- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Кухоль для тих, хто хоче відчути якість споживання на повну.
Мав ситуацію, після місяця активного користування кухлем в ньому з'явилася щілина. Повідомив про це продавцю, мені одразу ж запропонували замінити кухоль на новий. І вже за 2 дні я отримав новеньку заміну, за що щиро вдячний. На мою думку, причиною деформації в першому кухлі стала моя любов до чаю (окрім пива, звісно). Тож у другому кухлі буде виключно пиво) Замовив ще 2 кухлі на подарунки своїм кумплям - вони в захваті!- Достоинства:
- Ручна робота, натуральні матеріали, характерний виріб
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо за такий крутий відгук! Дуже приємно, що ви оцінили і якість кухля, і наш підхід до вирішення ситуації. Раді, що змогли швидко замінити кухоль і залишити у вас позитивні враження. Сподіваємося, другий кухоль буде вже виключно для пива та служитиме бездоганно. Окремо дякуємо за повторне замовлення — це для нас найкраща оцінка.
- Яблуновська І***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Чудовий кухоль! Дуже сподобався! Супер для подарунка!
Дякуємо за ваш відгук!
Приємно чути, що кухоль сподобався і став вдалим подарунком. Він виготовлений вручну з натурального дуба та має внутрішню колбу з харчової нержавіючої сталі, що забезпечує міцність і збереження температури напою.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Евгения С***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Дуже сподобався. Гарний і зручний.
Дякуємо за відгук!
Раді, що кухоль вам сподобався Він виготовлений з натурального дуба, має внутрішню колбу з нержавіючої сталі та добре зберігає температуру напою. Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Чудова якість
Дякуємо за ваш відгук!
Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені якістю нашого дерев’яного кухля. Для нас важливо створювати вироби, які поєднують стиль, практичність і довговічність.
Бажаємо, щоб цей кухоль став для вас улюбленим супутником під час приємних моментів за улюбленими напоями. Якщо виникнуть запитання щодо догляду чи використання, завжди будемо раді допомогти!
Приємного користування!
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Кухоль виглядає дуже гарно, зручно тримається в руці, виконаний також якісно, купував на подарунок, людина залишилася задоволена!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, якісь, зручно тримати, напої довго залишаються прохолодні
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо вам за відгук та за те, що обираєте українські вироби! Ми дуже цінуємо вашу довіру і раді, що пивний кухоль "Ретро" сподобався вам і став чудовим подарунком.
Дякуємо, що відзначили його зовнішній вигляд, зручність у використанні та здатність зберігати напої прохолодними.
Запрошуємо вас ознайомитись з нашим повним асортиментом, де ви знайдете ще більше цікавих і якісних виробів: ссылка.
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Замовляв на подарунок, виявився більшим ніж очікував але це . Імениннику сподобався.
- Достоинства:
- Тримає температуру
- Недостатки:
- Недоліків не виявив
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за відгук! Раді, що імениннику сподобався подарунок. Дійсно, кухоль може здатися більшим, ніж очікувалося, але це додає йому особливого шарму.
Бажаємо приємного користування та чекаємо на вас знову!
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Дуже крутий кухоль. Обʼємний, довше зберігає температуру напою, зручно тримати. Ну, і виглядає супер
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш кухоль. Тішимося, що він добре зберігає температуру, зручний у використанні та має привабливий вигляд. Дякуємо за те, що обираєте українське!
- Воробьева У***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
чоловіку подобається. дякую
- Достоинства:
- :)
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вашому чоловіку сподобався наш товар. Якщо вам знадобиться ще щось або виникнуть питання, завжди раді допомогти. Бажаємо вам гарного дня! :)
- владислав о***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Нереально крутой бокал! Другу покупал на 31..друг в восторге, говорит даже пиво намного холоднее чем просто в стакане. Качество изготовления просто великолепное
- Достоинства:
- Ручная работа, чистые материалы, качество
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що наш пивний кухоль "Ретро" з дерева на 600 мл справив таке враження на вас і вашого друга.
