- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.4
Придбала вже другу каструлю ціеї марки.
- Достоинства:
- Попередня моя маленька кастрюля ,мені служить протягом 2 років,тільки приємні враження!коли треба було придбати більшого об'єму,то знову обрала kamille.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.4
Шикарна кастрюля. Беру вже другу. Товсте дно, важка, не залишаються чорні плями на дні. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Товсте дно
- Недостатки:
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.7
Замовила 1,7, а по факту всередині мірка 1,5. Дуже здивувало, що при щільному упакуванні всередині каструлі якійсь пісок,чи то земля насипана, після якої залишилась пляма. При тому, що кришка щільно припачна папером до каструлі. І на дні теж пляма в 3 см яка не відмивається.
- Достоинства:
- Красива
- Недостатки:
- Плями на дні, не відповідає розміру.
- Людмила К***
Хочу доповнити відгук. З часом використання плями на дні зникли. Дно товсте. Вода закипає за лічені хвилини. Дуже швидко охолоджується, що зручно, щоб поставити в холодильник,
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.7
Кастрюля супер!
- Достоинства:
- Качество отличное!
- Недостатки:
- Пархоменко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.7
Каструлька гарненька. Мені сподобалася. Це вже друга із цієї серії. Дякую.
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Рекомендую. Дуже красива та якісна кастрюля. Все збігається з описом.
- Достоинства:
- Якісна красива велика кастрюля
- Продавец 43zt
Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення.
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ZINGYDOM. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6
Нормальна бюджетна кастрюля.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1
Обычная хорошая кастрюля, цена- качество оптимально
- Достоинства:
- Хорошая
- Продавец LZ Home
Дякуємо за відгук. Будемо раді новим замовленням!
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: ROYALHOME. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 1.1
Хорошая бюджетная кастрюлька. Не легкая, не звенит. Для единственной свежей порции каши достаточно. Немного разочаровывает крышка без вертикального ободка, но это на любителя.
- Достоинства:
- Цена, приятное качество.
- Недостатки:
- Крышка