Отзывы покупателей о Гейзерная кофеварка 200 мл (на 4 чашки)

Оценка пользователей 4.51/5
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Я задоволена, що зробила вдалу покупку. Дякую виробнику.

Достоинства:
    Кофе готується швидше ніж у звичайній гейзерній кавоварці.
    • Продавец  Amicus

Пані Олено, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені покупкою. Ви абсолютно праві — гейзерні кавоварки Edenberg для індукції розроблені так, щоб максимально ефективно та швидко прогріватися, зберігаючи весь аромат кави. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нехай кожний ранок починається зі смачної кави та гарного настрою!

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Поки що працює, долікив немає!!!

Достоинства:
    Гарно працює
    Недостатки:
    Поки що немає!!!
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Ідеально готує запашну каву, зручно і швидко. Недоліків за 2 роки користування - НЕ ВИЯВЛЕНО!

Достоинства:
    Ідеальна кавоварка по вартості і якості !
    Недостатки:
    Не виявлено!
    • Продавец  Amicus

Пане Олександре, щиро дякуємо за такий ґрунтовний відгук! Почути, що кавоварка бездоганно служить уже 2 роки — це найкраща нагорода для нас. Ми пишаємося якістю бренду Edenberg і дуже раді, що Ви задоволені результатом кожного ранку. Дякуємо, що поділилися досвідом. Нехай кожна чашка кави з нашої гейзерки і надалі дарує Вам бадьорість та гарний настрій!

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 200

Дякую за оперативність. Давно шукала

Достоинства:
    Підходить до індукційної плити
    Недостатки:
    Недоліків немає
    • Продавец  Amicus

Пані Людмило, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви знайшли саме те, що шукали.
      Гейзерна кавоварка Edenberg — це дійсно чудовий вибір для індукційних плит, вона надійна та дозволяє готувати справжню насичену каву щоранку. Нехай вона служить Вам довго та дарує приємні моменти за чашечкою улюбленого напою!

• Людмила Н***

Дякую за оперативність. Давно шукала

Достоинства:
    Підходить до моєї індукційної плити.
    Недостатки:
    Недоліків немає
    • Продавец  Amicus

Пані Людмило, ще раз дякуємо за довіру та подвійне замовлення!
      Модель на 300 мл — чудовий вибір для компанії або великої порції кави. Дуже раді, що обидві кавоварки підійшли до Вашої плити . Користуйтеся / Даруйте з задоволенням!
      Нехай аромат кави завжди додає бадьорості та гарного настрою! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних клієнтів знову!

• Наталія П***

Категорично не рекомендую

Достоинства:
    Немає...
    Недостатки:
    Через рік дно окислилось, використовувати неможливо, тільки на сміття
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за залишений відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання гейзерної кавоварки протягом року. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою окислення дна, і що кавоварка вийшла з ладу.
      Ми розуміємо Ваше розчарування, адже всі ми бажаємо, щоб посуд служив довго. Термін "один рік" для інтенсивного використання, безумовно, не є малим, але ми завжди прагнемо до максимальної якості.
      З огляду на те, що кавоварка використовувалася протягом року і виникло окислення, ми хотіли б пояснити декілька моментів, пов'язаних із доглядом за металевими виробами:
      Гейзерні кавоварки дуже чутливі до догляду, особливо їхній нижній резервуар. Окислення (потемніння) металу, що призводить до руйнування захисного покриття, найчастіше відбувається внаслідок:
      Використання агресивних миючих засобів (абразивних порошків, хлорвмісних гелів).
      Миття в посудомийній машині (що часто протипоказано для алюмінієвих та деяких сталевих елементів).
      Перегріву на плиті (якщо кава повністю википіла, а кавоварка залишалася на сильному вогні, це може зруйнувати захисне внутрішнє покриття).
      Хоча ми не можемо знати всі деталі Вашого догляду, ці фактори можуть суттєво впливати на термін служби посуду. На жаль, більшість виробників не надають гарантії на зовнішні та внутрішні покриття посуду через рік використання.
      Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо надати найкращий сервіс. Якщо Ви бажаєте обговорити можливі індивідуальні варіанти вирішення цієї ситуації напишіть нам у віконечку "Запитати про товар"

• Віталій Л***

Купив. Працює.

• Продавец  Amicus

Дякуємо за замовлення та відгук! Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!

• Олександр С***

Выполняет свои функции на 100%

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за лаконічний, але дуже важливий відгук! Ми раді, що гейзерна кавоварка виконує свої функції на 100% і повністю виправдала Ваші очікування.
      Для нас це найкраща похвала! Насолоджуйтесь смачною та ароматною кавою!

• Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 200

Кавоварка чудова,свою функцію виконує.

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за гарний відгук, користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 300

Хорошая кофеварка! Подходит к индукционной плите. Покупкой доволен!

