Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Груша скоростная напольная водоналивная MAXXMMA RAB02-A 124-156см Материал: Резина пластик, PVC Габаритные размеры: ширина - 21см, высота - 124-156см Цвет: Черный

Оценка пользователей 4.5/5
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TATIM. Цвет: Черный с желтым

Все як у описі, якість добра

• Продавец  TATIM

Дмитрій , ми щиро раді що вам сподобався наш товар !

• Артем Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TATIM. Цвет: Черный с желтым

Прийшло все швидко, але нюанс до самої груші, була потріскана з однієї сторони

• Продавец  TATIM

Дякуємо за відгук. Скарг на цей товар раніше ніколи не отримували. Груша була придбана Вами 15.12, вже пройшло більше, ніж два тижні, повідомлень про дефекти після отримання товару не надходило.
      Просимо надіслати нам товар для огляду — ми перевіримо можливі причини дефекту та чи була вона у використанні. Після перевірки, у разі підтвердження дефекту, надішлемо заміну.

• Продавец  TATIM

Доброго дня, на жаль так і не отримали від Вас зворотнього зв"язку, бо на фото важко індифікувати чи це наш товар взагалі. І чому Ви до нас одразу не звернулися як отримали замовлення, ми завджи йдемо на зустріч нашим клієнтам.

• Наташа Т***

Дякую,груша супер

• Продавец  TATIM

Наталія , ми раді що вам сподобалась наша продукція !

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TATIM. Цвет: Черный с желтым

Супер груша, стійка, якісний товар , який підходить як для дитини від 7 років і на старший вік , так і для дорослих! З перчатками в комплекті