Отзывы покупателей о Набір для вирощування мікрозелені Panda microgreen на 7 врожаїв (ТОП 7 видів культур)

Оценка пользователей 4.48/5
на основе 51 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    48 відгуків:  Позитивні ~72%, нейтральні ~10%, негативні ~18%.
    Після аналізу 48 відгуків, більшість покупців позитивно оцінюють набір для вирощування мікрозелені: підкреслюють простоту використання, хороший врожай, якість насіння та зручність для новачків і дітей. Окремо відзначають швидку доставку та підтримку продавця. Серед недоліків найчастіше згадують якість килимків (наявність різкого запаху в окремих партіях у минулому), деякі питання до інструкцій і комплектації, а також поодинокі випадки недопоставки або не всіх насінин. Продавець показав хорошу реакцію на скарги, оперативно усував проблеми з якістю та повернув довіру покупців.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Гарний набір — для мене він став початком вирощування мікрозелені. Рекомендую новачкам: зрозумієте, чи підійде вам вирощування мікрозелені, чи ні.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Якісний товар. Зерен багато, більш ніж достатньо на кожен лоточок. Коврики якісні без запаху. Зерна гарно зійшли, зелень хрумка та смачна. Плісняви не було. Головне не забувати достатньо зволожувати.. Якщо слідувати інструкції все вийде) Рекомендую.

• Ірина Г***

Дякую.

• Валентина Р***

Швидка доставка, якісний товар. Дякую

Достоинства:
    Все є для самостійного вирощування, навіть перекис поклали
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

В наборі все є, навіть додали інструкцію та перекис водню- дякую! Але щось за два тижня в мене не дуже виросла мікрозелень. Або я не така досвідчена, або насіння не дуже.

Достоинства:
    Додана інструкція та перекис водню
    Недостатки:
    Невпевнено в насінні
    • Продавец  LimeTech

Вітаю. По фото видно що схожість насіння хороша. Мабуть Ви мало поливаєте. Коли насіння проростає - його достатньо оприскувати з пулевізатора. Коли Ви вже виставили його на сонце - потрібно добре поливати 2-3рази на день

• Дар'я Ч***

Хороший набір.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Брала на подарунок своїй сестрі, яка хотіла спробувати вирощувати мікрозелень. Вона дуже задоволена цим набором

Дякуємо Вам за відгук. Раді що сестрі сподобалось

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Гарний набір. Головне уважно читайте інструкцію і вчасно поливайте. Зелень вийшла дуже гарною і смачною. Дякую

Достоинства:
    Якість, ціна, швидко доставили.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LimeTech

Дякуємо Вам за відгук. Хай смакує

• Анастасія С***

Дуже все сподобалося від пакування до якості насіння! Врожайність 100%

Дуже дякуємо Вам за відгук. Хай смакує

• Горшкодер В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Поки що не розумію, коли можна зрізати та їсти, а коли рано/пізно.

Достоинства:
    Якщо працювати по інструкції, то все дуже добре росте. Посадила поки три культури, бо роблю вперше)
  • Ярина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Проростає добре, у догляді просто.

Дякуємо Вам за відгук

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Як сказала дружина, тягне до землі:) Жарт) Спробував вперше і не пошкодував) Все класно, без натяків на пілясняву, привентивно пару раз оприскував розчином з перекисом, зросли як по інструкції (ну і по інструкції працював).

П.С. Підкажіть скільки грам (зернин) гороху в фасуванні?

Дякуємо за відгук. Гороху 40г
      Доречі, горох єдина культура яка після зрізу дає другий врожай( якщо продовжити поливати)

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Первый раз выращивала микрозелень, и с этим набором у меня всё получилось. Никогда ранее этого не делала. Следовала полностью инструкции, которая была в наборе. Всё что указано в описании , всё есть в наборе. Но мне не пришлось воспользоваться перекисью водорода. Семена абсолютно все проросли. Те семена которые нужно было предварительно замачивать, я замачивала, которые не нужно посадила в коврик так. Время прошло 4-5 дней. На фото результат. ( Некоторые ещё продолжают расти). Спасибо за хороший товар!

Достоинства:
    Качество семян, удобный набор, есть инструкция. Для новичков.
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  LimeTech

Хай смакує.
      Горох можна зрізати 1раз, поливати і він дасть другий врожай ( лише горох)

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Нажаль частина насіння не зійшла.
    І був присутній дуже не приємний запах в одному із лотків, прийшлось викинути його. Як вказано в інструкції, до води додала перекись.
    Як для мене, то краще купити просто насіння і посіяти у землю .

Дякуємо Вам за відгук.
      Деяке насіння не потрібно замочувати, наприклад рукола, крессалат (див. інструкцію) Якщо таке насіння попередньо замочити, то може початися гнійний процес і буде відповідний запах.
      Набори для вирощування мікрозелені для того, щоб можна було виростити у себе на підвіконні корисну зелень не залежно від пори року. Висадка насіння в грунт - це зовсім інший процес зі своїми нюансами.

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Дякую. Все смачне. З гороху виростив цілий ліс))

Дякуємо за відгук

• Марина Д***

Все чудово.

