Отзывы покупателей о Набор WCG штанга и гантели 70 кг — прямой гриф 180 см Ø28 и 2 гантельных 45 см Ø30
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Клас набір,штанга гантелі
Для початку супер - Парлаг М***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Прийшов мені цей набір пару днів тому, все чудово лиш приїхали вони наче в якійсь олії.
- Достоинства:
- Зручний набір, є різні бліни + ще є рукоятки для збірки під гантелі .
- Недостатки:
- Незрозуміла рідина на блінах.
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Товар доволі якісний за свої гроші.
- Достоинства:
- Дуже міцний і зручний гриф
- Недостатки:
- В одному із млинців,я так зрозумів,що чуть чуть пошкодився матеріал і він там пересипається.
Глобально великої катастрофи немає млинець цілий .
Ще дуже погано зажимаються замки.
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Всё качественное, даже пластиковые части на гантелях, такие как зажимы, прочные. Почему то все блины в масле, может так надо, ну то такое. Доставка правда, ну очень дорого. Но это не от продавца зависит. А так, доволен, рекомендую.
- Достоинства:
- Сплошные
- Недостатки:
- К товару и продавцу ни каких претензий. Доставка дороговато, но это аппетит Новой почты.
- Коваленко Д***
А скільки вийшло? Якщо не секрет, теж хочу собі взяти
- Александр Я***
515 грн. до подъезда, Киев
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Швидка доставка, висока якість
- Артем Д***Продавец: WGroup
Загалом нормальний бюджетний набір. Якщо обережно користуватись дисками (не кидати їх на підлогу, а обережно ставити) то вистачить на довго. 1 десятикілограмовий диск на зважуванні показав 9,7 кг інший 10,2 кг. Довелось докупити ще диски на 0,5кг. Після покупки зважуйте диски! Також диски достатньо великі, для штанги нормально, а от на гантелях можуть заважати.
- Достоинства:
- Штанга по розміру як раз для квартири, невелика та тоненька, проте на вигляд досить міцна.
- Недостатки:
- Диски дійсно прийшли наче в якійсь олії, проте через пару днів висохли. Може бути різна вага у дисків.