- Павло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали косу, але при збиранні виявив що кришка глушника має численні розлами, а також 1 гвинт на ручці не затискається до упору. Вирішив косу не повертати, оскільки вона добре заводиться. Колись в мене була Sparta 25 яка хоч і була без трішин, зате погано запускалася, що є гірше.
Звертався до Розетки, просто саму кришку глушника вислати не хочуть для самостійної заміни.
Висновок: обовʼязково перевіряйте при отриманні чи все ціле- Недостатки:
- Зламана пластикова кришка глушника
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В користуванні ще не була, тільки отримав. Збирається легко, як на вигляд якісна мотокоса.
- Достоинства:
- Легка, зручна ручка, легкий старт.
- Недостатки:
- Із недоліків в комплекті немає хрестової викрутки і чохла для інструментів які йдуть в комплекті. Прийдеться чохол зі старої китайської мотокоси брати, наче дрібниця но все ж таки.
- Степан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обслуговування і доставка дуже добре. Моя перша коса, довго вибирав, читав відгуки. Не промахнувся. Коса дуже сподобалася по всіх питаннях. Відчувається якість а також має запас потужності як для коси. Отримав задоволення. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тут одні переваги.
- Недостатки:
- Не бачу.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний та надійний товар, але не з дешевих
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мотокосарка сподобалась! Працює відмінно, легко працювати за рахунок гарної збалансованості і швидкого відгуку при збільшенні обертів ручкою газу.
При першому запуску завелась з другої чи третьої спроби. Після не тривалої роботи на гарячу теж нормально заводиться. Перед запуском єдине що було зроблено це змазано вал і редуктор. Працює м'яко, вібрації мінімальні (гарно збалансовано).
Маючи практику роботи з іншою косаркою (іншого бренду, дешевшою чим "Oleo"), то з цією легше працювати.- Достоинства:
- Легка в роботі і прекрасна збалансованість.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олександр К***Продавец: Rozetka
Обалденная коса!
- Достоинства:
- Мощь
- ТетянаПродавец: MTOOLS
Яка країна виробник товару?
- MTOOLS
Добрый день! Италия!