Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кастрюля с крышкой Kamille 2.4л из нержавеющей стали и полыми ручками KM-5772

Оценка пользователей 4.67/5
  • Отзывы про товар продавца ROYALHOME
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.7

Кастрюля супер!

Достоинства:
    Качество отличное!
  • Пархоменко Т***

Каструлька гарненька. Мені сподобалася. Це вже друга із цієї серії. Дякую.

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.1

Хорошая бюджетная кастрюлька. Не легкая, не звенит. Для единственной свежей порции каши достаточно. Немного разочаровывает крышка без вертикального ободка, но это на любителя.

Достоинства:
    Цена, приятное качество.
    Недостатки:
    Крышка
  • Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.4

Придбала вже другу каструлю ціеї марки.

Достоинства:
    Попередня моя маленька кастрюля ,мені служить протягом 2 років,тільки приємні враження!коли треба було придбати більшого об'єму,то знову обрала kamille.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.4

Шикарна кастрюля. Беру вже другу. Товсте дно, важка, не залишаються чорні плями на дні. Дуже задоволена

Достоинства:
    Товсте дно
  • Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6

Рекомендую. Дуже красива та якісна кастрюля. Все збігається з описом.

Достоинства:
    Якісна красива велика кастрюля
    • Продавец  43zt

Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення.

Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.7

Замовила 1,7, а по факту всередині мірка 1,5. Дуже здивувало, що при щільному упакуванні всередині каструлі якійсь пісок,чи то земля насипана, після якої залишилась пляма. При тому, що кришка щільно припачна папером до каструлі. І на дні теж пляма в 3 см яка не відмивається.

Достоинства:
    Красива
    Недостатки:
    Плями на дні, не відповідає розміру.
    • Людмила К***

Хочу доповнити відгук. З часом використання плями на дні зникли. Дно товсте. Вода закипає за лічені хвилини. Дуже швидко охолоджується, що зручно, щоб поставити в холодильник,

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZINGYDOM. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6

Нормальна бюджетна кастрюля.

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1

Обычная хорошая кастрюля, цена- качество оптимально

Достоинства:
    Хорошая
    • Продавец  LZ Home

Дякуємо за відгук. Будемо раді новим замовленням!