Отзывы покупателей о Усиленный поливочный шланг садовый 75 метров с водным распылителем Magic Hose на 7 режимов Синий (789GFD)

Оценка пользователей 2.69/5
  • Отзывы про товар продавца Vander
  • Сергій Л***

ВСЕ РАБОТАЕТ.

Достоинства:
    ХОРОШО
    Недостатки:
    БЕЗ ПРОБЛЕМ.
    • Продавец  Vander

Щиро вдячні Вам за покупку та зворотній звʼязок, це дуже цінно! Приємного використання!

• СВЕТЛАНА И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 25 мм

Садовий шланг повне розчарування. Вибирала для полегшення поливу, а вибрала кучу проблем. Щоб збільшити шланг до 30 метрів, потрібно прикласти зусилля, діаметр шлангу дууууже маленький, і тому вода тече в малому об'ємі, а отже поливати можна 5 квадратів- годину. Поливай і спи. Може я неуважно прочитала характеристику шлангу, але поливати ним можна лише квіти у горщиках, а не клумби з грядками.

Достоинства:
    Садовий шланг у мене є.
    • Продавец  Vander

У Вас напір в крані хороший?

• Продавец  Vander

Перевірте резинки вкладиші на накінечниках, можливо не рівно стоять, через що і вода погано поступає

• Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Салатовый. Длина: 60. Диаметр: 25 мм

Хочу подякувати продавцеві за швидке вирішення мого питання - вислали додатковий шланг на 30 метрів безкоштовно. З’єднавши два по 30 тепер маю 60 м, користуємось.

Дякую Вам, перепрошуємо за незручність

• Роман Л***

Шланг поработал три дня и все

Достоинства:
    Недостатки:
    Порвался
    • Продавец  Vander

Добрий день, розпишіть детально, будь ласка, впевнений, що були порушенні норми використання

• Ірина Ф***

До якості шлангу притензії нема, але от заявлена довжина… Згідна з попереднім коментарем, шланг розтягнувся не більше ніж на 30-32 метри.
    Я перший раз робила замовлення такого товару, ще й на подарунок. Не пошкодувала заплатити такі гроші в надії отримати 60 метрів, але нажаль…
    Боялась заплатити 200-300 грн, щоб не отримати щось погане, а тут заплатила 531 грн і як кажуть лоханулась ( вибачаюсь за таке слово ).
    Продавець дійсно відправив все швиденько і прийшло нормально запаковане.
    За таку ціну можна було 2 шланги купити.
    Відредагуйте опис товару будь ласка

• Продавец  Vander

Дізнаємось у виробника інформацію, чому заявлена довжина не відповідає дійсності, та вирішим питання

• Олександр К***

1. Замовлення опрацьовано і доставлено швидко - все супер!
    2. Коли робиш вибір в сторону даного шлангу то очікуєш отримати заявлених 60 метрів...але...Чи то продавець таким чином "заробляє", чи то Китай має менше сантиметрів в метрі, але більше 32 метрів(метр мається на увазі всесвітньо визнаний і має 100 сантиметрів) даний шланг не витягнув! Не потрібно писати про низький тиск, так як тиск в мене +-1,5 Бар(заміряно). Взагалі було хвилювання, що розірве!
    3. Висновок: Або Китай халтурить, або продавець наживається!

Достоинства:
    Прийшов швидко.
    Недостатки:
    (( в коментарях
    • Продавец  Vander

Добрий день, перший раз такий випадок, на коробці та пакеті дійсно заявлено 60м та 200FT, уточнимо у виробника в чому проблема, ми готові вирішити ситуацію, зв'яжемось з Вами

• Олександр К***

Доброго! Як в приказці: - "А віз і нині там"! Шланг за весь час "вирішення проблеми" довший не став! Не рекомендую купувати даний товар в даного продавця! Так, як заявлений товар не відповідає дійсності!

• Олександр К***

Коментра про вдячність продавцю! Мені вислали додатковий комплект на 30 метрів!

