподобався. Дійсно, LECHUZA-PON — це мінеральний преміальний субстрат, який відрізняється довговічністю, не ущільнюється з часом і забезпечує оптимальний баланс вологи та повітря для кореневої системи рослин.Також він має запас поживних речовин і може використовуватись як самостійно, так і в суміші з ґрунтом — тому Ваш підхід абсолютно правильний.Щодо вартості — розуміємо Вашу думку. Вона обумовлена якістю компонентів і тривалим використанням субстрату без втрати властивостей.
Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.5
Гарний субстрат, літопсики задоволені))) відправили швидко
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Flower Garage. Объем: 18
Гарний товар, гарний продавець. Дякую
- Продавец Flower Garage
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3
Хороший субстрат
- Недостатки:
- Дорого
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Flower Garage. Объем: 18
Все добре. Доставили швидко, упаковка чудова, купую не вперше. Дякую продавцю!
- Продавец Flower Garage
- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: Flower Garage. Объем: 18
Все добре, продавець привітний.
Субстрат чудовий, підходить для всіх рослин, використовую його замішуючи з основним грунтом. Раджу!- Продавец Flower Garage
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 5
Все чудово
Дякуємо)
- ЛІАНА Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.5
Відмінно!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.2
Зручно розфасований якісний субстрат.
- Достоинства:
- Якість. Зручне фасування.
- ЕллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Красиво виглядає у вазоні, непотрібно міняти, лише додавати добриво.
Представник постачальникаДякуємо, Елло, за зворотний зв’язок щодо ковша Lechuza 19072!
Ваша думка для нас важлива. Цей міні-ковш справді компактний і створений для точного та акуратного засипання субстрату в кашпо з вузькими отворами.
Якщо ж потрібно обслуговувати більший об’єм — можемо порекомендувати альтернативи з більшим розміром.
Завжди раді допомогти з вибором аксесуарів для вазонів!
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 0.2
Все добре.швидко відправили.замовляла на пробу різні субстрати по 0.2л.приїхало в мален.зіп пакетах
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Всё отлично
- Проценко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Grill and vason club. Объем: 3
Класний грунт
- Продавец Grill and vason club
Дякуємо за ваш відгук! Нехай ваші рослини ростуть здоровими та міцними!
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Grill and vason club. Объем: 3
Чудовий мінеральний субстрат для рослин.
- Продавец Grill and vason club
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що мінеральний субстрат LECHUZA PON відповідає Вашим очікуванням. Це справді чудове рішення для забезпечення оптимального догляду за рослинами!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3
Мой Замик в этом грунте пожелтел
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Субстрат очень понравился. Заказываю второй раз. Растения в этом субстрате хорошо укореняются и не требуют быстрой пересадки, питания хватает надолго. Корни не болеют и не загнивают при случайном переливе.
- Достоинства:
- Отличное качество товара. Возможность покупки в кредит. Быстрая доставка бесплатно в поштомат
- Недостатки:
- Разве что высокая цена, но купила с рассрочкой.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Нам дуже приємно, що субстрат Lechuza-Pon відповідає вашим очікуванням і допомагає вашим рослинам добре рости та укорінюватися.
Ми розуміємо, що ціна може здаватися високою, але вона відображає якість та ефективність продукту. Раді, що можливість придбання в розстрочку зробила покупку комфортнішою для вас.
Якщо у вас будуть додаткові питання або потрібна консультація, звертайтеся – ми завжди раді допомогти!
Бажаємо вашим рослинам здоров'я та краси!
- Удовенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Сукуленти та кактуси жирнішають що ті поросята на лечузі)
Представник постачальникаДобрий День!Дар'я, дякуємо за Ваш яскравий відгук! Раді, що ваші сукуленти та кактуси так добре почуваються на Lechuza-Pon. Субстрат дійсно створює оптимальні умови для цих рослин, і, судячи з усього, вони на ньому чудово "від'їдаються". Бажаємо їм і надалі радувати вас здоровим виглядом!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 5
Замовляю вже вдруге 5 літрів лечузи, бо кількість домашніх рослин збільшується. Дуже рекомендую, у мене в лечузі майже всі суккуленти ростуть: толстянки, хавортії та інші. Просто треба пристосуватися до поливу. Коли рослина тільки дітка з зовсім маленькими корінцями, поливаю щодня шляхом обприскування ближче до корінців, бо вода крізь камінчики стікає вниз, куди рослинка ще не дістає, але треба не багато. Мені подобається.
