- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Розчарування. Чекали пару місяців. Продавець сказав, що ультразвук впливає на нервову систему мишей, тому треба час. Чекали, щоб змінити поганий відгук на хороший Нажаль, з часом нічого не змінилось. Перепробуали у всіх кімнатах, але ефекту 0.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не виконує своє основне призначення
- Продавец HappyLife
Добрый день! Спасибо за Ваш отзыв. Приносим вам искренние извинения.Уже передаём вашу жалобу в отдел контроля качества, для принятия соответствующих мер. С уважением, Руководитель магазина.
- Коржук М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Я задоволена даним товаром. Результату треба чекати десь через два тижні. Мишей немає. Хочу придбати ще один, щоб ввімкнути у погребі.
- Продавец HappyLife
Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Ця річ є фейком, адже розібравши її ви зрозумієте, що нічого окрім панелі з діодами що світяться вона не має. Неймовірне барахло.
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Богдан! Дякуємо за Ваш відгук.
Оскільки, даний відлякувач працює за допомогою ультразвуку, він не може бути ефективним відразу. Ультразвук впливає на нервову систему мишей і вони залишають житло поступово і протягом деякого часу.
З повагою, Керівник магазина.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Нажаль, нічного він не робить. Миші як шкребли , так і продовжують, прямо над ним.
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Не виконує свою основну функцію
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
З повагою, Керівник магазина.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
От комаров помогает замечательно. С грызунами в доме тоже справляется. Единственное, лампочка-индикатор сильно ночью светит(мы в спальне включаем этот прибор). Поэтому мы включаем на несколько часов перед сном и этого вполне хватает что бы тихо поспать всю ночь. Наша бабушка довольна
- Достоинства:
- Помогает справиться с грызунами и комарами
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Продавец HappyLife
Добрий день, Юлія! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Вроде роботает, стало меньше грызунов
- Продавец HappyLife
Добрий день, Юлія! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!