Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Чай Akbar Earl Grey Gold чорний 80 г (55834)

Оценка пользователей 4.59/5
  • Askerovich
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

шикарный чай, крупный лист, аромат, золотистая упаковка.

Достоинства:
    аромат, крупный лист
    Недостатки:
    отсутсвуют
  • Костовская О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Хороший чай по отличной цене! Не такой яркий вкус бергамота, как при искусственных добавках, но очень приятный

Достоинства:
    Цена, качество
  • Писарів В***

Чудовий чай

Достоинства:
    Смак бергамоту
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Пили, п'ємо і питимемо

Достоинства:
    Якісний та бажаний
    Недостатки:
    Немає.
  • Ирина С***

Хороший чай,ненавязчивый,приятный,средней интенсивности

Достоинства:
    Вкусный
  • Світлана М***

Добре

• Олег Г***

Чай качественный

Достоинства:
    Всё
  • Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Чай купую тільки на Розетці. Зупинилась на Акбарі. Саме цей Акбар з присмаком і запахом бергамоту, м'який, але в міру міцний, насичений, листя велике. Якщо це ваш чай, то будете смакувати тільки його. Періодично міняю бергамот на такий же чорний без добавок. Пробувала середньолиствий 500 гр., теж хороший чай. Сервісом Розетки задоволена.

• Світлана М***

Добре

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Дуже смачний чай з достатньо насиченим, приємним смаком бергамоту.

Достоинства:
    Крупнолистовий зі смаком бергамоту.
    Недостатки:
    Немає.
  • Борис Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Достоинства:
    Очень хороший чай
    Недостатки:
    нету
  • игорь л***

Жене очень нравиться!!!

Достоинства:
    Сбалансированность по бергамоту!)
  • Ольга
    Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Покупаю амбар очень давно, и ни разу не разочаровал, цена доступная, очень часто продаётся по акциям и самое главное вкус очень нравится всем домашним, хороший чай и соотношение цена качество

Достоинства:
    Приятный
    Недостатки:
    растет далеко
  • Кирилл Г***

Лучший чай бергамот

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Багато років п'ю тільки чорний "Акбар голд".. Спробував цей з бергамотом - сподобався.. Раніше пробував інші марки з бергамотом - не зайшли.. Буду купляти ще..

Достоинства:
    Хороший
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • В'ячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Смачний та якісний чай. Бергамот з тонким смаком не відчувається ніякої хімії.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Немає.
  • Санина Т***

Я любительница чаев с маслом бергамота, поэтому этот чай оцениваю в 5 звездочек

Достоинства:
    Масло бергамота
  • Илья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

После этого чая остальные из массмаркета потеряли для меня вкус. Только сейчас я полюбил черный чай

• Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Насичений колір і приємний смак

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Міцний, м'який, насичений, чудовий чай. Куплю ще.

• Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Лучший премиум чай из Акбаров..
    Всем рекомендую, по Акции , в розетке, просто смешная цена.

Достоинства:
    Отличный чай.
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Достоинства:
    Качественный, крепкий, ароматный чай.
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

отличный чай, пьем всем офисом

Достоинства:
    насыщенный
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Ещё одно подтверждение, что настоящий чай должен фасоваться там, где он растёт и собирается! Настоящий черный чай и очень приятный оттенок бергамота.

Достоинства:
    Натуральность и богатый аромат
  • ЕЛЕНА В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Чай восхитительный. Не помню лучьшего чая с маслом бергамотом. Лист крупный. Аромат насыщенный. ХОТЕЛА ОПЯТЬ ЗАКАЗАТЬ, но его НЕТ В ПРОДАЖЕ. Если можно, оповестите, когда появится. Спасибо.

Достоинства:
    Вкусный, ароматный, нпсыщенный. Не красит чашку. Высокосортный чай!
    • Александр

Для этого есть кнопка "сообщите, когда появится" под ценой, нажмите ее и уведомление придет вам на почту.

• Константин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Акбар, класика, гарний чай.

Достоинства:
    Нормальний чай без ароматизаторів.
    Недостатки:
    Треба окремо купувати цукор та лимон.
  • Mykhailo S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 10. Общий вес: 80

Отличный час с настоящим бергамотом.

Достоинства:
    Цена и качество.
  • Володимир Я***

Найкращий чай для мене

Достоинства:
    Смачний і ароматний
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Завжди купую цей чай, як бачу знижку. Чудова якість, крупний лист, вистачає на довго, має в собі натуральну олію бергамоту, що я ціную. Рекомендую.