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої ручної роботи та чистоту використаних матеріалів. Ваші слова надихають нас продовжувати створювати продукцію найвищої якості. Крім переваг, які ви зазначили, хочемо додати, що наші кухлі не тільки тримають пиво холодним, але й додають особливого шарму будь-якому святкуванню завдяки своєму унікальному дизайну.
Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом на сайті. Ми впевнені, що ви знайдете ще багато цікавих та якісних виробів: ссылка
- Денис Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Все хорошо. Но краска с веревек немного испортило впечатление
- Достоинства:
- Красивая
- Недостатки:
- Кружка обмотанная какой-то веревкой сверху и снизу, при намокани из них лезет краска
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо вашу думку та завжди прагнемо вдосконалювати наші вироби. Краса і унікальність – одні з головних переваг нашого кухля, до яких ми також додаємо якісну ручну роботу та використання натуральних матеріалів.
Ми взяли до уваги ваше зауваження щодо фарби на мотузці і вже працюємо над покращенням цього аспекту. Для збереження якості та зовнішнього вигляду кухля ми рекомендуємо після кожного миття витирати його насухо рушником. Також дерев'яну частину бажано протирати вологою ганчіркою, а не повністю замочувати у воді.
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Купував на подарунок другові. Подарунок дуже сподобався. Хороша якість
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук та за те, що обираєте українське! Ми дуже раді, що пивний кухоль з дерева став чудовим подарунком для вашого друга.
Ваші слова про хорошу якість дуже цінні для нас. Крім того, наші кухлі виготовлені з натурального дерева, що додає їм унікального шарму та міцності. Також ми дбаємо про екологічність виробництва та використовуємо тільки безпечні матеріали.
Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів тут: ссылка
Ще раз дякуємо за ваш відгук! Якщо у вас будуть додаткові питання або пропозиції, завжди раді допомогти.
- Христина В***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Якість чудова, доставлено швидко.Брала на подарунок 3 штуки, тому пакування келихів було дуже доречне.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що кухлі "Ретро" вас вразили якістю та швидкою доставкою. Особливо приємно чути, що пакування вас задовольнило – ми приділяємо особливу увагу деталям, щоб кожен подарунок виглядав особливо. Дякуємо, що обрали нас!
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Наживо кружка ще краще Купувала чоловіку у подарунок,він в захваті . Рекомендую
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук та за те, що обираєте українське! Ми раді, що пивний кухоль Teslyar "Молот Тора" з дерева перевершив ваші очікування і став чудовим подарунком для вашого чоловіка.
Як ви зазначили, наші кухлі мають привабливий вигляд і високоякісне виконання. Крім того, вони виготовлені з екологічно чистого матеріалу, що додає ще більше цінності нашій продукції. Також хочемо звернути вашу увагу на їх зручну форму та місткість. Ще раз дякуємо за ваш відгук та довіру!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Купувала на подарунок. Батьку сподобалася. Велика, приємна на дотик. Зручно тримати. Сторонніх запахів немає.
Подивимося скільки буде триматися деревина.- Достоинства:
- Велика, ціна
- Продавец EcoCraft Store
Вдячні за ваш відгук та за те, що обираєте українське! Нам дуже приємно, що пивний кухоль "Ретро" сподобався вашому батькові.
Дякуємо, що ви відзначили такі переваги нашого товару, як великий об'єм, приємна текстура на дотик та зручність у використанні. Варто зазначити, що наші кухлі виготовлені з високоякісної деревини, яка при правильному догляді зберігає свої властивості та привабливий вигляд протягом довгого часу.
Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів, де ви знайдете багато інших унікальних та якісних виробів: ссылка
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Кружку покупали на подарок, очень понравилась. Сделана качественно и вид у нее достойный. Еще понравилась упаковка, для подарка прям отлично.
