Отзывы покупателей о Опрыскиватель аккумуляторный Sturm GS8216B

Оценка пользователей 4.26/5
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Обрискувач отримали вчасно, працює нормально, все добре

• Валентина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Чудова річ користуюсь з задоволенням вже скількі років з моменту покупки

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

я купувала цей прилад батькові в грудні. Нажаль воду в нього він вперше налив тільки зараз, і ось побачив, що корпус бракований, і вода ллється наскрізь на всю ту електроніку, що під баком. Звісно, наврядчи зараз мені це хтось поміняє. І звісно це неможливо побачити при перевірці в центрі видачі Розетки. Але обов'язково перевіряйте вдома на целісність пластика, наливши трохи води в бак - може в такому випадку поміняють хоча б в перші 14 діб після покупки.

Достоинства:
    це мій другий оприскувач цієї (або схожої) моделі цього виробника. Перший працює вже біля 4 років.
    Недостатки:
    Бракований корпус оприскувача: тріщина в пластику в тому місці де виступ для електроніки (цієї тріщини не видно, бо вона за виступом пластика, а коли набираєш воду, то вода тече на всю ту електроніку, що розташована внизу)
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Удобный. Теперь не надо носить в руках тяжёлый баллон. Повесил как рюкзак за плечи и никаких проблем

• Валерій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Розпочинається п'ятий сезон експлуатації. Дуже задоволений оприскувачем Sturm GS8216B. Я купив його у червні 2019 року у цьому магазині і протягом чотирьох сезонів експлуатації він не підвів мене ні разу.

Достоинства:
    По-перше, його 16-літровий резервуар дозволяє обробляти досить великі ділянки землі без необхідності постійного заправлення. Крім того, акумулятор забезпечує достатню потужність, щоб працювати протягом тривалого часу, не потребуючи зарядки. Найбільшим плюсом для мене є те, що обприскувач дуже легкий та зручний в експлуатації. Я можу легко регулювати струмінь та інтенсивність розпилення, щоб досягти найкращого покриття. Крім того, ранець має добре обгортання і не тисне на плечі, навіть після тривалої роботи. Також хочу відзначити, що обприскувач має досить велику швидкість обробки і зручний дизайн.
    Недостатки:
    Не виявив. Але... Неминучі недоліки (цього нам не уникнути) - це зменшення робочого часу: з часом, акумулятор може втратити свою ємність, що призводить до скорочення робочого часу обприскувача, а також зношення насосу: насос може втратити свою ефективність з часом і вимагати заміни.
  • Николай М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Пришло всё во-время и в наличии, всё рабочее. Спасибо большое...

Достоинства:
    Очень удобный и эффективный в использовании
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • коннов ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Спасибо!!! всё пришло в наличие, всё рабочее.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Пока не выявлено.
  • Псарев Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Получил опрыскиватель неделю назад. Хотелось бы из пункта Розетки, но переслали только НП. Вчера опробовал на бордоской смеси, по сравнению с ручным все очень хорошо - сопло совсем не забивается. Опрыскиватель удобный, напор хороший. Вот только не понял, пока опрыскивал бордоской смесью, мотор работал только при начальной подкачки и при распрыскивании, а когда залил воду, начал периодически и довольно часто включаться и без распрыскивании. Может, где-то утечка есть?

Достоинства:
    Лёгкий, хорошая подача, удобный.
    Недостатки:
    После выработки 1 бака с бордоской смесью при закрытом кране каждые секунд 10 стала включаться подкачка.
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Один из самых типовых опрыскивателей. Простой и надежный как топор. Внутри аккумулятор, и типовой компрессор. Большой бак. Правда при таких лямках немного стремно набирать 16 литров. В основном 10л. Плохо различимы метки с указанием объема. Придется чем то наводить иначе практически ничего не видно. Однако по сравнению с обычным опрыскивателем с насосом, это небо и земля. Одел и занимаешься работой. Мне не удавалось высадить аккумулятор. Опрыскивал летом 12 соток картошки, весной опрыскивал деревья. Лямки с низу цепляются за корпус. С верху, к сожалению не помню, как то не обращал внимания. Писоединил и пользуюсь. Отдельно докупил 3-х метровую удочку и дополнительный рем-комплект. Брал полтора года назад потому, что на тот момент только к данному опрыскивателю предлагались как дополнительные комплектующие так и запчасти. Пока еще они не понадобились.

