Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Лопата для снега 2E Skandy snow телескопическая облегченная, алюминиевая, 1.8 мм, 65.5-82 см, 0.61кг (2E-SNW82)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Андрій М***

Люфтить, да. Кінець лопати відносно першого сегмента люфтить на 5 мм. А кінець лопати відносно другого сегмента - 15 мм. Можна уплотнити ізолентою. Попробую так зробити. Не користувався. На перший погляд хороша лопата за такі гроші.

Достоинства:
    Ціна. Маса
    Недостатки:
    Невеликі Люфти
  • Владислав П***

Хороша лопата за ці гроші. навіть замовив другу. але от в другій чомусь великі люфти і вона вся болтається.

Достоинства:
    Добра лопата за ці гроші, металева
    Недостатки:
    Другий екземпляр який Я замовив має великі люфти і частини болтаються відносно одна одної
  • Євген Л***

Отличная для чистки крыльца и небольших участков. Лёгкая и крепкая.
    Краска конечно сразу отошла на конце. Но сам металл крепкий. Можно "шкрябать"

Достоинства:
    Лёгкая, компактная, ручка также отделяется, что позволяет сложить в небольшой рюкзачок.
    Недостатки:
    Не рационально для уборки больших участков. Маленький ковш. Очень короткая ручка.
  • Ігор Н***

Міцна, повністю металева ще й телескопічна лопата. Підійде і для снігу і землі, якщо треба буде на дорозі.

Достоинства:
    Металева і компактна
  • Олександр М***

На вигляд норм, головне що залізна та розкладна.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Наразі не виявлено
  • Анатолій І***

Перші випробування снігом пройшла. Нарікань немає.

Достоинства:
    Легка, компактна
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Дмитро

Мабуть мені повезло менше, аніж попередньому коментатору. Лопата люфтить і дзвенить просто нереально. Буду повертати.

• Дмитро

Доповнюю відгук. Це не мені не повезло, а конструкція лопати така, що уникнути люфтів та дзвону - неможливо. Відгук нижче не від покупця, а скоріше від виробника, а я неуважний повівся. Нікому не раджу цю лопату і застерігаю від покупки.

• Сергей О***
    Продавец: Rozetka

Не знаю, може комусь не повезло. Але в мене все тримається купи і геть ніякого люфту. Лопата в машину -супер. Достатньо великий ківш щоб працювати з снігом і піском. Легка, міцна, зручна. І зроблена так, що якщо колись держак уграється, о можна вставити звичайний дерев'яний і вона прослужить ще 100 років.

Достоинства:
    Легка, компактна, зручна.
  • Ростислав Г***
    Продавец: Rozetka

Дійсно люфтить. Не забрав у точці видачі

Достоинства:
    Метал як неяк
    Недостатки:
    Люфтить в місцях зєднань
  • Константин Н***
    Продавец: Rozetka

Первое впечатление очень хорошее! жаль нет снега, но складывается отлично, не люфтит и не звенит. В машину очень достойный вариант!

Достоинства:
    Отсутствует люфт, качественная сварка и покраска
    Недостатки:
    на улице нет снега, чтобы ею по копать
    • Вишківський С***

Розміри ковша які підкажіть пліз

• Вишківський С***

так снег появился или нет?)))