- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
На штанзі не було розприскувача, а мій не підійшов, хоча коли купував відповіли , що підходить до всіх оприскувачів!
Хотілося б дізнатись, де можливо придбати таку головку!- Достоинства:
- Не знайшов! Так як випробувати не вдалось!
- Нина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Сегодня попробовали, понравилось. Рекомендуем.
- Достоинства:
- Можно обрабатывать высокие деревья.
- Недостатки:
- Нет распылителя на конце шланга, наш от опрыскивателя не подошёл.
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Спасибо! Очень хорошое и нужное приспособление!
- Достоинства:
- Удобно и быстро помогает справляться с поставленной задачей
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Другий рік оброляю ним дерева та газон. Зручно, дістає навіть до верхівок найбільших яблуневих дерев, які 10 років росли без догляду. Також зручно обробляти газон і ділянку загалом, хімікати розприскуються на відстані і навіть при вітрі рідко коли розпилений розчин потрапляє на тебе. Також менше ходити з ним, адже в рази збільшується площа покриття.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- не помітив
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Обробив дерева задоволений
- Галина О***
Доброго дня Андрій!) Не підскажете яка потрібна різьба?
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Якісний прилад, дозволяє обприскувати високі дерева. Рідина не контактує з металевими трубками
- Достоинства:
- Якісна конструкція
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Задоволений
- Достоинства:
- роздвигається на 3 метра
- Василий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Працює в мене з невеликим розпилювачем Ріобі, але штанга значно роширила функціонал розпилювача, як для дерев, так і наземних рослин, за один прохід - ширина охоплення 5-6 м, тільки б рідини вистачало!
Володарям аккумуляторних обприскувачів - рекомендую, не пожалієте.- Достоинства:
- Телескопічна, витягується більш ніж в 5 разів, сама штанга (трубка ) з неіржавіючої сталі, легка, рідина всередині штанги знаходиться в тонкій силіконовій (?) трубочці, вага не дуже зростає порівняно з пустою штангою.
- Недостатки:
- Якраз згадана трубочка, конструктив даної моделі, при вкороченні штанги висить 1.5 -2 м трубочки і , звісно, заважають.
- Мальцев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Поставил 4 звезды только потому, что в деле ещё не пробовал. А по внешнему виду можно ставить 5.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Отличная удочка.Проверил в работе.Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Помогает обработать довольно высокие деревья.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту
Докупил телескопическую трубку к аккумуляторному опрыскивателю Sturm на 12 литров. Сначала не хотел брать, но продавец очень рекомендовал, что для деревьев незаменимая вещица. Купил и не пожалел. Это просто бомба. Использую форсунки и ручку со своего опрыскивателя, так как трубка продается без них. Удобно распыляет жидкость. Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Компактная
- Недостатки:
- Нету форсунок в комплекте