Достоинства:
    Простой и надежный.
    Недостатки:
    Хлипковатые лямки. Требуют бережного отношения.
  • АННА К***

Спасибо хороший аппарат

Достоинства:
    Хорошо распыляет жидкость
    Недостатки:
    Долго заряжается
  • Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Отримав цей оприскувач минулого тижня і встиг використати лише двічі. В принципі, робота апарата сподобалась. Треба уважно перевірити зєднання, наявність ущільнювачів (резинок) перед використанням, бо можуть бути протікання. Але після того, як все перевірив і позатягував, жодної краплі повз. Не сподобалось, що виробник самостійно змінив конструкцію (спосіб) кріплення лямки для лівої руки. Бо тепер прорізу у пластмасці для надійної фіксації ременя там немає, а чіпляти треба за низ бачка, так само, як і другу лямку. 100% довіри такому способу звичайно немає, тому я самостійно зробив продольний отвір в цьому місці для фіксації лямки. Я би не сказав, що це такий вже істотний брак, але обурення інших покупців (Вікторія Астахова) тепер розумію. В іншому особливих дорікань немає, зі своїми задачами справляється.

Достоинства:
    Доволі простий у використанні, на вигляд надійний, поки що працює
    Недостатки:
    кріплення лямок насправді відрізняється від заявленого на фото.
    • Виктория А***

Вікторія Астахова Вам відповість, що все що тут написано , це пише сам продавець, тому що вони мені вимотали нерви і намагалися не повертати гроші за бракований товар, от тепер і пишуть ці відгуки самі, щоб інші люди їм також не повернули товар з цими бракованими бачками, без отвору для закріплення лівої лямки, а сервіс у них то зовсім хамло. Тож моє діло Вас застерігти від цієї горе компанії , після всього навіть ворогам не порекомендую.

• Виктория А***

Проблема решена

Продавець наполягає на тому , що товар який я повернула, у зв’язку з тим що не відповідає ні інструкції про кріплення і дійсно немає отвору для кріплення лямок , вони там самі щось прорізали , як попало і намагаються не повертати кошти , а наполягають повернути такий товар ,ось мені прислали фото, вони вже наче все поладили . Люди не зв’язуйтесь з цією компанією, бо потім нічого не можливо від них отримати, на сьогодні , коли потрібно обробляти город і сад, я залишилась без грошей і без оприскувача , нажаль ще в них і додатково купляла 3 метрову трубку для брискання. Не рекомендую цих горе продавців . Фото цього отвору які «очумелиє ручки» іх сервісу самі щось повирізали , бо наче так мені треба як вони сказали , дивіться додаю. Сервіс сказав що то так треба і на інструкцію не потрібно звертати увагу що в ній написано, і що там намальовано. Вони навіть не знають модель яку продають.

Достоинства:
    Може і є але не можу користуватись
    Недостатки:
    Сама компанія , яка так працює з покупцями
    • Максим К***

Вікторія у мене є даний товар, і я їм дуже задоволений. Почитавши всі Ваші відгуки та те, що продавець усунув цей дефект. Роблю висновок, що вам товар не потрібен, а ви просто хотіли повернути гроші. Також навіщо Ви так настирливо звинувачуєте продавця, коли у нього одні позитивні відгуки, напрошується лише один висновок Вашої адекватності як клієнта.

• Виктория А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

По отриманні товару , люди звертайте увагу не тільки на те чи не пошкоджена трубка чи бачок, чи комплектацію, а і на отвір який повинен бути на бачку , щоб Ви змогли зафіксувати лямки і Вам бачок з розчином не падав по ногам, бо в моєму випадку на сайті Розетка де продавець розмістив фото товару як на фото номер 1 це є, а по факту як ми почали користуватись то немає до чого кріпити і тепер виникла проблема і доказать продавцю що це брак , він посилається що треба і сервісний центр, фото додаю бо він не бачить різницю.