• Богдан Т***

Купив даний шланг. Сам шланг хороший, але продавцем вказана довжина 60 м і на упаковці теж, а по факту близько 35, тому і ціна мала б бути майже вдвічі менша.

Недостатки:
    Не відповідає заявленій довжині
    • Продавец  Vander

Добрий день, який тиск води використовуєте?

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 25 мм

Шланг на свои деньги хороший. Как и вся эта линейка прослужит наверное один сезон. Но а что хотим за такую сумму? Пока нареканий нет. Отправили в тот же день. Заказ пришел быстро.

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Vander

Щиро вдячні Вам за зворотній зв’язок

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 25 мм

Фото,первое включение, он не зажат нормально вот и все.

Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 25 мм

Ну, после первого использования сразу вылезла гуля возле распылителя и в другом месте начал течь, к сведению прошлый брал не тут,2 года отслужил, фото дам завтра, шланг у мамы, я далеко.

Недостатки:
    Выброшенные деньги
    • Продавец  Vander

Добрий день, підкажіть, будь ласка, який тиск води використовували ?

• Владислав

Обычный, кран в доме, и то включили на пол напора, откуда я знаю давление в нем, такой шланг уже работал нормально.

• Оксана Б***

Шланг замовила і вже користуюсь.
    Покупкою залишилася задоволена.

• Продавец  Vander

Дякуємо Вам за таку високу оцінку та зворотній зв'язок, це дуже цінно для нас!

• Лидия А***

Шланг понравился, все ок!!

• Продавец  Vander

Дякуємо Вам за зворотній зв‘язок!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Оперативно зв'язалися і швидко доставили

Достоинства:
    Під тиском значно збільшує свою довжину. Насадка має декілька режимів, яких достатньо для поливу
    Недостатки:
    Легко забруднюється, але й легко миється
    • Продавец  Vander

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Николай Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Хороший продавец и товар качественный, можно заказывать, всё пришло целое и комплектное.

• Vander

Благодарим Вас за обратную связь, это очень ценно!

• ВИТАЛИЙ Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Салатовый. Длина: 15. Диаметр: 25 мм

разочарован, деньги на ветер!!!!

Недостатки:
    не выполняет свою задачу
    • Vander

Добрый день, Виталий, опишите, пожалуйста, подробнее, что у Вас случилось ?

• Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Шланг очень удобный, но качество не всегда((( Поэтому покупать нужно только у надежного продавца. Этого продавца рекомендую, так как первый шланг, который мы купили, немного протекал. Связались с продавцом, договорились без проблем - отправили обратно за его счет, буквально на следующий день получили новый. Более того, по моей просьбе его проверили перед отправкой, все отлично. Пользуемся через день, перетягиваем по всему участку, все отлично. Спасибо за качество обслуживания!

Достоинства:
    Очень удобный, легкий, хорошие режимы насадки.
    Недостатки:
    Качество не всегда отличное, советую покупать только у проверенного продавца.
    • Vander

Благодарим Вас за покупку и обратную связь, это очень ценно!

• Denis K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

После месяца начал лопаться в самых разных местах. Судя по всему растягивался не равномерно, а "пузырями" от чего и лопался. Но это только мои наблюдения которые результата не меняют.

Достоинства:
    нормально выглядит
    Недостатки:
    не пережил и полтора месяца не самой активной эксплуатации
    • Vander

Добрый день, напишите нам через форму обратной связи и укажите номер Вашего заказа, разберемся в ситуации и подскажем Вам как правильно эксплуатировать.

• Лилия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Большое спасибо за оперативность. Приятно иметь дело с деловыми пунктуальными людьми!

Достоинства:
    Это именно то что я искала. Указанные характеристики соответствут действительности
    • Vander

Благодарим Вас за обратную связь, это очень ценно!

