- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет лезвия: Металлик. Цвет рукояти: Зеленый
Річ звичайно цікава, я нею користуюсь. Але в принципі непотрібна, тому що те саме можна зробити звичайним ножем
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SPT-shop
На жаль, не вийшло замінити звичні прилади, і лежить без ділу
- Достоинства:
- Виготовлено якісно
- Недостатки:
- Не замінило звичні ніж та виделку
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SPT-shop
Спочатку я не розуміла зручності. Але коли потрібно було нарізати авокадо, а під руками не виявилося цьго чудового ножа, тоді я відчула його колосальтну перевагу, тому що не потрібно використовувати ніж, ложку, тощо. Все в олному приборі. Гарно нарізає і зручний в користуванні
- Достоинства:
- заміняє собою декілька приборів:ніж, ложку, тощо
- Недостатки:
- нема
- Продавец SPT-shop
Жанна, дякуємо за відгук!
- Калинина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет лезвия: Металлик. Цвет рукояти: Зеленый
Не думала, что у этой фирмы может быть такая бесполезная вещь. Жалею о покупке.
- Достоинства:
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет лезвия: Металлик. Цвет рукояти: Зеленый
Функціональність речі продумана до дрібниць. Нарізає, видаляє, очищає. Окрім того ваші руки будуть у безпеці.
- Достоинства:
- Joseph Joseph - то любов!!!
- НаташаПродавец: Rozetka. Цвет лезвия: Металлик. Цвет рукояти: Зеленый
Прикольная штука, отлично очищает и режет авокадо
- Василь М***Продавец: Rozetka. Цвет лезвия: Металлик. Цвет рукояти: Зеленый
Цей ніж моя знахідка, виконую абсолютно всі мені потрібні функці'. Авокадо можна легко розрізати, потім серединою із металу досить легко дістається кісточка, а потім я нарізаю слайсами і виходять чудові бутерброди
- ІринаПродавец: Rozetka. Цвет лезвия: Металлик. Цвет рукояти: Зеленый
Необычный гаджет. Сначала подарила такой подруге ЗОЖ-нице, потом взяла и себе тоже. Сам нож керамический, не окисляет продукт. Нож прячется в пластиковую ручку. По центру - сердцевина из нержавейки, удобно удаляет косточку плода. И овальный нож для нарезания авокадо слайсами. Рекомендую.
- Достоинства:
- удобный. необычный подарок. продуманный до мелочей.