- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ті що були в продажу станом на 18 рік як моя то супер!
- Лена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер пила, купила 4 года назад, все отлично!!
- Юрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно пила,цепь ниразу не точил .Дуже задоволенный.
- Достоинства:
- Гарна якість.ціна
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил ещё в 2018 ещё работает.
Думаю на первую смену попал.
Китай может.- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока работает
- Бочкар В***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopСom
Отличный садовый инструмент,пилит быстро ,под любым уклоном,работал с досками и брёвнами
- Достоинства:
- Цена и качество
- гена ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Появилися шестерні в сервісном центрі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шестерня масло тіче
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отже, користуюсь даним інструментом через місяць буде вже три роки. Дрова складометрами не пиляю, не для цього вона. Бо це як мотоблоком буксирувати причіп десятитоної вантажопідйомності. Можливо. Один раз. Як написано на шині що це садовий інструмент, так для саду і використовую. Для обрізки дерев і розпилювання. За ввесь час напевно невеликий причіп дров перепиляв. Пиляв і в два пальці товщиною гілля і стовбури під корінь діаметром 30 чи більше сантиметрів.
Ланцюг той самий з комплекту і шина теж, досі працюють. На самому початку кілька разів підтягував, мабуть при першому використанні, далі вже не було потреби. Попри те що доводилося одного разу при пилянні захватити дроту діаметром до 3мм, який затягло під кришку і залишилися сліди на кришці, сколи на кількох різцях ланцюга, він досі нормально пиляє і навіть жодного разу не точив, за всі ці роки! Масло моторне М8 заливаю в бачок на шину. Не має сенсу витрачатися на "масло для шин и цепей" то таж "веретьонка", індустріальне, машинне масло. Рідкіше може краще як пиляти в мороз. Трансмісійне не потрібно лити, бо густе дуже і дороге задоволення. Тим більше "отработка" в жодному разі не можна!!! То масло з домішками металу, буде як наждак для шини. Моторне якраз, можна будь-яке. Згадав про ущільнювач масляного каналу який знаходиться між корпусом і шиною. Він ніяк не віксується в своєму посадковому місці,при зніманні шини потрібно одразу його знімати щоб не загубився. Одного разу ледве знайшов, коли він в траву впав, думав доведеться купувати нову пилку, бо такі дрібниці навряд чи продаються в запчастинах. І треба не забувати поставити на місце його при зборці. В інструкції про це написано.
Я в курсі діла, про пластикову шестірню, але досі жодного шурупа на корпусі не торкався викруткою. Не розбирав нічого. Крім чистки після кожного використання (зі зніманням кришки шини і ланцюга), натяжки ланцюга і доливки масла в бачок ніколи нічого більше з пилкою не робив.- Недостатки:
- Єдине, чого не вистачає, це спеціальної ручки щоб тримати однією рукою при пилянні на землі на цурки.
- КОНСТАНТИН Ю***
Пила полгое Г. Шестерни летят к черту. За год три штуки. Цена одной от 150 грн (случайно нашли) до 650 грн. Мотор на самом деле 1200 вт. Там так на нем и написано. И самое гланое- это не Германия- Китай!!! Но не хороший Китай, а плохой Китай. Двигатель стоит 750 грн. Вот и думайте!!!
- Микола
Незнаю чесно кажучи що ви робите, щоб ті шестерні тричі на рік міняти?! Я купував пилу 18 вересня 2018. Мені цікаво,напишіть коли ви купували пилу, може теперішні пилки не такі витривалі і по якості як ті що були раніше! Повторюсь, в корпус не лазив, лише обслуговування по паспорту. Я описав конкретно свій досвід експлуатації цієї пили, все правда, без вимислу. Ось місяць приблизно як нарешті скинув той ланцюг з комплекту який більше трьох років протягнув, і це дуже непоганий результат. Купив, надів чисто американський Орегон. Взагалі без питань," пече" пилка і далі, тільки краще.
Стосовно Німеччини, я і не згадував цю країну в якості виробника. Якщо не помиляюся, то в описі вказано"країна реєстрації бренду Grunhelm -
Україна! Точно не Німеччина, хоча так, назва звучить як Німецька. Всім давно зрозуміло, що все зараз виробляється в КНР! Але не все що КНР то є погано. - Микола
І яка марка не була б намальована ,хоч Грюнхельм, хоч Бош все однаково родом з піднебесної. Думаю, наскільки довго і як служить будь-яка техніка залежить дуже від того як і з яким підходом користуватись речами.
