Отзывы покупателей о Скамья тренировочная Hop-Sport HS-1030 с фиксатором для ног

Оценка пользователей 4.5/5
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EkipPRO. Цвет: Черный с красным

При моєму зрості в 181 см. для мене є суттєва незручність використання цього тренажеру при виконанні вправ для м’язів живота, мої сідниці опиняються на розриві між сидінням та відкинутою спинкою. Для вирішення цього питання мені довелося від’єднати сидіння, та зробити додаткові місця для кріплення. Для того щоб спинка могла рухатися в повному обсязі кутів я зміг перемістити сидіння на 33 мм далі, стало зручніше. При цьому прийшлося перемістити і спинку, піднявши її на 55 мм. (видно на фото). Для більш комфортного виконання вправ сидіння довелося в цілому перемістити на 70 мм, це максимальне змішенні, яке можна зробити при цьому розмірі самої сидушки. Але при цьому варіанті кути нахилу можуть бути тільки від’ємні (-33, - 10, та 0), в верх на: + 20, + 40, + 50 та + 88 градусів спинку не піднімеш. Для швидкого переналаштування потрібні в комплекті не стандартні болти, а затягувальні болти з ручкою (на кшталт що на фото). Тому можу порадити виробнику зробити опорну балку під сидінням хоч би на 70 мм довшою.
    Крім того, маючи трохи прокачані ноги, обхват мого стегна над коліном 49 см., мої ноги не дуже зручно відчувають себе під верхнім утримувачем, в його максимальній висоті. Мав би бажання, щоб була можливість підняти верхній утримувач ще 5 см.
    Зробивши вище описані доробки, лава стала комфортною для мого використання, але потребує більше часу для переналаштування. Мабуть зроблю собі ще додаткове сидіння на 5-7 см. Довше.
    Стосовно комплектних резинок, в яких натяжіння майже відсутнє, можу сказати, що вони як дешевий приклад використання, щоб знати які купувати резини для тренування, бо наявні можуть підійти скоріше за все дитині.

Достоинства:
    Якісно зроблена. Відносно не важка. Можна скласти в половину. Якщо Ваш зріст менше ніж 175 см., то її без сумніву можна рекомендувати.
    Недостатки:
    ЇЇ компактність – не тільки перевага, а й недолік, якщо Ваш зріст перевищує ~ 177 см, та Ви маєте більш менш прокачані ноги.
    • Продавец  EkipPRO

Доброго дня, вдячні за Ваш відгук! І вдячні що поділились вашим досвідом щодо використання при вищому зрості. Ми розуміємо що описані вами моменти мають скоріш індивідуальний характер, проте дана інформація буде корисна нашим покупцям. Бажаємо успішних тренувань.

• Олег М***

Статистично в Европі зараз середній зріст чоловіка 179 см. Тому я пропоную виробнику шляхом дуже невеликих трат на виробництво зробити цю чудову тренувальну лаву більш універсальною. Налаштування для себе я виришів попередньо описаним способом

• Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EkipPRO. Цвет: Черный с красным

Очень понравилось. Давно такое хотел взять. Лично для меня она полностью устраивает.

Достоинства:
    Компактная лёгкая.
    Недостатки:
    Пока не выявил.
    • Продавец  EkipPRO

Доброго дня, вдячні за ваш відгук! Бажаємо успішних тренувань!

• Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EkipPRO. Цвет: Черный с красным

Внешне на вид технически всё хорошо. Сколько он прослужит не знаю. А так тренажёр очень даже неплохо для домашних тренировок.

Достоинства:
    Лёгкий компактный
    Недостатки:
    Пока не нашёл.
    • Продавец  EkipPRO

Доброго дня, вдячні за ваш відгук! Бажаємо успішних тренувань!

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: h-sport. Цвет: Черный с красным

Спортивна лава приїхала добре запакована. Труднощів при збірці не виникло. Все супер.

• Продавец  h-sport

Доброго дня. вдячні за Ваш відгук!

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: h-sport. Цвет: Черный с красным

Легкий, компактно складається. Тянучкі геть ніякі.

Достоинства:
    Компактність.
    Недостатки:
    Резинки жахливі, натяжіння майже відсутнє.
    • Продавец  h-sport

Доброго дня, вдячні за Ваш відгук, зауваження передано виробнику.

• Сергій

Пане Андрію, і як вона станом на зараз, після майже року використання? Ціла? Якісь проблеми виявилися? Чи навпаки все чудово?

Буду вдячний за відповідь.