Отзывы покупателей о Опрыскиватель Gloria Hobby10 ручной 1л

Оценка пользователей 3.53/5
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

В лотареї мені не пощастило. Прислали несправний.

Достоинства:
    Не побачив
    Недостатки:
    Несправний
  • Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Прочитавши попередні коментарі зрозумів, що це буде лотерея 50 на 50 - працюватиме або ні. Однак вирішив ризикнути, бо дуже вигляд сподобався. Але не повезло, розбризкувач не працює, як треба. Крутилка на носику (якщо її відкрутити/послабити) добре робить струю умовно рівною і тонкою, типу дитячого водного пістолету. І зовсім не регулює (закрутити/зажати до упору) для рівномірного потужного хмароподібного розпилювання - як не закручуй, виходить зіпсована ріденька струя, що плюється як дешева китайська бризкалка за 50 грн. (щоправда, більш як на метр довжини). Цікаво, що перевернувши її ємністю наверх, після декількох нажать розпилювання покращується до відносно мілкодісперсного, але все одно недостатнього за об'ємом. Коротше - цілковите розчарування, буду повертати. Не думав, що знайти якісний розпилювач це буде така проблема!

Достоинства:
    Круто виглядає, якісний пластик, комфортно тримати, синьо-жовтий, видно що недешевий девайс
    Недостатки:
    Не розпилює об'ємно, бризкає краплями
    • Дмитро Л***

Задав питання щодо цієї моделі офіційному постачальнику виробника в Україні. Кажуть, що це не брак, саме так цей розбризкувач працює. Хмара водяного пилу - такої функціональності виробник і не прагнув досягти. Тому я шукав цю можливость там, де її і не могло бути в принципі. Треба шукати у інших виробників, порадили Gardena. Але вони дорогі для більшості будуть...

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Никакого распыления нет. Стреляет водой как детский водяной пистолет. Что-то слишком много брака для такой вещи судя по отзывам. Возврат.

Достоинства:
    Красивый, мерная шкала и прозрачная вставка в пластике для контроля уровня воды
    Недостатки:
    Брак

Доброго дня.
      Струмінь води регулюється задопомогою сопла.

• Понько Н***

ОООООЧЕНЬ довольна покупкой!!!
    ИДЕАЛЬНЫЙ опрыскиватель, компактный и удобный для пляжа!
    РЕКОМЕНДУЮ!))

Достоинства:
    СУПЕР УДОБНЫЙ И КАЧЕСТВЕННЫЙ!

Спасибо за Ваш отзыв!

• kate
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

у мене три місяці працює без проблем, обприскую водою квіти і себе у спеку. розпилює і при натисканні і при відпусканні важеля. гнучка трубка з грузом - можна пшикати під будь-яким кутом. є прозора полоска щоб бачити, скільки води залишилось

Достоинства:
    якісно зроблений, ергономічний дизайн, жовто-блакитний)
    Недостатки:
    поки не виявила

Дякуємо за ваш відгук!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Нормально користувався близько двох місяців, а потім трубочка всередені почала зіскакувати, зрештою став якісь нетипові звуки видавати при натисканні на важіль, який просто сьогодні зламався. Така от німецька якість. Як гарантією скористатися, шановна Розетко?

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Неякісний
  • Северина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Все було дуже добре, після дешевих розпилювачів із супермаркету - просто вогонь. Могла б рекомендувати просто усім і усюди, бо радував неймовірно. Але через два місяці домашнього квартирного використання для рослин у горщиках зламався - почав пшикати через раз і з зусиллям, а гірше за все - з-під роспилювача тече на руки вода, просто сплошний потік.
    Шкода, але наступний буду купувати іншої фірми.
    Хоча, якщо вам пощастить і попадеться цілий і міцний з цих, то сам по собі дуже крутий, може мені не пощастило з конкретним екземпляром.

Достоинства:
    Гарно розпилює, дрібним туманом, зручний насос
    Недостатки:
    зламалася через два місяці
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Не подходит для опрыскивания растений в квартире, слишком мощная штука.

Достоинства:
    Создает прекрасное облако водяной пыли метра полтора в длину и полметра в диаметре
  • Василь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 0.5

Супер розпылитель хорошо опрыскивает главное заливать воду очищенную системой очистки! Если простую забывается форсунка и опрыскивает не хуже

Достоинства:
    Проф
  • Vlad S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Крутая вещь за свои деньги!

• Игорь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

был приобретён перед карантином для опрыскивания дезинфекционным раствором входную группу и лифты, нареканий на работу нет

Достоинства:
    отличное распыление, удобный, приятный на ощупь материал
    Недостатки:
    пока не обнаружены
  • Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Добрый день. Отличное качество распрыскивателя,высокое качество пластика.

Достоинства:
    Обьемная колба,распылитель работает при нажатии и при отжаьии рычага подачи воды. Распыление воды очень мелкое.
    Недостатки:
    Рычаг подачи воды для распыления хлипковат.
  • Александр Н***

Отличный опрыскиватель

Недостатки:
    Не нашел
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 0.5

Купував цей оприскувач в надії отримати якісну річ. Оскільки у мене є великий садовий оприскувач цього виробника, який вразив якістю розпилення, я купив цей незадумуючись. Він дуже зручний, легко натискати, дрібне розпилення. Нажаль, після 10-го використання поршень почав застрягати. Оприскувач не пропрацював навіть місяць. Враховуючи якість і відсутність гарантії, не раджу цей оприскувач нікому.

Недостатки:
    Зламався після 10-го використання.
  • Игорь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 0.5

Брав для кімнатних квітів. Заправлял водою з-під фільтру.
    Зпочатку розпіл був дрібний як туман, потім став прискати струменем (через кілька місяців).
    Щось з розпилюючою голівкою, сам механізм всередині виглядає надійним.

Достоинства:
    Спочатку розпилював добре
    Недостатки:
    Став прискати струменем.
    • Руслан О***

То же самое

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Цим товаром задоволені. Дякуємо.

Достоинства:
    Зручний у роботі, потужний струмінь.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 1

Очень довольна покупкой, опрыскиватель супер!

• Діана
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 0.5

купувала собі для квітів, але чоловік в мене спер і користуєтся для нанесення рідкого воску для авто. чудова річ чоловік в захваті.

• Представитель компании
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-синий. Объем: 0.5