- AI аналіз відгуків31 відгук: Позитивний на 98%, нейтральний 2%, негативний 0%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Отримала посилку, я дуже задоволена і вдячна за такі чудові мірні ковшики і мірні ложечки.Вони такі гарні, і якісно зроблені, дуже потрібні на кухні.Буду з задоволенням користуватися.Гарний продавець і гарний товар, 100% раджу купувати.
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Чудово!
- Дарья П***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Ці Мірні ковши та ложки чудові, дуже зручні, необхідна річ в кожній кухні.
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Товаром задоволений.
- Достоинства:
- Сподобалась конструкція
- АрінаОтзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Замовлення прийшло швидко, товар сподобався, сервіс чудовий!
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Отримала замовлення, все чудово Хороший сервіс та дуже якісний товар! Рекомендую! Успіхів
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Набір дуже сподобався! Виготовлений з якісних матеріалів, сталь не "гуляє", не прогинається, приємні на дотик та зручні накладки на ручках.
Вже не вперше купуємо товар у цього продавця. І вкотре задоволені. Гарний сервіс, швидке опрацювання замовлень.- Достоинства:
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Набір супер, дуже полегшує процес готування. Сервіс на вищому рівні, все швидко і якісно
- Достоинства:
- Зручність, якість, сервіс
- Надежда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Такі гарненькі та зручні. Саме те, чого не вистачало на моїй кухні. Якісний товар, швидка доставка. Те, що треба!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Замовлення отримала швидко. Покупкою задоволена, набір дуже сподобався. Дякую за швидкий сервіс та якісний товар!
- Достоинства:
- Гарний набір. Швидка доставка
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Прекрасний набір, прекрасний сервіс.
- Достоинства:
- Зручно зберігати, зручно користуватися, гарні матеріали, як самої чашки, так і ручки, всі марковані розмірами, не заплутаєшся.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Вероніка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Цікавий набір; брала на подарунок. Сама не користувалась. Виглядає міцно та якісно. Доставили швидко. Продавець ввічливий.
- Достоинства:
- Гарна та якісна річ
- Недостатки:
- На великому мірному ковші дві царини( Звісно, то на його функціонал не впливає, але була трохи засмучена.
- Яшар А***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Очень удобный набор. Заказывал для супруги. Она очень довольна. Отдельное спасибо продавцу. Работает оперативно и беспокоиться о качестве товара и контролирует доставку. Спасибо.
- Достоинства:
- Удобный набор
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Дуже класний набір, гарної якості. Замовлюємо вже не перший раз. Рекомендую як набір так і продавця. Все виконано чітко і в заданий строк
- Достоинства:
- Гарний набір як для себе так і для подарунку
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Набір клас. Якість гарна, доставка і сервіс від продавця на самому високому рівні.
- Достоинства:
- Якість і сервіс
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Я в захваті від наборчика. Такий гарнющий , якісний і компактний. Вдячна продавцю за знижку і швидку доставку.
- Достоинства:
- нержавіюча сталь, якість
- Недостатки:
- нема
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Дуже сподобався набір. Зручно, гарно, можна лнгко відєднувати від кільця. На кожній мірочці є силіконова накладка на річці, а також вибиті позначення в чашках або ложках та і ще і а мілілітрах
- Достоинства:
- Якісна сталь, гарні, зручні, не займають багато місця
- Лебединский А***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Мірні ложки і ковшики гарної якості. І доставка дуже швидка
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Дуже якісний товар. Швидка, зручна доставка до відділення Розетка. Висока якість обслуговування замовлення. Дружина у захваті.
- Достоинства:
- Дуже якісний товар. Швидка доставка до відділення Розетка. Висока якість обслуговування замовлення.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Якісний набір. Розмітка об'ємів не зітреться. Доставка швидка
- Достоинства:
- Зручний та гарний
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
дуже потрібна річ на кухні
- Достоинства:
- гарна якість
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Хорошее качество, цвета. Украшают кухню.
- Достоинства:
- Нержавейка
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
симпатичний набір, компактний, не займає багато місця, миється добре, зручний у використанні, дякую.
- Достоинства:
- оперативна та зручна доставка
- Недостатки:
- відсутні
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Дуже сподобалося. На вигляд дуже гарна нержавіюча сталь. Подивлюсь як себе покаже, щоб не поіржавіла. Доставка по плану. Можу радити і продавця і мірочки.
- Достоинства:
- Все
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Товар полностью соответствует описанию, заявленному на сайте. Продавец - прекрасный, связались при заказе, доставили раньше, при получении товара также поинтересовались качеством и довольны ли покупкой. Все хорошо.
- Достоинства:
- Соответствует фото и опсанию.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Мірні ємності зручні, зроблені якісно
Дякую- Недостатки:
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Дуже якісний товар. Дякую NEVA GROUP.
- Недостатки:
- відсутні
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Дійсно дуже якісний товар.Все влаштовує.
Хто багато готує - необхідна річ.Гарне обслуговування, швидка доставка. - Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Дуже задоволена мірочками.Тепер це моя нова любов на кухні.Рекомендую і товар і магазин.Все гарно і швидко.
- Достоинства:
- Чудова якість.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Мірочки чудові та якісні. Магазин рекомендую.
- Достоинства:
- Велика кількість різних ємностей
- Александра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Товар відмінної якості, відправка вчасна та дуже швидка. Дякую за чудове обслуговування, та щиро раджу до покупок цей магазин)
- Достоинства:
- Від замовлення до отримання все відмінно
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
Співробітники магазину професіонали, товар відправили оперативно. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Набір мірних ємностей вищий клас! Незамінна річ для тих хто любить випікати.
- Недостатки:
- відсутні
- захарова е***Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home
советую всем как товар так и сайт для покупок. теперь знаю где достойное обслуживание и нужные вещи. мерками довольна.
- Достоинства:
- отличное качество мерок, сталь, нескользкие ручки, маркировка для жидкостей и сыпучих. доставили быстро , что приятно
- Недостатки:
- не увидела