Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Столик для сніданку в постіль з масиву натурального дерева Вільха (52-32)

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom

Покупкою задоволена , трохи дорогувато мені здається, але взагалі непогана якість

• Продавец  OxaRoom

Ольго, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину, користуйтесь із задоволенням!

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom

Комунікація на висоті,відправили швидко. На жаль через місяць на поверхні столику з'явилися тріщини. Однак продавець погодився замінити без проблем навіть через місяць після покупки. В цілому хороша фурнітура, ніжки гарно підтягнуті, хороші габарити

Достоинства:
    Ергономіка, габарити, комунікація з продавцем
    • Продавец  OxaRoom

Олег, добрий день! Дякуємо за Ваш вибір і розгорнутий відгук.

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom

Столик супер !)очень нравиться ,удобный ,лёгкий ,качественный ,только единственное что запах лака ещё не выветрился .а так все хорошо .

Достоинства:
    Качество ,дерево ,соответсвует фото и описанию
    Недостатки:
    Их нет ,только запах лака но он выветрится вскоре :)
    • Продавец  OxaRoom

Добрий вечір, Ганна! Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого магазину. Користуйтесь із задоволенням. Будемо раді бачити Вас знову!

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom

Заказывала столик в двух цветах-один себе, один на подарок, теперь не могу определиться, какой оставить себе, так как, нравятся оба.

Достоинства:
    Натуральный материал, сделано качественно
    Недостатки:
    • Продавец  OxaRoom

Лілія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину. Користуйтесь з задоволенням.