Отзывы покупателей о Резинка для подтягиваний, турника, фитнеса (эспандер резиновый спортивный) 2080x19 мм OSPORT (MS 1876)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Олександра В***

Гарна, якісна. Відповідає опису

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  CHAMPS

Олександра,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання та чудових тренувань!

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 6-70

Хороша, якісна гумка.

• Продавец  CHAMPS

Світлана, дякуємо) Приємного користування!)

• Диденко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 6-31

Хорошая резинка, как заказывал - черная. Для разминки здоровому мужику. Для нагрузки надо пожеще

Достоинства:
    ОК
    Недостатки:
    Не обнаружено пока
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Арсен З***

Все чудово

• Ольга В***

Качественный товар

Достоинства:
    Быстро отправили товар, спасибо
    • Продавец  CHAMPS

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 2-26

Заказал чёрную , прислали фиолетовую. Менеджер вообще на связи не был, так как оплатил сразу в приложении. Отношения к клиенту никакое. Почему так?

Достоинства:
    Лежит запечатаная.
    Недостатки:
    В душе не чаю.
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 6-45

Мені написала Анна, в CHAMPS вона відповідає за те, щоб я був щасливим. Чому доля вирішила дати владу над моїм щастям сам цій дівчині, що працює в CHAMPS я не знаю, але вирішив не ризикувати і на прохання все ж залишити відгук що "Гумка для підтягування" - чудова. Сподіваюсь тепер я буду щасливішим, ЗСУ знищать всіх московитів, а на східному кордоні з'явиться новий світовий океан імені Степана Бандери.

Достоинства:
    Чудовий, Кольоровий, пахне Гумою!
    Недостатки:
    Не робить з тебе Кріса Бамстеда миттєво
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!

• Мельник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 2-26

Чудовий матеріал, гнучкий та якісний ! Брав 2-26кг. Одна з найкращих у своїй ціновій категорії ! Рекомендую!

Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  CHAMPS

• Кирилл Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 15-40

Всё отлично, качественная резина, любую нагрузку выдерживает!

• Владислав

Хороша резинка.
    Але трішки заскладна для мене.
    Який супротив фіолетової та чорної резини?

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  CHAMPS

Вдячні за Ваш відгук)гарного використання)завжди Вам раді) Яке навантаження потрібно?

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 6-45

Чёткая резинка, в сроки пришла

Достоинства:
    Черная
    • Продавец  CHAMPS

Вдячні за Ваш відгук) завжди Вам раді)

• Надежда К***

Спасибо за Ваш отзыв)

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 2-26

Резинка хорошая. Заказывал черную.
    Но почему то продавец решил что мне нужна не черная. Прислал мне фиолетовую. Наверное лучше знает мои физические данные.
    По этому 3 а не 5.

Достоинства:
    Резинка хорошая
    Недостатки:
    Продавец отправил резинку другого цвета
    • Продавец  CHAMPS

Добрый день, данный вопрос был выяснен, что резинку отправили верного сопротивления, отличие было только в цвете, об этом отличии предупреждает менеджер при оформлении заказа. Извините, за неудобства. Благодарим за Ваш отзыв.

• Джей

Резинка хорошая

Спасибо за Ваш отзыв )

• Анжеліка Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 15-40

Хороша гумка, поки що витримує всі навантаження. Сподіваюся, навчуся підтягуватися)

Достоинства:
    Міцна
    Недостатки:
    Запах
    • Продавец  CHAMPS

дякуємо за Ваш відгук) Раді, що Вам все сподобалось)гарних тренувань)

• inna.rodneva
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 1-10

Цвет - странный, запах, а качество резины - неравномерный окрас, боюсь лопнет в потемневше-побелевших местах. Стоимость пересылки - почти как стоимость изделия. Менеджер так и сообщила - по тарифам перевозчика, ок, при заказе не указано, что перевозчик НП, менеджер об этом - ни гу-гу. Я бы тогда не просила на Джастин. Словом, очень недовольна.

Недостатки:
    цвет не соответствует, есть запах, качество резины вызывает вопросы
    • Продавец  CHAMPS

Добрый день, Инна, с Вами связался менеджер для выяснения данного вопроса. Доставку оплачиваете по тарифам перевозчика, Ваша посылка была отправлена джастином. Спасибо!

• inna.rodneva
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 1-10

Дорогая отправка, нигде не узнать цену, пока не придешь за посылкой. Мне обошлось в 62 грн. изделие весом до 100 гр. Отправлять назад за свой счет будет совсем накладно, т.к. дефекты рассмотрела дома, когда развернула резинку. Интересно, если подтягиваться на турнике, на каком опускании рухну на землю? Вес 52 кг.

Недостатки:
    цвет резинового изделия №2 или хозяйственного мыла, резина местами белесая, может давно лежит? сколько прослужит - не понятно.
    • Продавец  CHAMPS

Добрый день, Инна, с Вами связался менеджер для выяснения данного вопроса. Доставку оплачиваете по тарифам перевозчика. Спасибо!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 6-45

Замовляв фіолетову, прислали чорну, примушують повірити на слово, що чорна це і є фіолетова, обміняти не погодились, мотивуючи це, тим що чорна така сама, але на таблиці вказана інше інфо. Не рекомендую, так як продавець не приймає позицію клієнта.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Повно
    • Продавец  CHAMPS

Доброго дня, Олександр, замовлення було відправлене вірно, ця резинка є в різних кольорах. Для вирішення питання Вам телефонував менеджер, та пропонував обмін, або повернення, нажаль, Ви відмовились. Приносимо наші щирі вибачення, за непорозуміння. Завжди Вам раді.

• Олександр Т***

Ще раз - пропонували обмін з доплатою, не розумію чому за інший колір я повинен доплачувати, якщо ціна зазначена чітко за фіолетову гуму.
      Тобто, усі наступні дії(повернення, обмін) мені запропонували оплатити самостійно - по Вашому, клієнт повинен оце розбиратись в кольорах, доказувати Вам, що Ви надіслали не той товар. Якщо різні кольори - то чому не попередили дзвінком?!

• Продавец  CHAMPS

Олександр, обмін та повернення були запропоновані за рахунок магазину, нажаль, це було незручно для Вас. Вам гарного дня!

• Юлія Н***

Чудова якість. Рекомендую

Достоинства:
    Міцна

• любов ш***
    Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 6-31

Все добре синові сподобалось,дуже дякуємо

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!