Достоинства:
    Один із улюблених чаїв, насичений, крупнолистовий, з натуральним маслом бергамота
  • Станислав15
    Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

На сегодняшний день для меня чай Akbar один их лучших.Крепкий и насыщенный вкус доставляет огромное удовольствие от чая.Чувственный аромат и удобная упаковка.Всем советую попробовать этот прекрасный чай

Достоинства:
    Лучший чай
    Недостатки:
    Не заметил
  • Владимир
    Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Акбар - чай который хочется пить всегда. Он отличного качества и с приятным неповторимым ароматом.

Достоинства:
    Хорошее качество
    • Вячеслав56

Да я полностью согласен с вами.Хороший выбор чая Akbar.Вкус доставляет удовольствие.Пью его постоянно.Ароматный и крепкий.Очень хороший

• Владимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Обычный Акбар без бергамота оказался намного лучше этого, бергамот почти не ощущается

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Нічого такого феєричного. Спробував, для бюджетного варіанту пройде. Замовляти не буду більше його

• Представник бренду

Шановний Володимир,
      Дякуємо за вашу думку, шкода що Вам не сподобався чай, але це не значить що він поганий, це значить , що це не Ваш сорт. Існує безліч сортів чаю, на будь-який смак, за різну ціну, можливо Вам потрібно більш більш міцний чи з іншим смаком чи просто більш звичний до того, який Ви пили раніше. Асортимент дуже різноманітний і ми впевнені що Ви собі знайдете свій улюблений напій, якщо спробуєте інші сорти, наприклад Gold або PEKOЕ.
      А відносно Earl Grey Gold 80 Akbar - це якісний чорний цейлонський крупнолистовий чай з натуральним маслом бергамоту, визнаний у всьому світі, який виробляється лідером чайної галузі Akbar Brothers LTD Шрі-Ланка, постачається в Україну прямо з фабрики Виробника. ТМ Akbar має 130 міжнародних нагород за якість, 43 президентські нагороди та визнаний найкращим брендом Шрі-Ланки. А саме цей cорт чаю відрізняється легким ароматом бергамоту, ледве відчутним, тому що це не ароматизатор, а масло бергамоту та має настій середньої міцності, що відповідає органолептиці крупнолистових чаїв та входить в ТОП самих улюблених чаїв. Приємного чаювання!

• ОКСАНА
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Не поганий смак, але бергамот не відчувається взагалі!

Шановна, Оксана!
      Дякуємо за вибір ТМ Akbar та Ваш відгук. Шкода, що Вам не сподобався цей сорт. Чай Earl Grey Royal Gold ТМ Akbar містить натуральне масло бергамоту, а не штучний ароматизатор, тому напій має дуже м'який смак та легкий аромат, що дуже високо цінують наші Покупці.
      Приємного чаювання з ТМ Akbar!

• юрий о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Обычный бюджетный чай с посредственным вкусом.Ничего особенного.Простоватый,как более низкий сегмент рынка чая.

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Обычный бюджетный чай с посредственными вкусовыми качествами.
    • Представник бренду

Шановний Юрій,
      Шкода, що Вам не сподобався цей сорт чаю ТМ Akbar, але це не значить що чай *бюджетний* чи неякісний, про це свідчать такі факти що Виробник Akbar Brothers LTD Шрі-Ланка є Постачальником чаю ТМ Akbar в 90 країн світу та лідером в чайній галузі, а чай ТМ Akbar визнаний найкращим чайним брендом Шрі Ланки. Кращї тітестери світу працюють саме на Akbar Brothers LTD і суворо контролюють якість продукції, що підтверджують понад 130 міжнародних винагород за якість, тому ми дуже здивовані вашим коментарем та сприймаємо її як рекламацію. Просимо зв'язатися з нами ( номери Імпортера вказані на пачці) для подальшого розгляду вашої рекламації нашим департаментом якості.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Бергамотом навіть не пахне. Чай не має особливого смаку чи аромату. Не розумію звідки позитивні відклики. З Ahmad earl grey не зрівняється.

Недостатки:
    Не смачний
    • Представник бренду

Шановна, Ірина!
      Дякуємо за вибір ТМ Akbar та Ваш відгук. Шкода, що Вам не сподобався цей сорт. Чай Earl Grey Royal Gold містить натуральне масло бергамоту, а не штучний ароматизатор, тому напій має дуже м'який смак та легкий аромат. Саме натуральність і цінують наші Покупці.
      Приємного чаювання з ТМ Akbar!