- Достоинства:
- Красивая, качественная
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався кухоль і що він став гарним подарунком. Приємно чути, що ви оцінили якість виробу та його упаковку. Ми завжди прагнемо забезпечити найкращий досвід для наших клієнтів. Сподіваємося, що ваш подарунок принесе багато радості! Якщо у вас будуть ще якісь питання чи побажання, не соромтеся звертатися до нас.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Кумові подарунок дуже сподобався. Зручний і досить шляхетно виглядає. Сподіваюся, що кухоль слугуватиме довго!
- Достоинства:
- Приємно тримати у руці таку річ...
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо вам за відгук! Ми раді, що подарунок вашому кумові сподобався. Наші кухлі виготовлені з високоякісних матеріалів, тому вони повинні слугувати довго. Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи проблеми з кухлем, будь ласка, звертайтеся. Ми завжди готові допомогти! Дякуємо, що обираєте українське!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Бокал протікає! Добре що випробував його до того як замовити ще один на подарунок!
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Протікає!
- Сергей
Може то конденсат стікає по стінками металевим?
- Сергій К***
Продавець замінив безкоштовно келих, при тому що в мене не збереглося ні чеку не упаковки а брак я помітив лише через місяць, новий бокал дуже гарної якості нажаль немає можливості змінити оцінку я би поставив 5 зірок.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук та раді, що змогли допомогти вам у вирішенні ситуації з дефектним келихом. Нам дуже приємно чути, що ви задоволені новим продуктом і якістю нашого обслуговування.
Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень сервісу для наших клієнтів. Щодо оцінки, не хвилюйтеся – ваші слова вдячності для нас набагато цінніші.
- Панин В***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Отличный пивной бокал! Напоминает о средних веках. Для не любителей пива - пейте из них чай! Работает, как термокружка
- Достоинства:
- Отличный
- Недостатки:
- Первые дни запах лака небольшой
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за чудовий відгук про наш пивний кухоль! Ми дуже цінуємо ваш вибір і підтримку українських виробників.
Нам приємно, що ви оцінили дизайн кухля, який нагадує про середні віки. Це дійсно один з наших улюблених аспектів. Крім того, раді, що ви знайшли його універсальним і використовуєте не лише для пива, а й для чаю! Дійсно, дерев'яний кухоль працює як термокружка, зберігаючи напій теплим/холодним довше.
Ми також розуміємо Ваше зауваження щодо запаху лаку в перші дні. Таке іноді буває, але це тимчасове явище, яке зникає з часом. Дякуємо, що обрали нас!
- Виталий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Замовляв 2 ши на подарунок. Відправили швидко. Кухлями повністю задоволений, зручні, місткі, якість на висоті
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо за відгук та за те, що обираєте українські товари! Ми раді, що наші пивні кухлі MyFancyCraft "Ретро" з дерева на 600 мл повністю виправдали ваші очікування.
Ми пишаємося тим, що ви так високо оцінили якість та зручність кухлів. Окрім цього, хочемо підкреслити, що всі наші вироби виготовлені з екологічно чистих матеріалів і оброблені нашими майстрами з великою увагою до деталей.
Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів: ссылкаде ви знайдете багато інших цікавих та якісних виробів.
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Гарний і зручний бокал
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо за ваш вибір та за те, що поділились позитивним відгуком про наш товар. Нам дуже приємно, що вам сподобався наш бокал. Бажаємо вам приємного користування!
- Aleksandr N***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Все хорошо. Спасибо.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
Ми також хочемо звернути вашу увагу на наш широкий асортимент продукції: ссылкаВпевнені, що серед нашої колекції ви знайдете ще багато цікавого для себе та своїх близьких.
Дякуємо ще раз за ваш відгук! Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів.
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Кухоль топ. Один мінус це велика стінка. Але середньовічний вайб усе перекриває
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобався наш пивний кухоль.
"Середньовічний вайб" – це дійсно одна з його головних переваг. Адже його унікальний дизайн дарує відчуття старовини та додає атмосферу будь-якому застіллю.
