- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom
На подарунок брали, подарунком задоволені. Так як ніжки спочатку неможливо було дістати, попустили болти - не допомогло. Довелось просто сильніше їх дернути, напевно через лак добре пристали до дна.
- Достоинства:
- Прочний, великий
- Недостатки:
- Перший раз ніжки дуже складно було опустити, вони просто "приклеєлись"
- Продавец OxaRoom
Маріє, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину, користуйтесь із задоволенням!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom
Очень довольна качеством товара и коммуникацией с продавцом. Качество выше цены. Рекомендую.
- Достоинства:
- Очень качественно сделанный деревянный столик, удобен и приятен в использовании. Быстро доставлен.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец OxaRoom
Ірино, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину, користуйтесь із задоволенням!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom
Гарний столик. Надійне кріплення. Рекомундую!
- Достоинства:
- Чудовий подарунок на свято.
- Недостатки:
- Були проблеми з пересилкою, але продавець все швидко виправив. Дякую!
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom
Якість крута міцно та ретельно зроблено купили два, відправили за один день, дякуємо. Краще за бамбукові підноси з Китаю
- Продавец OxaRoom
Ілля, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину. Користуйтесь з задоволенням.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom
Очень долго искала что-то подобное на подарок, но увидев предыдущий отзыв очень засомневалась в своей идеи.
В итоге столиком я осталось довольная, он действительно сделан с дерева, как указано в описании.
Так же понравилось обслуживание. Очень приятная девушка, которая рассказала обо всех нюансах и развеяла мои сомнения.- Достоинства:
- Ручная работа.
- Недостатки:
- Нет.
- Борис К***Продавец: OxaRoom
Очень расстроилась полученным заказом,в описании указано,что столик из дерева массива,а на самом деле дешёвая покрашенная фанера,да и ещё по такой цене,обманывают нас, никому не посоветую
- Недостатки:
- Не соответствует рекламе
- Продавец OxaRoom
Добрий день, Борис! Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже шкода, що Ви залишились незадоволені своїм замовленням. З Вами вже зв'язались для улагодження ситуації. З фанери з дерева зроблена тільки стільниця, у столиків такого плану стільниця не робиться з масиву дерева, як наприклад ніжки, або борти. Вся інша частина столика, основна - виготовлена з масиву вільхи.
Гарного Вам дня і тільки вдалих покупок!