Отзывы покупателей о Кофе бленд "Гарный" (100% робуста) 1 кг свежая обжарка Первая кофе-обжарочная компания

Оценка пользователей 4.5/5
  • Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000

Смачна ароматна кава. Уважний до покупців продавець. Швидка доставка.

Достоинства:
    Якість. Приємне спілкування з продавцем.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо, Наталіє, за те, що оцінили наш продукт та сервіс. Кава від "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) завжди лише свіжообсмажена, тому ароматна і насичена. Куштуйте лише справді натуральну каву!

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000

Неожиданно для себя «открыла» 100 % робусту! Покупала чтобы добавлять к арабике, но как оказалось, мне нравится и «чистая» робуста.
    Отдельно отзыв о компании-5 звёзд. Кофе всегда свежий, помол под заказ, доставка оперативная.

Достоинства:
    Ароматный и бодрящий!
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Продавец  Cofstar

Завжди приємно отримувати відгук від постійного покупця. Дякуємо, Анно, за гарний відгук. "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) - одне з небагатьох підприємств, яке має сертифікат відповідності кави ГОСТу. Кава від "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) завжди лише свіжообсмажена, тому ароматна і насичена. У нашому асортименті до 150 найменувань кавового зерна.
      Смачного і до нових зустрічей!

• Антон З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 250
    • Общее впечатление

• Аромат

Мені сподобався. Люблю робусту за те,що вона просто без всяких присмаків,як арабіка.Чорна,міцна кава! Да і свіжість зацінив по помолу- вдалося зробити не дуже кррупний, зарахунок чого зерна віддали максимум свого аромата.

Достоинства:
    Простий,без різних привкусів,свіжої прожарки.
    • Вкус

Простой

• Степень кислотности

Не выражена

• Продавец  Cofstar

Дякуємо, Антоне, за відмінну оцінку у відгуку. Кава "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) смачна і дуже якісне натуральне зерно (без ароматизаторів і барвників); обсмажується на якісному найсучаснішому обладнанні за найсучаснішою технологією; завжди лише свіжообмажена! Звертайтесь частіше до нашого магазину та стежте за нашими новинками.

• Надія М***

Очикувала смачнішої кави.

• Продавец  KofeS

Дякуємо, Надіє, за відгук. Ви обрали робусту, а найсмачніша - це спешелті кава (лише 10% арабіки світу попадає в цю категорію) - скуштуйте її у нас і відчуєте смак елітної кави.