Топи продажів

Отзывы покупателей о Кофе Ethiopia Yirgacheffe (100% арабика) 250 г свежей обжарки Первая кофе-обжарочная компания

Оценка пользователей 4.25/5
  • Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 250
    • Общее впечатление

• Аромат

Добрый день. Как только был вскрыт первый пакет, я сразу понял с чем имею дело. Вкус детства!!!
    Кофе готовил в гейзер-кофеварке, получая прекрасный напиток. Думаю, что какой-то семье это станет откровением, "играясь" с помолом, временем приготовления и изначальной температурой воды можно получить из одних и тех же зёрен разный по вкусу кофе. Но!!! Ни одного варианта плохого!
    Надеюсь, что мне не "повезло", а это постоянное и стабильное состояние дел в вашей компании.
    Спасибо за кофе. С УВ.

• Вкус

Богатый

• Степень кислотности

Умеренная

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 250

Не сподобалась нікому в родині. Використовували в кавомашині.

• Продавец  Cofstar

Добрий день Шановний Покупець!
      Моно сорти кави мають свій особливий смак, властивий тільки для плантації Країни походження, з якої каву привезли. Ethiopia Yirgacheffe має свій особливий присмак, тому все залежить від Вашмх вподобань, є більш універсальні бленди, суміші арабіки, які мають іншу смакову палітру, свій стандарт, які замовляють кафе та великі магазини. Ми пропонуємо завжди великий асортимент кави з різними смаковими якостями та післясмаком, надаємо можливість обрати той сорт, який буде до вподоби саме Вам.
      Нам дуже прикро, що цей сорт кави Вам не сподобався, тому дуже сподіваємось, що Ви зможете обрати інший, який підійде Вашій родини більше за своїми смаковими якостями, ніж обраний цього разу.
      Дякуємо за відгук!

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 250

Дуже смачний.Спробував такий кофе вперше,емоції від напою ввели в дуже дивний приємний стан...До того я вважав весь кофе однаковим.післясмак заставляє замислитись...Вважаю треба скуштувати ,бо якось словами не вдається висловити емоції.

Достоинства:
    смак.
    Недостатки:
    х.з
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо, Володимире, за приємний відгук. Ви праві, адже смак справді натуральної і свіжообсмаженої кави, - неповторний. Завжди купуйте лише свіжообсмажену каву і лише безпосередньо у виробника! А "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) завжди рада покупцям, особливо щедрим на такі гарні відгуки)

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cofstar. Общий вес: 250

Кава сподобалася. Сподіваюсь, що це не разове везіння, а ваша постійна якість.

Достоинства:
    Відчуваються всі ноти яскраво.
    • Продавец  Cofstar

Дякуємо, Людмило, за відгук. Ми раді, що Вам подобається наша кава. Кава "Перша кава-обсмажувальна компанія" (pkok) - це дійсно натуральна кава найвищої якості. Ми самостійно привозимо найсмачніші лоти нових врожаїв кавових зерен з усіх куточків світу. Обсмажування зерен проводиться на професійних ростерах. У нашому асортименті до 150 найменувань кавового зерна (спешелті, моносорти, бленди та подарункові набори кави). Ми - одне з небагатьох підприємств, яке має сертифікат відповідності кави ГОСТу, а не ТУ.
      До нових зустрічей у нашому магазині!