Отзывы покупателей о Безглютеновая смесь для выпечки KOMORA "Универсальная", 1 кг

Оценка пользователей 4.14/5
  • Ксенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMRshop. Общий вес: 1000

Продукт від цього продавця ще не використовувала. Відгук про сервіс! Замовила та оплатила 1 кг суміші. Надійшла посилка з об'ємом 3,54 вартістю 130 грн (нова пошта на скаргу відповіла, що такі дані зазначив відправник, при зважуванні на терміналі, вони виявили невідповідність зазначеної ваги, виправили, однак відправили з даними, вказаними продавцем). При відкритті посилки мене очікував ще один "сюрприз" - вага суміші 500 гр!!! Пакет пошкоджений!!! Дякую за"чудовий" сервіс!!! Не рекомендую цього продавця!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Вартість доставки, пошкоджене пакування, невідповідність замовленню
    • Ксенія М***

Пишу оновлення до свого відгуку. Продавець оперативно відповіла на мою скаргу, вибачилась, відправила посилку, в якій виявилось багато смаколиків і упаковка 1 кг суміші. Дякую за такий приємний сюрприз. Посилка була відправлена за кошти продавця. І, оскільки, у відгуку вище я зазначала вартість доставки, то напишу і тут. Вартість цієї посилки 90 грн, об'ємна вага 1,25 висновки робіть самі. Продукція KOMORA точно якісна та смачна! Тут сумнівів немає. Дуже хотілося б, що продавець в подальшому звертала увагу на те, що зазначається під час відправки і оформлювала посилки "як для себе"

• Продавец  KMRshop

Ксеніє, дякуємо за відгук, він дійсно допомагає покращити наш сервіс.
      Стосовно ситуації, що відбулася, це той випадок, коли наклалося декілька помилок. Ми дійсно робимо помилки (і іноді вони сильно дратують). Але ми ніколи не лишаємо їх непоміченими, завжди намагаємось виправити та зʼясувати причини, задля комфорту клієнта і для того, щоб наша подальша взаємодія була лише приємною.
      Смачної Вам випічки!

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMRshop. Общий вес: 1000

Купувала до цього безглютенову суміш Schar - небо і земля. За останні років 5 спробувала багато безглютенової продукції (через важку реакцію свого організму на глютен), і, на жаль, саме ця суміш від Komora не сподобалась: консистенція тіста в результаті не зовсім підходяща для приготування, борошно навіть не використала до кінця, викинула. Намагалась робити млинці і основу для піци. Здавалось би, найлегше тісто, але…
    Дуже хочеться вірити в український продукт. Сподіваюсь бренд покращить формулу

• Продавец  KMRshop

Вітаємо!
      Дякуємо за детальний відгук, він є дуже корисним для нас у пошуку кращих рішень. Млинці та основа для піци дійсно мали вийти за «Універсальної», дуже прикро, що випічка вийшла незадовільною. Якщо Ви напишете нам у месенджер або на імейл (контакти є на упаковці), зможемо в режимі реального часу проконсультувати та приготувати випічку. Бо всі піци та млинці мають бути смачними, навіть безглютенові!
      Ми також відповімо на всі питання стосовно продуктів KOMORA.
      Гарного вечора!

• 124

Не підкажете, яку саме суміш від schar використовували?

• Станіслав

Гарне борошно

• Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMRshop. Общий вес: 1000

Хороший мікс для різноманітної випічки без глютену.

• Руслана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMRshop. Общий вес: 1000

Хліб з гарбуза спікся чудово!

Достоинства:
    Гарне безглютенове борошно
  • Рита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMRshop. Общий вес: 500

Скільки років користуюсь усе смачно всі страви виходять добре як зі звичайного борошна

• Светлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMRshop. Общий вес: 1000

Беру не первый раз очень довольна. Хлеб мягкий и вкусный. Оладьи,вареники и многое другое всё очень нравится малышу

Достоинства:
    Тесто эластичное, вкус выпечки нравится
    • Вікторія

Підкажіть рецепт хлібу, будь ласка