Отзывы покупателей о Комплект з 3-х штук ультразвуковий відлякувач від мишей, комах і тарганів Pest Reject (VS7004TOP3)

Оценка пользователей 3.09/5
  • Отзывы про товар продавца Саметой
  • Олеся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой

Можливо я якось не так користуюсь, вставила в розетку, натисла кнопочку щоб горіло синім, миші як бігали на кухні так і бігають… доречі працює ця штука вже 3 тиждні.

• Продавец  Саметой

Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару та нарікань не було. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому магазині.

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой

Покупка ни о чем. Вообще не советую.
    Упаковано было очень странно, да и заводская упаковка нарушена. Не знаю, можно предположить, что это повлияло на качество.
    Но адекватно - это просто развод. Мышка как прибегала, так и прибегает. Но ещё и тараканы пришли, которых вообще не было. Как объяснить сей феномен?

Достоинства:
    Отсутствуют
    Недостатки:
    Просто развод.
    • Продавец  Саметой

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер по даному питанню. Ефект наступає після 14 днів використання (заявлено виробником). Ви почали користуватися 5 днів назад, тому ефекту ще немає. В якості компенсації, надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.

• Яковлєва К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой

Абсолютно ніякої користі, не виконує своєї роботи. Таракани як були так і є, менше не стало.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює абсолютно, малий термін для повернення. Вказується що за два тижні буде результат, а по факту через два тижні вже не можна повернути товар.
    • Продавец  Саметой

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер для вирішення даного питання. В інструкції зазначено, що ефект виникає приблизно після 2-3 тижнів використання. Також повідомляємо, що для скорішого ефекту потрібно використовувати отруту або клейові пастки. Якщо Вас не влаштовує товар, то можете повернути його на протязі 14 днів без слідів використання та зі збереженим товарним виглядом.

• Тетяна

Работает, не ломается.
    Мыши к нему равнодушны, он им не мешает
    Правда мухи исчезли.

• Продавец  Столица Покупок

Доброго дня! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару - нарікань не було. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині!

• Анастасия Г***

Проблема решена

Добрий день, замовляли три штуки, з двома все добре а один не працює, як бути в такій ситуації ?

Достоинства:
    Відоюлякує мишей
    Недостатки:
    Один не працює
  • Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OFFEE

Вторая спокойная ночь благодаря этой штуке. Мышей больше не слышу, посмотрим как дальше будет, но я довольна

• Алиса
    Отзыв от покупателя. Продавец: OFFEE

Реально работают!

Достоинства:
    Избавились от грызунов
    Недостатки:
    Мыши мерзнут на улице:)
  • Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок

Этот "отпугиватель" фактически является фонариком-светомузыкой, чтобы тараканам было веселее ночью развлекаться.
    Реальная эффективность равна нулю (да, я его разобрал).
    Не рекомендую.

Достоинства:
    Простота в использовании
    Недостатки:
    Отсутствие какого-либо излучателя ультразвука.
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня, ми рекомендуємо використовувати різні види відлякувачів, щоб не було звикання до приладу. Після закінчення невеликого періоду часу гризуни, таракани самі покидають оселі, офісне або виробниче приміщення, де працює електромагнітний відлякувач. Прилад випромінює ультразвук зі змінною частотою 20-42 kHz, Звертаємо Вашу увагу на те, що людина не чує ультразвукове випромінювання. Також повідомляємо Вам, що на протязі 14 днів з моменту отримання товару - можливе його повернення. Гарного дня!

• Цвєткова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок

Добрый день! Один из трех приборов оказался нерабочим( возможно ли его заменить? остальные два работают!

• Продавец  Столица Покупок

Доброго дня! Нам шкода, що так сталось. Сьогодні відправляємо Вам ще один відлякувач за наш рахунок. Вибачте за предоставлені нами незручності. Гарного Вам дня!

• Анастасия Ш***
    • Продавец  Столица Покупок

Дякуємо за Ваш відгук, Анастасія.

• Леонтьева В*** Сергеевна
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук!!!