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прослужила полтора года и закончилась шестерня. Начинаю поиски металлической.
- гена ц***
как снять с вала шестерню
- Валентина Ж***
Нашли? У меня такая же проблема. Шестерни нет
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зтерлася пластикова шестерня, вже рік ніде не можу знайти, ні в магазинах ні в інтернеті, гроші в смітник...
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оценка удовлетворительно.
- Достоинства:
- Пока не нашел
- Недостатки:
- Купил указанную пилу, новая как и положено но при сборке пилы цепь получилась как бы растянутой на самой шине, стал подкручивать регулировочный болт натяки цепи-так тот дошёл до упора а цепь все равно провисает, хотел сначала дать возврат, но случайно увидел что продают белорусского производства насадку с шиной и цепью но на болгарку любого размера, у меня 180 болгарка, цена 475 гр, так я купил и шины поменял местами в лектроптле было 14 а на насадке белорусской 12 очень даже кстати за 1500 гривен получилось две пилы можно так сказать про запас и плюс был ящик для Инструмента. Может цепь не ту всунули, хотя новая была в упаковке но все же боллта регулировачного замало а может брак, поэтому и в дагонку ящики для инструментов дарят.
- гена ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такие деньги можна брать..
- Достоинства:
- Ціна.вага
- Недостатки:
- Шестеренка..Цепь отвратительная,течет масло снизу
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стерлася шестерня. Не один сервис не берёт в ремонт. Самому найти тоже не реально. У токаря можно выточить стальную за 500 грн. Не факт, что стальная не разобьёт ещё что-то. Так что будут зря выкинутые деньги на ветер. Лучше купить новую, например Зенит. Где есть сервис и запчасти.
- Достоинства:
- Низкая цена. Но, это сыр в мышеловке
- Недостатки:
- Детская игрушка, а не пила
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний апарат!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Короткий дріт
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов несправний. Відправили на сервіс. Гроші не хотіли повертати через подерту упаковку (така прийшла на Нову пошту), але все ж повернули після великої кількості дзвінків на гарячу лінію.
- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тонкі, і горизонтальні дрова пиляти добре, а при навантежі зтераються зуби шестерні. Купити нову шестерню не реально. Якщо хтось стикався з цим і знайшов десь шестерню дайте знати. Бо вже перебрав скільки магазинів і таку шестерню і досі не знайшов
- Достоинства:
- Легка, не дорога
- Недостатки:
- При навантажені зтерлися зуби на шестерні.
- Бабанов В***
Так в официальном сервисном центре думаю есть.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
проработала год и стерлась шестерня. Где можно купить шестерню на нее ?
- Достоинства:
- маленькая удобная в экксплуатации
- Недостатки:
- нету запчастей
- Костя
В сервисе спросите.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер
- Достоинства:
- Отлично,легко,быстро,доволен!
- Виктор И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка жахлива, під час першого ж використання не змогла розпиляти ні однієї дровеняки, тіко горить дерево, бо оберти великі.
- Достоинства:
- Показує, наскільки помилився той, хто хотів собі за такi грошi купити лпнцюгову пилу.
- Недостатки:
- Незнаю, що сказати :-(
- Денис М***
У мене кум так само казав поки я йому цеп не переставив в іншу сторону...
- Денис М***
- Валерий
Надо пилу к розетке подключить и нажать кнопку пуск
- Виктор И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дратуйте, купив, зібрав, ввімкнув-реве наче справжня. Але, пила нічого не може розпиляти, тіко деревина горить. Може то ціпок поганий?
- Достоинства:
- Немає, якщо зібрались купляти, то краще витратьте гроши на бош(наприклад) - вона хоч дорожче у три рази, але може розпиляти поліно, і не одне.
- Недостатки:
- Немає ніякої користі, не вміє розпилювати поління. Незрозуміло, для чого вона?