- Достоинства:
- Суккуленти ростуть швидко і не псуються, виглядають шикарно, висаджую у широкі горщики з лечузою суккуленти різних видів, щоб була красива композиція, всі рослини ростуть прекрасно.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец TD-Orchids
Дякуємо за такий корисний відгук) дуже інформативний
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3
Товар сподобався, додала субстрат 50/50 з ґрунтом, квіти потребують рідшого поливу і виглядають насиченіше. Придбала для листяних вазонів.
Представник постачальникаДобрий День Ніна! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що універсальний субстрат Lechuza-Pon 3 л (19560) вам сподобався. Справді, змішування субстрату з ґрунтом у пропорції 50/50 може допомогти зменшити частоту поливу та зробити рослини більш здоровими та насиченими. Чудовий вибір для листяних вазонів! Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібна допомога, звертайтеся — будемо раді допомогти.
- Журавльова Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3
Сам грунт дуже подобається. Але в цей раз прийшов мокрий. Запах прілого був відчутний ще при цілісному пакеті грунту. Запах прілого, вологий пакет. Навіть по кольору можна зрозуміти, що він мокрий - має бути набагато світліше.
Був в декількох пакуваннях, можливо намок і його перепакували, так мокрим всередині і лишився.- Достоинства:
- Вже брала, до самого грунту претензій не маю
- Недостатки:
- Прийшов в цей раз мокрий, з пліснявілим запахом.
Представник постачальникаДобрий день Євгенія! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності. Нам дуже шкода, що вам надійшов ґрунт неналежної якості. Можливо, проблема виникла через неналежні умови перевезення, і ми обов’язково перевіримо цей випадок з нашим відділом якості, щоб запобігти подібним ситуаціям у майбутньому. Дякуємо за вашу довіру і терпіння.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 6
Це найкращий грунт для моїх рослинок)
Дякую за наявність та надшвидку доставку! - Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 5
Запліснявіли всі рослини. Як кактуси так і орхідеї. Це жах. Кактуси! Які в піску рости можуть а тут загинули
- Достоинства:
- Не раджу
- Недостатки:
- Суцільні
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 5
Поясніть як працювати з цими каміннями?? Всі рослини які я туди пересадив згніли!!
- Дмитро
У що ви їх садили? Ваші горщики мають отвори для відводу води? Схоже на те, що не мають, бо сама лечуза не тримає воду - це камінчики.
Вирощуємо у такому субстраті кактуси і сукуленти - жодних проблем немає. - Сергей Я***
Горщики мають подвійне дно. Пересадив кактуси і за місяць полив лише 1 раз і все одно всі кактуси згніли і орхідея теж.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 1
Товар добре упакований,прийшов швидко,дякую.Буду ще замовляти.Лякую
Дякуємо)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кіо Арт. Объем: 1
Ґрунт дуже класний, купувала для стапелії, вона почувається чудово в цьому ґрунті))
- Тетяна Б***Продавец: Rozetka. Объем: 12
Дуже класна складова для грунту. Рослини в шоці, коріння росте, листя густиться. Додаю в грунт десь 30 відсотків, для сукулентів десь 40-50. Інше - перліт, вугілля, торф, якщо треба вермикуліт. Ця версія трохи дорожча за Basic pon і відрізняється від неї наявністю осмокоту. Але якщо ви ітак гарно удобрюєте рослини, то він вам не потрібний і можна трохи зекономити купивши Basic pon. так і зроблю наступного разую
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Grill and vason club. Объем: 12
Дуже погана упакування, приїхав ось такий
- Продавец Grill and vason club
Добрий день, нажаль ми не бачимо Ваші фото , заздалегіть приносимо вибачення, але не все залежить від нас, пакування було в коробці, добре упаковано, але перевізник нажль не завжди коректно поводиться з товаром (
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3
Дякую за улюблений грунт!)
Представник постачальникаДоброго дня Анастасія,
Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Lechuza.Ваша думка має велике значення для нас!
Бережіть себе.
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 3
Пахиподиум 5 месяцев сбрасывал листья, потом сидел голый без признаков жизни. Пересадила в лечузу, сразу ожил))
Представник постачальникаДоброго дня Аліна,
Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Lechuza.
Бережіть себе.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: TD-Orchids. Объем: 3
Пересаджено кактуси, які вже років 10 у мене вле не цвіли. Може так співпало, але влітку в мене зацвіли усі манюні..
- Достоинства:
- Підходить кактусам
- Продавец TD-Orchids
Дуже раді що ваші рослинки оцінили цей субстрат )
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Leto-Leto. Объем: 3
Чудовий грунт! Мої сукуленти оцінили. Пересадка рослин - суцільне задоволення, так все просто. Швидка відправка, якісний товар, рекомендую.
- Продавец Leto-Leto
Дякуємо за відгук!