• Інна М***

Посилка прийшла вчасно

Достоинства:
    Товар відповідає опису
  • Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Повелась на количество отзывов и купила, пожалела, разочаровалась. Инструкция идет в видео по коду сканировки, где есть общие поветы - замочите, засыпьте, поставьте - выращивайте. В наборе идёт не полная банка перекиси, зачем - не указано. Не ведитесь на отзывы, будете так же разочарованы! Не советую

Достоинства:
    Ни одного
    Недостатки:
    В целом всё
    • Продавец  LimeTech

Вітаю. Дякуємо за відгук.
      У кожному наборі йде друкована інструкція де детально описано як потрібно вирощувати щоб був гарний результат. В інструкції і описано для чого розчин перекису водню (щоб не утворювалася пліснява на кореневій системі)

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Окреме дякую продавцю, що відправив товар без оплати. Гроші скинула вже після отримання товару. Дякую за довіру

Достоинства:
    Гарне пакування, чітка інструкція.
  • Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Все відмінно, мікрозелень смачна, хрумка) Вирощю вперше. Вирішила почати з льону та руколи, льон гарно взійшов, але з руколою трохи не вийшло, половина зерняток не взійшли, але то можливо я щось не так зробила. Далі вирощую броколі, на фото 4 день паростам Дякую за можливість відчути себе трішки садівником

Достоинства:
    Смачна, хрумка зелень, швидко росте і можна смакувати
    Недостатки:
    Не всі зернятка сходять
  • Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Все чудово. Опис вірний. Продавець привітний, приємний.

Достоинства:
    Смачно, корисно, зрозуміло
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Я не могла зрозуміти , що за неприємний запах в кімнаті , а виявилося ,що це так пахне килимок. Гроші на вітер. Нікому не раджу купляти цей набір.

Достоинства:
    Недостатки:
    Неможливо витримати цей запах
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Гарний набір. Зійшло все насіння.
    Дякую.

Достоинства:
    Якість насіння.
    Недостатки:
    Жодного.
  • Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Я купляла такий набір раніше (два роки тому) і в мене все зійшло чудово, цього разу як тільки приїхали в Україну знов захотілося зайнятися "садівництвом", яке мене до війни так заспокоювало. Але довелось більшість лоточків викинути, бо ті килимки почали смердіти і чоловік не витримав і викинув їх)) хоча я нічого сильно не поливала, поставила на кухні на підвіконні, сонце світило, ніби все окей було. Вони собі стояли біля всієї іншої розсади.

Достоинства:
    є інструкція, все красиво спаковано
    Недостатки:
    я напевно погана садівниця :D
  • Скляр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Все отримала, в наборі є все для вирощування мікрозелені, підскажіть, сіяти за раз весь пакетик? Чи то в пакетику на декілька посівів?

Вітаю. 1 пакет - 1 урожай

• Юлія Д***

Все вийшло, дякую)

• Самсонюк Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Щойно отримала набір і вже трішки розчарувалася - в наборі немає заявленого гороху, заради якого я фактично і робила замовлення!!!
    Буду вирощувати «що дали»(((
    Напишу про це окремий відгук.
    А поки за комплектацію «двійка»

• Самсонюк Е***

Приношу щирі вибачення - бо сама не помітила гороху! все із замовленням добре! дякую за фідбек і швидку доставку!!

• Саша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Все гарно проростає,дитині дуже сподобалось спостерігати за процесом вирощування.

Достоинства:
    Все працює

Дякуємо за відгук. Хай смакує

• Аліна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Швидка доставка на пункт розетки. Деталізована інструкція і додачу. Насіння якісне, спершу посіяла крес салат та льон, пагінці почали "прокльовуватися" вже за ніч.

Дякуємо за відгук. Хай смакує

• Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Ой, такий милий оператор спілкувався) дуже турботливі, дуже оперативні. Дякую, дякую, дякую! Такі класні смачнульки виросли) із дітьми вирощували. Цікаво і корисно(

Достоинства:
    Корисно, цікакаво, швидко росте
  • Кристина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Дуже дякую за те, що є саме такі магазини!
    Швидко відповіли, в цей же день відправили. Пакування суперове, є зрозуміла інструкція до товару, наліпки, брендована коробка!
    Моя дитина у захваті!

Дякуємо Вам за відгук

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Купив подивившись відгуки і пожалкував.
    Жахливий сморід від підстилки на який треба вирощувати. Коли полиїш її водою (вода звичайна питна з бутилки) починає смердить на всю квартиру, дуже неприємний запах . Знаходиться в одній кімнаті невиносмо.

Недостатки:
    Неприємний сморід від підстилки, воняють все горщики
    • Продавец  LimeTech

Доброго дня, Валерію. Ми висловлюємо щирі вибачення за будь-які незручності, пов'язані із специфічним запахом. Це особливості органічного льону, але ми впевнені, що цей аромат не повинен бути настільки вираженим, як ви описали. Можливо, десь застоялась вода.

Ми готові вирішити цю ситуацію і пропонуємо вам повернути кошти або вибрати будь-який інший набір з нашої лінійки на безкоштовній основі.

• Продавец  LimeTech

Ми переконані, що така ситуація не повториться, і ми дуже цінуємо ваше розуміння. Дякуємо вам за те, що поділилися своїми враженнями.

• Валерий Л***

Нажаль пришлось викинути все що купив, дитина звісно розчарована , але цей жахливий сморід невиносмо.
      Воду брали з пластикових пляшок що пили самі Карпатську джерельну.

Не в впевнений що при заміні на любий інший набір історія не повториться, не хочу розчаровувати дитину

• Наталія

Гарний набір до початку. На фото різниця в 9днів

Достоинства:
    Все необхідне є

Дякуємо за відгук

• Ірина З***

Перша партія є:)

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LimeTech

Дуже зручно висаджувати на килимках. Не потрібно мити, як від землі.

Достоинства:
    Недорого, цікаво і смачно.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  LimeTech

• Мар'яна К***

Все чудово

Достоинства:
    Зберігали у коробці 4 міс, у квітні посадили, все зійшло , як і очікували.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  LimeTech