Достоинства:
    Распознаётся индукционной плитой.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за чудовий відгук!Раді, що Ви задоволені покупкою) Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

досить довго моніторив мережу в пошуках якісної і не занадто дорогої кавоварки, зупинився на цьому варіанті, і не пожалів. Все що треба для цього типу "заварника":
    - якість кави – відмінний смак, який цілком може позмагатися з найкращими традиційними способами.
    - сумісність як для індукції, так і для звичайної газової конфорки.
    - надійна водяна колба, з міцної товстої нержавки, достатньо великого диаметру в основі.
    - ємність. Об'єму відмінно вистачає на заварювання 2 повноцінних чашок гарної кави (що як раз я й підшукував для двох людей)
    - простота. Так, зовні вона досить непоказна, зовсім не схожа на якусь "елітну" кавоварку "па-багатому", ну тут як би... "вам шашечки, або їхати?", пшонкам, якім подобається вичурний "стиль" з візерунками і хохломой – вперед до зустрічей (*краще ні)
    Це основне, що мені було потрібно від цього гаджету, я це отримав.
    Перед цім була класична маленька гейзерна, привезена з Італії, користувався мало, бо якість кави залишала бажати кращого, при використанні на газової плиті (з індукцією не дружила), досить швидко обгоріла ручка, а потім взагалі дриснула при закручуванні, і з чистим серцем пішла у смітник)
    А цей виріб приємно сподобався, хоча не довго користуюся, але чим далі тим більше. Гарна! Дружина також захваті (вже її обіймає))

Дякую толковому виробнику. І продавцю теж, відправлено миттєво.
    Рекомендую і раджу всім, чиї критерії і вимоги співпадають з моїми)

Достоинства:
    Відмінна! Оптімальне співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Не те щоб прям "недолік", але над виготовленням кришечки особо не заморачувалися. Хоча функціонально, занадто крута туди й не потрібна, тож ок!
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Дуже гарна кавоварка! Красива та зручна! Продавець дуже уважна та приємна) Поклали до кавоварки каву та цукерки У цей час це дуже важливо! Гарних вам продажів!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Після распаковки та випробування з'ясувалось, що у кавоварки пошкоджене покриття. І це саме виробничий брак. Дуже прикро.

Достоинства:
    Гарна кавоворка
    Недостатки:
    Прислали пошкоджену
    • Продавец  Amicus

Пане Олександр, вибачте за дану неприємну ситуацію. З Вами зв’яжеться менеджер для вирішення питання обміну/повернення товару.

• Олександр Ш***

Після отримання відгуку продавець мене приємно здивував. Настільки гарний та лаконічний сервіс рідко можна зустріти в Україні. Кавоварка замінена впродовж доби. Зауважень не маю. Дуже приємно мати справи з такими людьми.
      По кавоварці. Вона просто чудова. Зауважень по якості немаю. Купив би таку навіть якщо вона була б вдвічі дорожча. Чаша для води потребує окремого відгуку, вона дуже вдало сконструйована. При користуванні кавоваркою виникають тільки приємні відчуття. Кава виходе дуже смачною.

• Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Хороший товар на свои деньги. Не течет, кофе поднимается, всё работает как заявленно. Спасибо.

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за замовлення і чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!

• Анжеліка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Посилочку отримала, гарно дякую.

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за замовлення та гарний відгук! Смачної Вам кави та гарного настрою!

• Nataly

Дуже гарний товар.

Достоинства:
    Дуже приємна, легка у використанні, не тече, не перегрівається ручка, кава до смаку, зручна у приготуванні двох порцій кави, замовила таку ж на подарунок
    • Продавец  Amicus

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба !

• Евгений С***

Отличная гейзерная ковефарка

Достоинства:
    Материал корпуса

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Отличная кофеварка, уже приобрели, для дачи то что надо, рекомендую

Достоинства:
    Рекомендую
    • Продавец  Amicus

Раді, що Ви задоволені, дякуємо Вам за чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної Вам кави!

• Світлана З***

Приємно здивувала

Достоинства:
    Зі своєю задачею справляється
    Недостатки:
    Поки нема
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної Вам кави!

• Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Не погана, за свої гроші те, що нада

Достоинства:
    Є
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!

• Зинкович Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Користуюсь декілька днів-все добре.

Достоинства:
    Зручна, гарний дизайн.
    Недостатки:
    Кришка не міцна.
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної Вам кави!

• Вячеслав С***

Гарна))

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за відгук, Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

450 мл, как раз столько чтобы сделать полную кружку кофе и не нужно чахнуть как над туркой. Отличная вещь

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за замовлення і гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної Вам кави!

• Владимир И***

Всё хорошо. Спасибо!

Достоинства:
    Нержавейка качественная
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за замовлення та гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави! Бережіть себе і будьте здорові!

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Хороша кавоварка. Легка у користуванні. Покупкою дуже задоволена.

Дякуємо Вам за відгук!
      Приємного користування, смачної та ароматної Вам кави!

• Надежда Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Дуже гарна кавоварка,з своєю роботою справляється.

Достоинства:
    Відповідає опису,легка в використанні
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави! Міцного здоров’я та мирного неба!

