Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Шланг садовый 2E AquaFlex Orange 1/2" 20 м 4 слоя 15 бар -10...+60°C (2E-GHE12OE20)

Оценка пользователей 3.84/5
  • Володимир Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-желтый. Длина: 20. Диаметр: 3/4"

Шланг не поганий. 4 шари. Не дубовий. Сьогодні забрав. Український Виробник, не гірший Польщі.

Достоинства:
    Матеріали
    Недостатки:
    Поки небачив
  • Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый. Длина: 10. Диаметр: 3/4"

Купував цей шланг неодноразово. Якісний матеріал, стійкий до перегинів, до палючого сонця. За два роки користування жодних нарікань.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітив

Доброго дня, Руслан.
      Дякуємо за ваш відгук.
      Ми раді, що наш товар Вам сподобався та відповідає вашим очікуванням.

• Федір Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый. Длина: 20. Диаметр: 3/4"

Шланг не скручується, не переламується !
    Дуже зручний !

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-желтый. Длина: 15. Диаметр: 1/2"

Сподобався

Достоинства:
    Не переламується
  • Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый. Длина: 10. Диаметр: 1/2"

Качество на уровне

Доброго дня, Наталя.

• Ольга Л***

• Покупець

Гарний шланг: легкий, але щільний, не перегинається. Гарно упакований, кінці запаяні.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый. Длина: 20. Диаметр: 1/2"

Дуже задоволений якістю. Не "дубовий", гарно тримає насадки (нічого не протікає). За ці гроші мабуть взагалі найкращий. Рекомендую.

• Ярослав К***

Шланг мені сподобався, легкий і досить гнучкий.

• Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Шланг супер.Був заповнений стиснутим повітрям,щоб не пом'явся при транспортуванні.Мягкий.Гнучкий.Не заламується.Українське теж є якісне

Недостатки:
    Не має
  • Олег М***

Добрий товар

Доброго дня, Олег.

• Владіслав К***

Шланг брав 20 метрів. Зі знижкою. Дуже схожий на жовтобрюхого полоза, налякав сусіда . Поки що зі своїми функціями справляється добре. Ну і менше заламується, коли на сонечку нагріється, на відміну від більш дешевих. Рекомендую.

Достоинства:
    Легкий, міцний.
    Недостатки:
    Поки не побачив

Доброго дня, Владислав.
      Дякуємо за ваш відгук.

• Олександр

Гарний многошаровий шланг. Спочатку були питання до жосткості бо з упаковки здався занадто "дубовим". Згодом усі сумніви зникли. Полежав кілька днів пом'ягчив та став дуже зручний у використанні. Чудовий шланг, зносостійкий та легкий

Достоинства:
    Стійкий до літньої спеки

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за відгук!
      Ваші слова надихають нас працювати ще краще. Сподіваємося, що товар буде служити вам довго й на користь.

• Олег Д***

Чудовий шланг

Достоинства:
    Якість

Доброго дня, Олег.
      Дякуємо за вашу оцінку!
      Ми раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням.

• Андрей Р***

моим требованиям соответствует на 100

Достоинства:
    добротный , плотно обжался в соединениях
  • ОЛЕКСАНДР П***

для поливу миття автомобіля супер.

Достоинства:
    для дачі те що треба
    Недостатки:
    не виявив
  • Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-желтый. Длина: 30. Диаметр: 1/2"

Дуже дякую. Все супер.

Достоинства:
    Якість.
  • Олександр С***

Беру не первый раз. Цена-качество!

Достоинства:
    Качество
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-желтый. Длина: 12. Диаметр: 3/4"

Шланг хороший, не очень мягкий и не дубовый, со своей задачей справляется, не перегибается.

Достоинства:
    Цена, качество.
    Недостатки:
    Нет.
  • Сергій

Гарна якість

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Татьяна Т***

Для дачи супер!

• Влад

На перший погляд, непоганий. Запаяний та накачаний із заводу.

• Володимир

Купив цей шланг для мийки високого тиску. За свої гроші якість просто відмінна, взагалі не заламується, тому рекомендую.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Відсутні
  • Федір Б***

Зручний у використанні !

• Михайло К***

Раджу,шланг нічим не гірший від коштовних брендів

Достоинства:
    Якість
  • Олексій

Якість на вигляд дуже хороша. Не важкий, пружний, я б сказав "не пластиковий", не дубовий і в теплому приміщені досить легко розмотався, дійсно не схильний до заламування, принаймні без води.
    Довжина правдива 15 метрів і 10см, мінус 6см запайок по 3см з обох боків, це було важливо, бо брав довжину впритул майже без запасу.
    Має добре відчутний хімічний запах, заніс в дім щоб шланг розігрівся і легше розпрямився для заміру довжини, то мусив провітрювати будинок.

Достоинства:
    Якість. Хороші властивості для зручного використання. Наш бренд.
    Недостатки:
    Запах. Трошки кусюча ціна, але вона виявилась справедливою.
  • Микола К***

Прийшов швидко, заповнений стиснутим повітрям.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має
  • Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-желтый. Длина: 30. Диаметр: 1/2"

Батькам сподобався ,гарної якості

Достоинства:
    Незаламується
  • Андрей К***

Отличный шланг, стоит каждую копейку! Рекомендую. Ничем не уступает керхеру.

Достоинства:
    Качество/цена
  • Кирилл Р***

Шланг отличный. Закачан воздух чтобы не мялся при транспортировке. Жёсткий. Для полива отличный. Только получил, опробовал. Глянем как себя покажет в будущем

Достоинства:
    Плотный, недерогой
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
  • Валентин К***

Дякую,все було на высокому рівні.

Доброго дня, Валентин.

• Виталий Т***

покупал в начале 3/4 и 1/2 по 20 метров все супер шланг как на картинке , потом до заказывал 10м 3/4 прислали без маркировки , мягкий и синего цвета на солнце а в помещении все как на фото темно серого с армированием. потом он начал сереть от солнца на улице и стал как должен по цвету картинки , пришлось вернуть так как мягкость и перегибание остались , решил на пробу купил 30м 3/4 такой же фирмы и прислали немного получше качеством с маркировкой но на желтой полосе и тоже на свету синий но уже стал темнеть и немного грубеть и уплотнятся , не знаю что за материал и что за реакция на ультрафиолет но становится такой же как брал первый но маркировка на первом была белая на сером а теперь черная на желтой полосе с чего следует что делают на разных заводах в китае а не в Украине мое субъективное мнение , у кого проблемы с качеством возвращайте по гарантии , вернут деньги и пере закажите новый , короче шланг норм но как повезет .

Достоинства:
    гарантия 5 лет это здорово можно вернуть если что .
    Недостатки:
    производитель что то мутит с маркировкой

Доброго дня, Віталій.
      Дякуємо за ваш час і оцінку.
      Шланг виробляється в Україні та зареєстрований у програмі національного кешбеку.
      Щодо якості та маркування шланга, інформація отримана та буде надана для подальшої обробки, дій.

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-желтый. Длина: 50. Диаметр: 3/4"

оплетка слишком широкая и попался брак на самом конце и пришлось обрезать около 40см. В остальном нормально и думаю если не оставлять на солнце и морозе то прослужит года 3-4

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    попадается брак
  • Юрий И***

в шланг був закачан воздух, на землю ліг рівненько, не крутиться.

Достоинства:
    шланг гарний, легкий та міцний
    Недостатки:
    поки не знайшов
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжево-желтый. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Жахливий шланг, мьякий, не просто перегибаеться, а майже срлющується від кожного перегибу і таким залишається. Якась кишка, а не шланг

Доброго дня, Наталія.
      Дякуємо, що поділилися враженнями.
      Ваша думка дуже важлива для нас. Готові допомогти у всіх питання якщо буде така потреба.

• Володимир П***

Зробив замовлення на 30 м. По факту в бухті 25 м.п. Це надуватєльство. Дуже неприэмно……

Достоинства:
    Прийшло вчасно