Отзывы покупателей о Культиватор електричний Konner&Sohnen KS 1000T E
- Дмитрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: K+S Germany
Купувався щоб обробляти землю в теплиці. Із завдянням справляється, але є нюанси. Він дуже гучний - після праці дзвін у вухах (мабуть під відкритим небом було б легше). Також він легенький. З одного боку це добре, а з іншого - я хотів би щоб він краще вгризався в землю, а не тільки шкрябав зверху. Руками придавити його не вийшло, тому доводилося скакати на одній нозі, а іншою придавлювати. Але й в мене земля там була зовсім не підготовлена - не перекопувалась років з 10, пирій. Результатом я задоволений, але хотілося б щоб він був більш монолітним та тихим. в мене ще є Hyundai T2000E, так його зовсім не чуєш коли він працює
- Достоинства:
- Маневрений, дешевий
- Недостатки:
- Дуже гучний
- Дмитрий З***
Але як для культивації землі за якою періодично доглядають - дуже добре й легко, культивує гарно. Жінка впоралась з ним самотужки
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Культиватор хорошо рыхлит даже запущенные участки. Разбивает крупные корни сорняков. Правда для перфекционистов дачного дела вряд ли подойдет, поскольку после его применения все же требуется ручная выборка , если цель - безупречная чистота грядки. Я к идеальной чистоте не стремлюсь, поэтому после культиватора прошлась по грядке веерными граблями, убрав крупный мусор. Оставшийся мелкий - перегниет. Глубина обработки реально 12-15 см. Управление удобное. Обрабатывает участки очень быстро.Основной недостаток- отсутствие надежного крепления шнура. Клипсы, которые есть в комплекте, быстро слетают в процессе работы. Нужно постоянно забрасывать шнур рукой, контролируя его нахождение за спиной. Мой вывод - вцелом отличный культиватор.
- Достоинства:
- Мощный, простая сборка
- Недостатки:
- Неудобная фиксация провода
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За пару часов 8 соток в пух. Глубина 12 см. Просто незаменимая вещь в хозяйстве!
- Достоинства:
- Лёгкий, мобильный, и просто класс
- Недостатки:
- Может не заметил что недостатков НЕТ?
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний культиватор для невеликої ділянки. Простий, легкий. Працює тихо. Глибина обробки 24 см за два проходи. Сильно утрамбований грунт обробляє за декілька проходів.
- Достоинства:
- Легкий, простий вексплуатації.
- Недостатки:
- Не виявилися.
- Eлена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм. Всей семье понравился.
- Представитель б***
Дякуємо за відгук
- Сергей Т***Продавец: Rozetka
В Киеве есть сервисные центры?
- Представитель к***
Так, є. Адреса й номер телефону вказано в гарантійному талоні
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сапка з моторчиком. Дуже стрімко грівся редуктор. Допомогла заміна мастила на автомобільне трансмісійне. Нагрів сповільнився в 4-6 разів.
Пропускає під редуктором 5-7 см полосу. Доводиться водити збоку вбік, як косою. Гарно перебиває орану/копану землю. Заглибити вдавалося до 20 см, але достатньо і 5-10 для швидких регулярних обробок.
Після прополки десь 10 соток протягом тижня висипався верхній підшипник на роторі мотора. Маркування 608ZZ ціна від 10 грн. Замінив за 20 хв. Певно невитримав ударних бокових навантажень на фрези від каміння і грудок.- Достоинства:
- Майже не втомлюєшся. Ціна. Проста конструкція.
- Недостатки:
- Погана обробка поверхонь шестерні редуктора. Потребує додаткових операцій для продуктивної роботи. Віддаленість сервісу від клієнтів.
- Олексій С***
Доповнення після кількох років. Згоріли пару обмоток ротора (якір). Сервіс бренду тижнями не бере трубку і на пошту не відповідає.
Тобто купити запчастини неможливо.
Будьте готові до того.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому річ потрібна. Можливо слід звернути увагу на більш потужну і дорожчу.
- Достоинства:
- Після культиватора переходити на ручне копання вже не хочеться. Доступна ціна.
- Недостатки:
- Гріється редуктор дуже. Пропускає пару см. 1 КВт- малувато. Глибина невелика, особливо по цілині. Невдало прикріплена ручка до корпусу- в торець прикручено через пластмасу по 1 шурупу- при першому застосуванні вирвало, замінив шурупи на конфірмати-поки тримає. Великі бур"яни намотує на фрези, розмотувати -задоволення так собі...
- Вячеслав Л***Продавец: Rozetka
Два рази розипалися пiдшипник заднiй, потiм мотор зовсiм перестав тянуть.
Сервic тiльки передзванюэ, Але
нiчого не робить тьльки перекидуэ на iншi пiдроздiли.
Позор конторi.- Достоинства:
- Просто
- Недостатки:
- Слабкий
Представник постачальникаПрошу уточнити суть питання: на які саме підрозділи Вас перекидає сервіс? Чи можете Ви відправити культиватир на сервісний центр для вирішення питання?
- Карбовський Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Культиватор ніякий. Максимум що вдалось досягти це 5-7 см. Про заявлені 22 см нічого і говорити.
Може такий попався, но експериментувати з заміною не буду.
Буду повертати назад в магазин.- Достоинства:
- Недостатки:
- тарахтит, дребежжит і нічого не робить
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
И перестала включатся, попользовался раз пять от силы.
- Достоинства:
- Отработала ровно 1 год
- Недостатки:
- Отработала ровно 1 год
- Вячеслав Л***Продавец: Rozetka
Сразу подклинил шнековый редуктор, просто разобрал и залил масло, т.к. старое ,по незнанию вытекло. Счас разбился верхний подшипник и для этого пришлось разбирать всю машинку.... Не прошло и два года после покупки...
- Достоинства:
- Простой
- Недостатки:
- Китай...
- Андрій Т***Продавец: Rozetka
Мій сусіда, дивлячись на мої маніпуляції з культиватором, охарактеризував його коротко, але влучно - "Це не лопата з мотором, а сапа з мотором"
І це, як на мене, є дійсним описом.
Я б не рекомендував культиватора для "орання" землі під картоплю. Я не старався досягти заявлених 22см глибини (мені не потрібно).
Але під грядки та полоття міжрядь річ чудова. Навіть стежку з травою (досить втоптану) перебив разом з молодою травкою.
Отже, чудова річ для полоття. Рекомендую.
Правда, по центру, під редуктором залишається "незаймана" полоска в декілька сантиметрів шириною (2-3), якщо грунт твердуватий.- Достоинства:
- Компактний, не важкий, досить легко оперувати
- Недостатки:
- По центру, під редуктором залишається "незаймана" полоска в декілька см.
- Марія О***Продавец: Rozetka
Скільки обертів за хвилину робить фреза культиватора Konner&Sohnen KS 1000 T E ?
- Алексей С***
Залежить від напруги в мережі та спротиву грунту. Близько 390 обертів без навантаження.
- aleks762006Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А ширина фрез на нем регулюється
- Представитель б***
Ні