Отзывы покупателей о Дартс из флока игра профессиональный для взрослых начинающих набор классический подарочный спортивный деревянный флок мишень 45 см АН23018 + подарок 6 острых дротиков
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Допис до попереднього відгуку. Вчора при отримуванні товару виявив нестачу 3 дротиків. Написав відгук з зауваженням. Відразу зі мною звязався менеджер, вибачився і запропонував надіслати за рахунок магазину дротики, яких не було в комплекті. Сьогодні вранці я отримав ці дротики. Дякую магазину за оперативність вирішення проблеми і менеджеру за доброзичливість при спілкуванні. Магазин рекомендую.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук і розуміння. Ми дуже раді, що вдалося оперативно вирішити ситуацію та швидко доставити відсутні дротики. Особливо приємно знати, що Ви залишилися задоволені нашою роботою й нашим магазином загалом. Дякуємо за рекомендацію та Вашу довіру!
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Втретє замовляю цей товар. Перші два повністю задовольнили, товар відповідав опису. Зараз отримав інший дартс, інша упаковка, всього три дротика, замість 6 вказаних в описі і які були в перших двох замовленях. Перші дві дошки дартсу були важкі і доброї якості, а ця дошка легка. Віддав цей товар на подарунок, але є сумнів в його якості. А як продавець пояснить, що товар нн відповідає опису?
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Дякуємо, що повідомили про ситуацію, та щиро перепрошуємо за неповну комплектацію. Можливо, під час пакування набір справді було недоукомплектовано. Звісно, ми додатково відправимо Вам відсутні дротики, адже це важлива частина гри.
Характеристики незмінні, постачальник змінив лише пакування, що є кращим, а також можуть бути незначні відмінності в окремих деталях, зокрема оновлена якість дротиків.
Нам дуже приємно, що Ви вже втретє замовляєте цей товар у нашому магазині, і особливо прикро, що цього разу виникла така ситуація. Наш менеджер уже пише Вам в особисті повідомлення, щоб допомогти якнайшвидше вирішити питання.
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Відповідає опису. Важкий. Доставка після замовлення майже тиждень. Дротик якщо попадає в метал на дошці відлітає в бік, треба враховувати і класти на підлогу захист, бо буде слід від дротику. Грати приємно. Дякую за доставку. Рекомендую.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Доброго дня! Дякуємо за ваш детальний відгук і рекомендацію.
Раді, що товар відповідає опису та вам приємно ним користуватися. Також дякуємо, що поділилися корисним зауваженням щодо використання дротиків — це може бути важливо для інших покупців.
Перепрошуємо за тривале очікування доставки. Обов’язково врахуємо цей момент у подальшій роботі.
Бажаємо приємної гри!
- Василий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Дуже довго йшла посилка(тиждень). Приїхало все ціле у гарному стані. Дякую.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Раді, що Ви залишились задоволені дартсом - бажаємо приємного дозвілля!
На жаль, доставка на точки видачі Rozetka від 3 до 7 днів складає зазвичай, саму доставку здійснює перевізник Rozetka.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Дартс гарної якості.не жалію що придбав в цьому магазині.дякую.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно знати, що якість нашої продукції та сервісу виправдала Ваші очікування!
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Все добре. Дякую
- Яна З***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Все прийшло швидко)
Дуже гарний дартс
Рекомендую - Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Придбали для подарунку. Посилка прийшла дуже швидко, товар якісний, ціна доступна. Буду мати на увазі при виборі подарунка, коли буде така потреба і рекомендувати іншим. Дякуємо.
- Достоинства:
- Норм
- Біль М***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Беремо на подарунок вже третій. Дуже якісний дартс!
- Достоинства:
- Великий. І для дорослих, і для підлітків.
- Недостатки:
- Не виявили. Купували на подарунок
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Норм.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Дартс норм
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Якісна збірка, всі деталі надійно закріплені! Чоловік задоволений подарунком!
- Достоинства:
- Ціна. Якість. Матеріал
- Недостатки:
- Не побачили
- Віталіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Солідний, гарний дартс)
Матеріал хороший, дартс дуже швидко відновлює форму поля. Тому служити довго, сподіваюсь.- Достоинства:
- Матеріал
- Недостатки:
- Не побачила поки
- Продавец Велотревел
Дякуємо за зворотній зв’язок. Будемо раді співпрацювати з вами ще
- Степан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Крута річ, особливо на подарунок. Або і просто в кабінет))
- Достоинства:
- Виглядає дуже вінтажно)
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец Велотревел
Дякуємо за ваш схвальний відгук!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
класний дартс) дуже сподобався)
на подарунок те що треба :)
ще й доставка безкоштовна)
Дякую)- Достоинства:
- ціна/якість
Дякуємо за замовлення!
- Святослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Все вчасно доставили, товар хороший, продавець відповідальний. Рекомендую!
- Продавец ЛІОН
Добрий день, дякуємо за Ваш відгук!
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Тестували 5 днів: дуже добре та охайне виконання, важкий і міцний. Отримали велике задоволення від гри!
- Достоинства:
- Захоплює
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Все чудово, доставили швидко
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Все супер
- Тарас Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Так все супер!!!
- Достоинства:
- Великий круг
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Сама дошка непогана, дротики гарні, грати приємно, все чудово окрім того що кріплення для підвішування дошки продавило на ній же вм'ятину, це не критично, грати не заважає, але хотілося б це зазначити, можливо для тих хто обирає на подарунок це буде мати значення
- Єлизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
все супер, дартс просто бомба, величезний, зручний, все сподобалось, пізніше замовимо щось ще обов'язково
- Достоинства:
- Великий, двосторонній, металевий корпус, гарні дротики
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Бомбезно ! Хороша якість. Рекомендую.
Відправили душе швидко- Достоинства:
- Якісний
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН
Качественный дартс, и дротики такие как нужно, всё супер, понравился!
- Достоинства:
- Сделано из качественного материала
- Недостатки:
- Цифры странно расположены (зеркально, верх ногами)