• Лилия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Ну для поливу те що треба,городину не повимиває

Дякую Вам за зворотній звязок

• Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

если бы растягивался, как заявлено, было бы отлично, а так норм

Достоинства:
    Удобный, легкий, для полива цветника нормально
    Недостатки:
    на 45 метров не растягивается, максимум 25 и это огорчает
    • Vander

Добрый день, а Вы какую длину заказывали? Так же длина зависит от давления (указанно в характеристиках) У нас есть от 15м до 75м, свяжемся с Вами и проконсультируем

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Шланг класний, легкий і зручний, але....пройшов місяць і почав підтікати...

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Якість
    • Vander

Дякуємо Вам за зворотній звязок, напишіть нам через форму "задати питання продавцю" та вкажіть номер Вашого замовлення, надамо Вам рекомендації по використанню та зберіганню

• Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Замовляла для батьків, вони дуже задоволені! Шланг надіслали дуже оперативно, хороше упакування та комплектація. Уже користуються і цілком задоволені! Рекомендуємо!!!

• Vander

Дякуємо Вам за зворотній звязок, дуже раді, що Вам сподобалось!

• Николай
    Продавец: Vander. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Какая длина шланга в сложенном виде?

Добрый день, Николай, в сложенном виде шланг имеете15 метров

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Забрали без перевірки, а потім вже стало ясно щи нічого немає! Як так можна працювати?

Достоинства:
    Немаэ
    Недостатки:
    Нема ніякого комплекту! Коробка порвана.
  • Андрей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Anonymous. Цвет: Синий. Длина: 52.5. Диаметр: 20 мм

Отлично

• Яна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pont. Цвет: Салатовый. Длина: 22.5. Диаметр: 25 мм

Товар прийшов зовсім іншого розміру, до того ще й в розірваний упаковці.
    Чомусь пізно прочитала відгуки,уже після того як получила товар.
    Але зробила повернення товару,але поки в мене немає ні товару ні грошей.
    Не рекомендую зв'язуватися з цим продавцем і не розумію чому коли погані відгуки і товар не відповідає опису,розетка не вирішила це питання з продавцем,щоб не було конфлікту з покупцями.

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не відповідає опису
  • Геннадий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: Салатовый. Длина: 22.5. Диаметр: 25 мм

Ок. :)

• Василь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV. Цвет: Салатовый. Длина: 30

Фігня.
    Не прожив навіть 1 сезон.

Достоинства:
    Розпилювач
    Недостатки:
    Дуже низька якість, рветься в першу чергу коло конекторів, потім дірки вилазять по всьому шлангу (так, я навчився його ремонтувати)
    • Продавец  KalushVV

Дякуємо за ваш відгук

• Олег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Шланг працює, дякую.

• Яна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет: Зеленый. Длина: 75. Диаметр: 30 мм

Сама шланга непогана,слабі перехідники,поламався з другого разу,в комплекті не було додаткових перехідників.

• Di S***

Був такий в минулому році і не довготривало... Трохи засмучені покупкою, але вже будемо користуватися... Дуже прикро, що описи недійсні..

Недостатки:
    Помилка в описі характеристик.. діаметр шлангу в два рази менше.. він зелений...
  • Виталий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Синий. Диаметр: 25 мм

Шланга поломалась при першому використанні, фуфло повне, не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Фуфло повне
    • Продавец  Homeday

Віталій, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

В минулому році купили.. забула залишити відгук..
    Продавець класний!! Дорікань нема! А от шланг..він розвалився після третього поливу!!! Я вам раджу більше не продавати цей товар!

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Длина: 22. Диаметр: 3/4"

Чудовий

Достоинства:
    Гнучкий, міцний
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що шланг сподобався вам своєю гнучкістю та міцністю. Нехай і надалі служить надійно!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Салатовый. Длина: 45. Диаметр: 25 мм

Класний шланг

• Анжела С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Салатовый. Длина: 20. Диаметр: 3/4"

Доброго дня. Товар получили, але дуже розчаровані. Замовляли шланг з розпилювачем 22, 5 м, а прийшов трохи більше 10 м( в роботі з водою). На коробці написано 22,5 м , а в наявності не відповідає дійсності. Дуже прикро...

Недостатки:
    Не відповідає замовленому метражу