- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Multihealth. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 300
Продавець оперативно надав інформацію для оплати. Товар був доставлений за декілька днів.
- Достоинства:
- Оперативна оплата
- Недостатки:
- Висока вартість доставки
- Продавец Multihealth
Андрій, дякуємо за ваш відгук. Будемо раді вас бачити ще в нашому магазині. На жаль, регулювати вартість доставки, ми не взмозі. Відправка здійснюється по тарифах перевізників.
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Multihealth. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 150
Товар прийшов швидко, все добре.
- Продавец Multihealth
Наталя, дякуємо за ваш відгук. Будемо раді вашим зверненням!
- Продавец Multihealth
Наталя, вдячні за ваш відгук! Будемо раді вашим зверненням)
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Multihealth. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 300
Хотелось бы видеть в расфасовке по 1-2 грамма и чтобы внутри был какой-то силикагель.
Отличная штука, очень рекомендую!- Достоинства:
- ОТличной заменитель сахара! Достаточно минимальной дозировки!
- Недостатки:
- Быстро впитывает влагу и из порошка превращается в камень)
- Продавец Multihealth
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обрали Пребіосвіт як підсолоджувач ) Стосовно вологи, якщо щільно закривати кришку баночки, то цього можна уникнути. На жаль у приміщенні з підвищенною вологістю таке може відбуватися. До речі, Пребіосвіт Стевія та Фітнес, із-за іншого складу, менш чутливі до вологи.
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Multihealth. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 150
Вкусный подсластитель, нет неприятного послевкусия. В комплекте ложечка.
- Достоинства:
- Сладкий, без привкуса.
- Multihealth
И не только вкусный ;) но еще и полезный))) Наталия, спасибо за Ваш отзыв! Рады что Вам все понравилось!)