Отзывы покупателей о Кофе молотый KIMBO ESPRESSO NAPOLETANO ж/б 250 г
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Хороший кофе, но Голд мне больше понравился.
- Достоинства:
- Хороший
- OLEGОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Класна кава
- Достоинства:
- Ціна іщ скидкою
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Отже, кава яка вам прийде в замовленні, це та кава яку ви бачите на фото, а саме — espresso NAPOLI. Вона вкрай відрізняється від кави вказоної в назві продукту, так як espresso napoletano це абсолютно інша кава, яка далеко не всім підійде, espresso napoletano — це кава дуже темного обсмаження, інтенсивність на максималках і є певна гірчинка в ній. А от ця кава espresso NAPOLI, це така класична, все ще насичена доволі м'яка кава, яка насправді мені більше сподобалась аніж Арома ґолд, яку теж замовила як класичну непретензійну каву)
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Кава на фото не відповідає назві товару на Розетці
Вкус
Гармоничный
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Хороший вариант
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кава супер. Не побоюсь цього слова, ідеальна.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: GetUp. Общий вес: 250
Отличный кофе
- Андреи А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Сподобалось
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Замовляв каву espresso napoletano, а одержав espresso NAPOLI. яке не таке насичене !! Могли б перезвонити і попередити. Більше в цього продавця каву не замовлятиму!Замовляв каву espresso napoletano, а одержав espresso NAPOLI. яке не таке насичене !! Могли б перезвонити і попередити. Біль
- Мирон П***
Щось, не зрозуміло, а навіщо було забирати, якщо то не те.
- Галина
В мене та сама ситуація) але якщо чесно, я не одразу помітила, лиш думаю, смачно, та й якось м'якше на смак і око не сіпається, а от воно що)) Не шкодую)
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Можливо у мене помінялись смаки. Ще пару років тому марка Кімбо була улюбленою. Кава не Еспресо Наполітано, як заявлено на сайті, а Наполі, викупила, потрібна мелена кава в дорогу. Для мене неприємно гірка, абсолютно без кавових запахів, задоволення від ранкової кави нульове. Але-все залежить від смаку. Моя оцінка напою, це тільки моя оцінка.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
На сайте в характеристиках написан состав - "Робуста".
Без дальнейшей расшифровки.
Т.е., это значит, что Робуста 100%
На упаковке указано - Арабика 80%, Робуста - всего 20%.
Я покупал именно стопроцентную робусту.
Мне впарили Арабику.
Обманывать нехорошо.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Помилку на сайті виправлено.
- Andriy Y***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
швидкість та якість доставки, як завжди, на висоті. Купував цю каву не в останню чергу через необхідність банки (для кави ж), яка б закривалася герметично. У цьому випадку про герметичність взагалі не йдеться -- банка крива, кришка ледь прилягає, практично не закривається. Треба продавати цю каву у вакуумних пакетах і за нормальною ціною. А тут через банку ціна вища, а банки нема. Це мінус для іміджа Розетки і для якості товару.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Андрій! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: GetUp. Общий вес: 250
Отличный кофе!Рекомендую попробовать!
- Достоинства:
- нет кисловатого вкуса.
- Недостатки:
- нет.
- GetUp
Николай, спасибо за отзыв. Очень рады, что кофе Kimbo Espresso Napoletano Вам понравился. Обращайтесь, будем рады снова видеть Вас среди клиентов GetUp.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Отличный кофе.
- Достоинства:
- Ароматный и вкусный :-)
Вкус
Гармоничный