Отзывы покупателей о Чай «Імбирний» YOGODA З медом 1шт х 50г ДойПак 013094
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Очікував що з одним пакетиком зможу заварити літр чаю але не вгадав(( Сам по собі чай смачний, дивлячись на його характеристики то він їм відповідає
- Достоинства:
- Гарний чай
- Недостатки:
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Дуже дякую продавцеві за швидке вирішення проблеми. Замовляла чай і мені надіслали замість 10 оплачених пачок лише 6. Після того, як я написала продавцеві про проблему, протягом 2 днів мені були доставлені ( за рахунок продавця) відсутні 4 пачки. Ще раз, дякую продавцеві. Рекомендую і продавця і товар.
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Пробувала різні фірми, ця по смаковим найкраща.
- Достоинства:
- Смак, якість, користь.
- Продавец GFS mag
Дякуємо за схвальну оцінку.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Неймовірно смачний чай. На 200 мл занадто солодкий, проте саме цей можна розбавляти більшою кількістю води, на велику чашку буде приємний кисло-солодкий чай з гостринкою.
- Продавец GFS mag
Дякуємо за схвальний відгук, хай смакує.
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Один з улюблених чаїв, дякую!
- Продавец GFS mag
Щиро вдячні за Ваш вибір!
- Ірина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Якісний та смачний чай! Супер!
- Продавец GFS mag
Ми раді, що Вам до смаку. Дякуємо.
- Ильчук С***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
лучший товар
- Достоинства:
- всё отлично
- Продавец GFS mag
Дякуємо за відгук!
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Дуже смачний час
- Достоинства:
- Натуральні складові
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Продавец GFS mag
Катерино, дякуємо за приємний відгук. Спробуйте також інші смаки.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
У данной фирмы очень вкусные чаи, перепробовали все вкусы, именно имбирный любит муж, беру постоянно на зиму.
- Достоинства:
- Согревающий, концентрированный
- Продавец GFS mag
Доброго дня, щиро вдячні за Ваш вибір.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Чай супер, концентрований
Вдячні за Ваш вибір.
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Все добре . Чай хороший . Рекомендую особливо для наших воїнів , добре зігріває імбирний чай.
Доброго дня, дякуємо!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Чай смачний, беру другий раз. Смак подбається, імбир ярко виражений
Але на жаль в упаковці замість 12 шт було 10. Сподіваюсь виробник зверне увагу- Продавец GFS mag
Доброго вечора, дякуємо за відгук. З приводу невідповідності в упаковці, прийміть вибачення. Надішлемо Вам поштою.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Очень вкусно,практично и удобно брать с собой в путешествия и командировки.
- Достоинства:
- Вкусно и практично.
Вдячні, що обираєте нас.
- Тамара М***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
зручне пакування, смак насичений просто суперовий, рекомендую
- Достоинства:
- смак
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец GFS mag
Вдячні, що обираєте нас!
- рацук м***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Відправили швидко, як завжди
- Достоинства:
- чай дуже смачний, допомагає боротися із застудою, що в зимовий період надзвичайно актуально
- Продавец GFS mag
Дякуємо за гарний відгук. Смачного.
- Симаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Чай чудовий. Відправили швидко
Дякуємо за Ваш відгук.
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Імбирний дуже сподобався чоловікам, «гарно пече» і прогріває, а що ще треба у холодну погоду.
- Достоинства:
- «Прогріває»
- Продавец GFS mag
Доброго дня, вдячні за Ваш відгук.
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
В меру сладкий, немного островат, очень вкусный, как писали ниже очень согревает
- Достоинства:
- Согервает))
- Продавец GFS mag
Дякуємо за Ваш відгук.
- Геннадий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Отлично
Дякуємо за Ваш відгук.
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Супер чайок.
- Достоинства:
- Кльовий
- Продавец GFS mag
Дякуємо за відгук! Будемо щасливі бачити Ваші нові замовлення! Смачного!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Особисто я - не фанат фруктово-ягідних чаїв; віддаю перевагу "класичному" чорному з лимоном чи молоком.:-) Але дружина дуже любить фруктово-ягідні. І особливо - саме цей, імбірний, від YOGODA. Споживаємо його вже більше року ( відтоді, як упаковка ще була білого кольору), і завжди задоволені якістю і смаком! За словами дружини, цей чай дозволяє їй і зігрітись, і підбадьоритись. Особливо корисним він є у разі симптомів застуди: отут він допомагає нам обом.
- Достоинства:
- Смачний, натуральний
- Продавец GFS mag
Доброго дня, дякуємо за відгук.
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: GFS mag. Количество упаковок: 1. Общий вес: 50
Очень вкусные)
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo. Общий вес: 50
Смачний, добре підходе, щоб прогріти застуджене горло
- Достоинства:
- Зігріває
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Diompo
Добрий день. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам дуже важливо знати, що Ви задоволені.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Diompo. Общий вес: 50
Отлiчно
- Продавец Diompo
Доброго дня. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Diompo. Общий вес: 25
Смачний чай.