- Денис М***
Мій кум так само казав поки я йому цеп не розвернув в іншу сторону. Я вже своєю порізав величезну дику грушу, яблуню, підстриг 2 великих горіха і хочби хни
- Микола
Бош такий самий, нічим не відрізняється від інших китайських виробів. Там само робиться. Дорожче коштує лише за бренд.
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Два года проработала, спилила премного 15 складометров акацыи, и сдохла пластмассовая шестерня что нет в продаже...жаль!
- Иван М***
У мене така ж проблема. Хочу замовити виготовлення з фторопласту.
P.S. через зломлену шестерню купив таку ж пилку. Так що у мене вже дві такі)
- Гусев П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проработала год, порезал за всё время около 15.Метров,и Всё шестерня накрылась.
- Достоинства:
- Работает:)
- Недостатки:
- Судите сами, как по мне бензиновый пилы лучше.
- Микола
Все-таки вірно написано на шині- це садовий інструмент. Якщо використовувати саме для обпилюваня саду, і розпилювання дерев, то служить довго. Головне хороша енергетика щоб ішла від того хто користується нею. І догляд.
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка действительно хороша
- Достоинства:
- Удобна в обращении,муж доволен
- Недостатки:
- Нет отметки о гарантии,других пока не обнаружено.
Эксперт RozetkaДобрый день! Согласно постановлению Кабинета Министров от 10 мая 2018 № 353 печать на гарантийном талоне не нужна.
Для более детальной информации о работе с гарантийным талоном предлагаем посмотреть видео.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений на 200%
- Достоинства:
- Монстр пилка
- Недостатки:
- Ніяких
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слизалась шестерня, где можно заказать аналог?
- Достоинства:
- Работает уже болле 2х лет, нареканий нету.
- Недостатки:
- Цепь надо натягивать часто
- Артем
Обратись в сервис, может там подскажут
- Микола
Ланцюг витягується кілька разів поки новий на початку. Потім я як натягнув щільно по шині без зазорів,то так і ходить без провисання. В моєму випадку доводиться натягувати через те лише, що після кожного використання знімаю шину і роблю повну чистку пилки і шини від стружки і масла.
- Ролан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую.
- Достоинства:
- Полностью отрабатывает свою стоимость.
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- За св цену отличная пила.
- Недостатки:
- Цепь из комплекта очень слабая. Через 15 минут роботы растянулась до предела пришлось выбивать звено.
- Виталий
Это от того ,что нагрелся металл))вот она и растянулась
- Мик о***
В мене спочатку кілька разів розтягувався, потім перестав. Підтягую лише після знімання-одягання шини для чистки пилки. Після кожного використання.
- Шовкун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар получен вовремя,проста в сборке работает отлично. Большое спасибо!
- Достоинства:
- Цена качество.
- Кухар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо за быструю доставку и хороший товар. Муж доволен, работает на ней с удовольствием. Надеюсь что служить будет долго.
- Достоинства:
- Легкая , удобная, бюджетная.
- Недостатки:
- нет тормоза цепи
- Шовкун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел вовремя все как и заказывал.
- Достоинства:
- Качество,цена.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Лукашов С*** ТрускавецОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока всё хорошо.спасибо
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо, товар получен, новый, прост в зборе, быстрая доставка и отдельное спасибо за подарок, приятно удивили
- Достоинства:
- Низкая цена, высокое качество
- Недостатки:
- Необнаружил
- Владимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила супер!
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Есть определенная проблема с натяжкой цепи.
При закручивании "Винта регулятора цепи" "гайка регулирования" должна перемещаться по "винту регулятора" или нет? При закручивании "винта" цепь не натягивается... В чем проблема?- Clubmann
Так,потрібна,бо вона налаштовується по розміру ланцюга,а якшо він попускається,то це нормальне явище при нагрузці пили,тимбільше якшо пилити пару тонких сучків.В цьому випадку пила має велике навантаження для ланцюга.
- Clubmann
Треба зняти шину і ланцюг,піднастроїти болт натягування,шоб було легенько в натяг,а потім покласти шину і ланцюг,не закручуючи до кінця і відрегулювати степінь натяжки.
- Евгений Л***
Проблема в том, что гайка стоит на месте, тогда как болт крутится! Значит это брак... Что делать?
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь пилой больше года , все устраивает .
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел без гарантийного талона... Что делать?
Эксперт RozetkaДобрый день! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке.