- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люфтить, да. Кінець лопати відносно першого сегмента люфтить на 5 мм. А кінець лопати відносно другого сегмента - 15 мм. Можна уплотнити ізолентою. Попробую так зробити. Не користувався. На перший погляд хороша лопата за такі гроші.
- Достоинства:
- Ціна. Маса
- Недостатки:
- Невеликі Люфти
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша лопата за ці гроші. навіть замовив другу. але от в другій чомусь великі люфти і вона вся болтається.
- Достоинства:
- Добра лопата за ці гроші, металева
- Недостатки:
- Другий екземпляр який Я замовив має великі люфти і частини болтаються відносно одна одної
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная для чистки крыльца и небольших участков. Лёгкая и крепкая.
Краска конечно сразу отошла на конце. Но сам металл крепкий. Можно "шкрябать"- Достоинства:
- Лёгкая, компактная, ручка также отделяется, что позволяет сложить в небольшой рюкзачок.
- Недостатки:
- Не рационально для уборки больших участков. Маленький ковш. Очень короткая ручка.
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцна, повністю металева ще й телескопічна лопата. Підійде і для снігу і землі, якщо треба буде на дорозі.
- Достоинства:
- Металева і компактна
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд норм, головне що залізна та розкладна.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- Анатолій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перші випробування снігом пройшла. Нарікань немає.
- Достоинства:
- Легка, компактна
- Недостатки:
- Не виявив.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мабуть мені повезло менше, аніж попередньому коментатору. Лопата люфтить і дзвенить просто нереально. Буду повертати.
- Дмитро
Доповнюю відгук. Це не мені не повезло, а конструкція лопати така, що уникнути люфтів та дзвону - неможливо. Відгук нижче не від покупця, а скоріше від виробника, а я неуважний повівся. Нікому не раджу цю лопату і застерігаю від покупки.
- Сергей О***Продавец: Rozetka
Не знаю, може комусь не повезло. Але в мене все тримається купи і геть ніякого люфту. Лопата в машину -супер. Достатньо великий ківш щоб працювати з снігом і піском. Легка, міцна, зручна. І зроблена так, що якщо колись держак уграється, о можна вставити звичайний дерев'яний і вона прослужить ще 100 років.
- Достоинства:
- Легка, компактна, зручна.
- Ростислав Г***Продавец: Rozetka
Дійсно люфтить. Не забрав у точці видачі
- Достоинства:
- Метал як неяк
- Недостатки:
- Люфтить в місцях зєднань
- Константин Н***Продавец: Rozetka
Первое впечатление очень хорошее! жаль нет снега, но складывается отлично, не люфтит и не звенит. В машину очень достойный вариант!
- Достоинства:
- Отсутствует люфт, качественная сварка и покраска
- Недостатки:
- на улице нет снега, чтобы ею по копать
- Вишківський С***
Розміри ковша які підкажіть пліз
- Вишківський С***
так снег появился или нет?)))