Достоинства:
    Може в хороший але в руках носити тяжко , а лямки немає як закріпити бо бракований товар .
    Недостатки:
    Заводський браквідсутній отвір для кріплення лямок
    • Алексей К***

Так, Вікторія, Ви праві, отвір для фіксації лямки під ліву руку тепер дійсно відсутній. Вибачаюся за свою попередню відповідь, начебто дійсно бачив фото з отвором у ваших фото. Мабуть, виробник вирішив таким чином спростити (здешевити) собі процес виробництва цього товару. Чи міняти/повертати через це товар, звичайно, Ваша справа, але я вирішив самостійно виправити цей недолік: підклав у щілину між баком і карманом для кріплення металеву пластину (щоб не пошкодити сам бак), просверлив 5-6 дірок в ряд одна біля одної, потім дочистив надфілем. Тепер можна протягувати лямку і фіксувати застібку.

• Виктория А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Замовила обприскувач саме 23.02.22 , а на ранок 24.02 вже була війна, я як відповідальна людина місяць витратила свого часу, щоб знайти людей які змогли отримати товар і щоб продавець отримав кошти за товар і він не загубився у відділеннях під час війни. Моє враження після бризкання саду, дуже добре, особливо пригодилася телескопічна трубка до 3метрів, дістаєш навіть на верхушки високих дерев, але саме головне, це те що продавець відправив бракований бачок, в якому відсутній отвір, як вказано на фото не можна зафіксувати нормально безпечно лямки і відсутній отвір для іх фіксації, тому це просто обман за такі гроші, при обприскуванні мені на ноги назад падав бак з 12л. води , дивіться фото і не раджу потрапити на вудку цього не добросовісного продавця. Дуже шкода

Недостатки:
    Відсутній отвір для фіксації лямок, тому оприскувач 12 л. падає Вам на ноги
    • Алексей

Перш ніж сіяти паніку і зраду розумні люди заходять в Інтернет і дивляться огляди про товар, який вони придбали.
      На ваших же фото видно, що всі необхідні отвори для фіксації лямки на товарі присутні (див. зліва від кнопки вкл/викл). Друга лямки чіпляється знизу за сам корпус. Більше не панікуйте і користуйтесь на здоров'я.

• Виктория А***

Цей острів інструментів , ще до сих пір намагається щось відписувати, то я нікому не раджу зв’язуватись з цим продавцем, продають брак а потім коли ти повертаєш їм товар , вони брешуть що ти їм чи зарядку чи трубку не повернув і вони не можуть повернути Вам кошти, шукають любі варіанти, щоб людина їм тижнями писала і доказувала що все було що в комплекті , то те їм і вернули, але вони ще і ще будуть вимотувать нерви , це дуже не порядна компанія. Горе продавці.

• Виктор С***

Виктория! Извините, но только увидел Ваш вопрос ко мне. У меня в опрыскивателе есть отверстия для лямок. Может у Вас другая партия товара и в ней ...

• Майя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Товар получили быстро, всё хорошо упаковано, всё работает, спасибо большое!

• Виктория А***

Подскажите как у Вас крепятся лямки ? Есть ли прорез на бачке , чтобы зафиксировать опрыскиватель для безопасного использования ?

• Виктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Хороший опрыскиватель, стоит этих денег

Достоинства:
    Работает ))), есть регулировка подачи давления по расходу жидкости )))
    Недостатки:
    Штанга коротковата
  • Мальцев А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Оценил на отлично пока. В деле испытывал в ванной. Работа понравилась. Давление и распыление работают нормально. Не протекает. На себе не носил, но думаю, что этот лучше чем с ручным насосом. Продавцу и изготовителю спасибо

• Виктория А***

Вот можно вопрос, Вы уже пробовали на себе носить опрыскиватель? Как у Вас обстоит вопрос с креплением лямок ? У Вас не попался бракованный бачек, в нем есть прорезь для крепления лямок , чтобы опрыскиватель с водой не падал на ноги?

Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Пользуюсь с осени прошлого года. На зиму аккумулятор зарядил, снял и занес в дом на хранение. Весной поставил на место, проверил по показаниям индикатора на опрыскивателе заряд - полная зарядка. Да, небольшая площадь для опрыскивания, но опрыскивал в общей сложности около 5-6-ти часов, аккумулятор еще работает без подзарядки (начиная с зарядки осенью перед "консервацией" на зиму). Хочу определиться с примерным временем работы от подзарядки до подзарядки. Аккумулятор - самое хлипкое в изделии (это не зависит от производителя опрыскивателя), поэтому обращайтесь с ним аккуратно, потому как хоть он и имеется в продаже (обычный компьютерный от "бесперебойника"), но стоит немножко денег! А сам аппарат - обалденный! Пластмасса качественная, не воняет. Трубки нормальные, только пластиковые резьбы (нужно аккуратно скручивать - раскручивать). К слову, крышку на баке тоже аккуратно закручивать, чтоб не сорвать резьбу. Шланг хотелось бы чуток мягче, но не слишком мягкий, чтоб не перегибался. С опытом приспособился к форсункам (больше - меньше расход). На плечах "сидит" удобно! Вес не напрягает. Опять же, личное мнение, что 12 литров лучше чем 16 из-за веса, разве что необходимо опрыскивать большую площадь и тогда меньше раз придется заправлять опрыскиватель. Жидкости по окончанию работы остается внутри очень мало (навскидку, 50-100 грамм) - клапан работает отлично! К покупке очень даже рекомендую!!!

Достоинства:
    По сравнению с обычным - небо и земля! Не надо снимать, подкачивать, потом снова одевать! Даже мама (женщине больше 80-ти лет) оценила.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
    • Виктория А***

Подскажите , а как у Вас с креплением лямок? На бачке есть прорез , для того чтобы одну из лямок протянуть и зафиксировать для безопасного использования? Спасибо за ответ

• Елена М***

Пока все нравится. Рекомендую

Достоинства:
    Удобно носить на спине, прочный пластик
    Недостатки:
    большой расход воды, для обработки химикатами не выгодный
  • Олексій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Замінили обприскувач, оперативно. Справний! Дякую за сервіс і техпідтримку.

Достоинства:
    Сервіс
  • Валерий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Я так понимаю нужно еще подождать пока пришлют акамулятор.

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Акамулятор полностью дохлый,проверить не смог .
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Хочу поделиться первыми впечатлениями от данного опрыскивателя. Долго выбирал среди конкурентов, но решил взять именно Sturm. Во-первых, качественный пластик без запаха. Во-вторых, в комплектации есть все что нужно для работы в саду: 3 форсунки (одна из них находиться в середине опрыскивателя) прочный шланг, ручка, трубка из нержавейки до 90 см. Продавец сделал бесплатную доставку новой почтой и оплатил % от наложенного платежа, что не может не радовать. Проверил дома с водой, деление шкалы соответствуют. Очень порадовал мерный стакан в комплектации. После двух месяцев работы обновлю комментарий.

Достоинства:
    Надежный
    Недостатки:
    Не обнаружил пока
  • Владимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Аппарат замечательный. Удобный, компактный, батарея держит хорошо.
    Шкала деления не совпадает
    При 10 литрах показывает 12

Достоинства:
    Удобный, хорошая батарея
    Недостатки:
    Шкала деления не совпадает
  • Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Год прошел со дня покупки. Пользоваоась за это время им раз 10. Все прекрасно работало. Сегодня включила, а опрыскивать не включается, думаю, может разрядился. Включила заряжать, не заряжается и ничего не горит ни на зарядке ни на опрыскивателе. Гарантийного талоне не высылали. Что делать?

• Продавец  Острів Інструменту

Ірина, доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Підкажіть, як зберігали оприскувач в період міжсезоння? Зверніться до нас для відновлення гарантійного талона чи можете одразу відправити інструмент до нашого магазину, наші спеціалісти відремонтують.

• Ирина С***

Взимку зберігала в квартирі, останній раз користувалась близько місяця тому. Сьогодні знову увімкнула зарядний пристрій, спочатку нічого не відбувалося, потім на пристрої загорілася зелена лампочка, через кілька хвилин змінилась на червоний. Тобто, я так розумію, що пішла зарядка. Можливо, він сам реанімується. Вибачте, що потурбувала, дякую за швидке реагування. Взагалі, обприскувач дуже чудовий, користуватись ним одне задоволення.

