- Лариса А***Отзыв от покупателя. Продавец: TGtrade
Для невеликих об'ємів те що треба. Легка,зручна.
- Достоинства:
- Не дорога,зручна
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец TGtrade
Добрий день, дякуємо Вам за зворотній зв'язок по замовленню! Нам приємно знати що електрокоса Вам підійшла. Бажаємо щоб вона дарувала задоволення від роботи, а ми будемо раді Вашим новим зверненням!
- Гармаш А***Отзыв от покупателя. Продавец: TGtrade
Дуже задоволені покупкою )) Брали електрокосу для мами - все працює добре, їй дуже сподобався. Окремо хочеться подякувати продавцю: усе детально пояснив, без нав’язування, дуже уважний та відповідальний. Навіть зателефонував у день отримання, щоб уточнити, чи все приїхало цілим і як товар у роботі. Приємний сервіс і гарне ставлення. Рекомендуємо і дуже вам вдячні )
- Продавец TGtrade
Дякуємо Анна Костянтинівна за зворотній зв'язок по замовленню! Нам приємно знати що електрокоса сподобалась Вашій мамі. Бажаємо щоб вона і надалі дарувала задоволення від роботи, а ми будемо раді Вашим новим зверненням, маємо ще багато корисних інструментів садово-городної тематики!
- Игорь И***Отзыв от покупателя. Продавец: TGtrade
Рекомендую.
- Достоинства:
- Всё отлично.
- Продавец TGtrade
Дуже вдячні Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням і всього Вам найкращого!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: TGtrade
Сподобався тример, траву дуже добре косить. Косили не дуже високу траву.
Волосінь відразу замінили на іншу( купили в цього ж продавця разом з тримером, по рекомендації продавця).
Дякую за оперативну доставку.