Отзывы покупателей о Кофе бленд "Smax" (100% арабика) 250 г свежая обжарка Первая кофе-обжарочная компания
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000
Кава супер
- Продавец Cofstar
Дякуємо, Анно, за приємний коментар. Бленди "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) створені експертами SCA за ексклюзивними рецептами, що робить кожен бленд кави воістину унікальним з неповторним смаком. В нашому асортименці багатий вибір блендів натуральної свіжообсмаженої кави (без барвників і ароматизаторів).
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000
Дуже смачна кава. Спробувала багато кави, але ця для мене найкраща. Дякую :)))
- Продавец Cofstar
Дякуємо, Анно, за такий гарний відгук. Бленди "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) створені експертами SCA за ексклюзивними рецептами, що робить кожен бленд кави воістину унікальним з неповторним смаком. В нашому асортименці багатий вибір блендів натуральної свіжообсмаженої кави (без барвників і ароматизаторів).
Приємного споживання!
- Анатолій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000
Рекомендую цю каву і цей магазин. Зі мною зв'язався оператор після замовлення. Розпитав всі деталі і запропонував порекомендувати мені щось додатково
- Достоинства:
- Чудове упакування, кава гарно заварюєтся в електротурці. Гарний смак
- Недостатки:
- Продавец Cofstar
Дякуємо, Анатоліє, за доброзичливий відгук. Ми завжди гарантуємо якість зерен кави у відповідності з ГОСТом, а не з ТУ. "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) - гарант якості! І сервіс завджи намагаємось забезпечити на найвищому рівні.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000
Пахне дуже добре, зерна на фото, як на смак - напишу пізніше
- Продавец Cofstar
Дякуємо, Дмитре, за гарний відгук з фотографією нашого товару. "Перша кава-обсмажувальна компанія" пропонує каву лише власного свіжого обсмаження, тому якість зерна (калібр, запах, смак) гарантовано. Смачного!
- Яворский Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 250
Хороший за свои деньги
- Продавец Cofstar
Дякуємо, Дмитре, за відгук. Якщо цікавить кава найвищого гатунку, тобто Specialty coffee, то у нас така є в чималому асортименті.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000
Завдяки низькій кислотності добре підійшла до капучино.
- Достоинства:
- Сбалансована, приємна на смак кава.
Вкус
Гармоничный
Степень кислотности
Умеренная
- Корницкий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 1000
Один из лучших блендов обжарщика.
- Достоинства:
- Достаточно сбалансированный и приятный вкус.
Вкус
Гармоничный
Степень кислотности
Умеренная
- Продавец Cofstar
Дякуємо, Сергіє, за відмінний відгук. Наша кава ексклюзивна, адже самостійно купуємо зерно у країн-виробників, виробництво сертифіковане FSSC 22000, що гарантує бездоганну якість і безпеку, обсмажуємо на професійних ростерах, лазерна система очищення зерна. Ми раді, що кава від "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) сподобалася і подарувала задоволення. До нових зустрічей!