• Ирина С***

Доповнення. Обприскувач зарядився повністю, вже спробувала його- все працює. Не знаю, чому він одразу не почав заряджатися а змусив мене запанікувати))

Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Очень классный опрыскиватель. Заряд держит с коробки уже 12 полных баков. Комплектация хорошая. Не хватает только длинее держателя.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Сегодня прошёл первое испытание 25л. выпрыскивал. Не понятно как работает система регулировки, кручу ее, а оно ничего не меняется и пшикает как с калаша.
    Не знаю, так и должно быть?
    Есть где-то нормальный видел обзор на этот бак?

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Перестав працювати, почав протікати, відправив у сервіс центр, мовчать і не відповідають. Не рекомендую! Не надійна компанія.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісна збірка.
    • Олексій З***

Доповнення. Повернувся з сервісу, нібито справлений, але пізніше знову тече з бачку, спина мокра, будемо вирішувати цю проблему вже по місцю.

• Олексій З***

Сервіс в принципі непоганий, скоріше або мені просто не повезло з бачком, або такий товар взагалі від виробника, чорті-шо.

• Продавец  Острів Інструменту

Олексій, доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Зверніться до нас в магазин, все швиденько зробимо і буде як новий.

• Шпак Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Опрыскиватель мне понравился. Удобный в эксплуатации.

• Антон А***

333

Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Пользуюсь второй сезон (точнее с осени прошлого года) - чудесное впечатление не изменилось. Только рекомендую посмотреть видео как правильно присоединять ремни! Удобно работать! Опрыскиваешь (нажал ручку клапана) - качает. Отпустил - чуток подкачал и остановился. Снова нажал - опять подкачивает. Сразу рекомендую брать удлиненную трубку. Той, что идет в комплекте хватит, примерно, на 1,5 - 2 метра высоты (с учетом Вашего роста). На зиму рекомендую аккумулятор снимать и оставить в теплом помещении. Форсунки нормальные, только надо немного приспособиться, чтоб регулировать расход жидкости (с какой-то больше расход, с какой-то меньше). Тут нужен опыт, а у меня пока его маловато. К покупке рекомендую!

Достоинства:
    Очень неплохая пластмасса из которой сделан бак. Удобства при пользовании (не надо качать вручную, но это достоинство всех аккумуляторных опрыскивателей). Зарядки аккумулятора хватает на долго (точно не скажу, сад-огород небольшой, но на час работы хватило и еще зарядка осталась). Остальное в комментарии. Рекомендую.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
  • Лариса П***

не заряжается аккумулятор

Недостатки:
    не работает
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Типовой акамуляторный Опрыскиватель простой и надежный. У продавца в наличии есть рем комплект, а также дополнительная трубка на 3 метра, которые можно преобрести отдельно, что я и сделал. Опрыскал деревья получая удовольствие. Что еще нужно от такой техники.

Достоинства:
    Большой бак, регулировка давления, шкала объема жидкости
    Недостатки:
    не надежные шлейки, после первой же работы начали распускаться нитки
  • Станислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Обприскувач получив укомплектований. Перевірку у ванній кімнаті пройшов - все нормально. Про подальшу перевірку будем повідомляти, так як гарантія 2 роки. Покупкою задоволенні.

Достоинства:
    електро насос
    Недостатки:
    поки на бачу
  • Станислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Покупать буду однозначно, только в описании подкоректируйте пожалуйста из чего сделана трубка распилителя - алюминий или нержавейка.

• Виктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Отличный опрыскиватель. собрал без проблем все работает отлично Дед да волен)

Достоинства:
    Отличный опрыскиватель.
    Недостатки:
    короба помята
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Острів Інструменту. Цвет: Оранжевый

Сезон отработал на ура. Не понимаю как я раньше без него работал. Назад дороги нет.

Достоинства:
    Держит заряд, удобно висит,удобная большая горловина, сеточка,насадки
    Недостатки:
    Дно не продумано(ставить не всегда удобно), жёсткий шланг, бывает после долива почему то падает напор,не видно уровень жидкости,ручка для переноски врезается в руку.
    • Станіслав

Мені нічого не врізається все з перечиленого цього бота брехня.