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Отличная кофеварка. Если наливать воды до клапана, то получается 250-300 грамм кофе.

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за гарний відгук!
      Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 300

Кавоварка була доставлена дуже швидко
    Разом з кавоваркою був приємний подарунок)

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  Amicus

Катерина, дякуємо Вам за замовлення і чудовий відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
      Міцного здоров'я та мирного неба!

• Виктория Ф***

Дуже спірно…(
    Кавоварка гарної якості, все ціле. Поклали подарунок у вигляді цукерки і тестеру кави, менеджер спілкувалась дуже ввічливо

Але є великий мінус: вона не виварює всю воду((
    Налила воду до клапана - отримала на виході ну може одну повну чашку еспресо, купа води залишилось і виходить надто великий розхід кави…

Дуже засмучена покупкою(

• Продавец  Amicus

Вікторія, дякуємо Вам за відгук.
      Після використання гейзерної кавоварки деяка кількість води може залишатись у нижньому резервуарі, і це нормально. При приготуванні напою не вся вода повинна підніматися та проходити через фільтр. Просто вилийте її, коли митимете нижній резервуар. Але якщо після приготування кави залишається багато води, то проблема може бути у надто дрібному помелі кави. Він утрамбовується у занадто щільну «таблетку» і не пропускає гарячу воду у верхній відсік.
      І найголовніше - кавоварка має бути дуже щільно закручена!!!

• Виктория Ф***

Варила два рази каву і обидва рази майже вся вода залишалась у ніжному резервуарі.. знаю, що якась частина води може залишитись, але не думаю що така велика кількість

Закручую гарно, можливо справді вся справа в помолі кави
      Перевірю ще раз

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Пушка, працює на індукції, не протікає, не пачкається, швидко готує, топ за свої гроші

Достоинства:
    Пушка, працює на індукції, не протікає, не пачкається, швидко готує
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за чудовий відгук! Смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров’я та миру!

• Михаил Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Вкус конечно отличается от приготовленного в турке, машине и даже обычного способа кипяток-залил-настоял-помешал-настоял. Короче, есть свой шарм и удобство, если готовишь для 2-3 человек. Но расход кофе совершенно дикий, если делать все по науке. В два раза больше, чем при приготовлении в турке. Поэтому, для себя решил, что для одного человека - только джезва.

• Продавец  Amicus

Дякуємо за замовлення та гарний відгук!
      Смак кави залежить від сорту самої кави та способу її приготування.
      Користуйтеся з задоволенням!
      Смачної та ароматної Вам кави!

• Инна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Соромно за власну неуважність.... Прошу вибачення у компанії Amicus та особисто у менеджера Світлани. 11 грудня залишила негативний відгук, не розібравшись в належному використанні продукту. Справа полягала в тому, що я при першому використанні не закрутила щільно частини кавоварки, внаслідок чого напій не подавався в верхній резервуар (може ще для кого такі тонкощі не будуть даремними) . Запанікувала та попросила про заміну або повернення коштів. До речі, одразу зреагували на мої претензії, принесли вибачення. Заміну провели негайно без зайвих питань та зауважень. Хоча потім і виявилось, що ця процедура була даремною. Кавоварка якісна, а сервіс та доброзичливість і терпіння Світлани взагалі справили саме приємне враження. До речі, замовила ще одну кавоварку, тапер вже на подарунок. Усіх запевняю в якості товару!

Достоинства:
    Якісний товар та чудовий сервіс
    • Продавец  Amicus

Інна, дякуємо Вам за гарний відгук!
      Головне, що розібралися з правильним використанням кавоварки і тепер Ви зі смачною кавою)
      Цінуємо кожного Покупця і стараємось, щоб Ви були задоволені покупкою і обслуговуванням)
      Приємних та вдалих Вам покупок!
      Бережіть себе і будьте здорові!

• Инна Б***

Проблема решена

Кавоварка не працює (напій не подається в верхній резервуар). Буду повертати...

Недостатки:
    Не працює, можливо, заводський брак.
    • Продавец  Amicus

Одразу ж після звернення з Вами зв’язалися для вирішення даного питання. Кавоварку на обмін відправили, будемо чекати поверненняч кавоварки від Вас, щоб вияснити, чому не працює, адже подібних випадків ще не було.
      Вибачте за незручності.

• Юрій

Супер)

Достоинства:
    5/5
    • Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за чудовий відгук, раді, що Вам все сподобалося!
      Смачної та ароматної Вам кави!

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Дякую Вам за смачний сюрприз. Кавоварка те що треба.

• Продавец  Amicus

Дякуємо Вам за Ваш вибір та чудовий відгук!
      Користуйтеся з задоволенням!
      Смачної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба!

• Завалий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450

Спасибо большое, товар пришол быстро! Всем довольны!!! Отдельное спасибо за подарки! Рекомендую!!!

• Продавец  Amicus

Галина, дякуємо Вам за замовлення!
      Користуйтеся з задоволенням, смачної і ароматної Вам кави!
      Вдалих Вам покупок в майбутньому і мирного неба!