Ми також прагнемо, щоб наші вироби були не тільки стильними, але й функціональними. Кухоль виготовлений з натурального дерева, що додає йому екологічності та безпеки у використанні. Щодо великої стінки – вона забезпечує міцність кухля. Дякуємо за те, що обираєте українське!
- Диодор П***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Хорошая кружка
- Достоинства:
- Удобно пить
- Продавец EcoCraft Store
Вдячні за ваш відгук та вибір українського продукту! Раді, що вам сподобався пивний кухоль MyFancyCraft "Ретро". Щиро дякуємо за відзначення його зручності у використанні.
Дякуємо, що обрали нас!
- Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Чудовий подарунок імениннику сподобався!)
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо вам за відгук!
Ми раді, що подарунок сподобався імениннику! Нам приємно, що ви обрали цей кухоль для особливих моментів. Адже цей кухоль з дерева поєднує в собі якість та цікавий дизайн, що робить його ідеальним на подарунок.
Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом, де ви знайдете ще багато цікавих виробів для подарунків: ссылка
- Євгеній У***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Оригінальний дизайн. Спочатку трохи незвично користуватись, але щвидко звик.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо вам за відгук та за підтримку українського виробника! Раді чути, що після короткого періоду звикання ви оцінили зручність кухля. Ваші слова надихають нас до нових досягнень.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Чудовий вибір,рекомендую
- Достоинства:
- Залишає напій прохолодним тривалий час
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо вам за чудовий відгук та за те, що обираєте українське! Ваша підтримка має велике значення для нас.
Ми раді, що ви залишились задоволені нашим товаром. Дійсно, наш пивний кухоль з дерева дозволяє тривалий час зберігати напій прохолодним, та ще й додає неповторний смак вашим вечорам.
Запрошуємо вас ознайомитись з усім нашим асортиментом, де ви знайдете ще багато цікавих дерев'яних крафтових виробів: ссылкаБудь ласка, не соромтеся звертатися до нас, якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреби.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Як подарунок взагалі супер, дуже класна та красива кружка. Стоїть поки що, коли буду використовувати постійно, напишу більш великий відгук.
- Достоинства:
- Красива, добре зроблена, без мінусів.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш кухоль. Зокрема, ви відзначили, що кухоль є красивим та якісно зробленим - це дійсно важливі аспекти для нас. Ми завжди прагнемо створювати товари, які не лише вражають зовнішнім виглядом, але й мають високу якість виготовлення, щоб вони служили вам тривалий час.
З нетерпінням чекаємо вашого подальшого відгуку та надіємося, що ви продовжите радуватися використанню нашого кухля. А ще більше крафтових дерев'яних виробів можна переглянути тут: ссылка.
- Олиевская Е***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Відмінний подарунок: виглядає дуже солідно, великий кремезний кухоль як раз для сильної волохатої чоловічої руки! Цікавий дизайн, акуратно зроблено, термо-кухоль справді довго утримує пиво холодненьким.
Ще й дуже швидко оформили і доставили.
Дуже джякую!- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, місткість, солідність
- Недостатки:
- не знайшли
- Продавец EcoCraft Store
Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що ви обрали українське!
Ми раді, що наш пивний кухоль з дерева викликав у вас такі позитивні враження. Ваші слова про його дизайн, місткість та якість підкреслюють ті самі переваги, які ми старанно враховуємо під час розробки продукту. Нам також приємно, що ви відзначили ефективність термо-ізоляції, які є ключовими особливостями нашого кухля. Ще раз дякуємо за ваш відгук! Звертайтесь, будемо раді допомогти)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Брала на подарунок, іменинник в захваті)))
Дякую за якісний виріб!- Достоинства:
- Пиво довго залишається холодним (ефект термосу)
- Продавец EcoCraft Store
Дякую за ваш відгук! Нам приємно, що іменинник був у захваті від подарунка! Радість наших клієнтів - це наше головне досягнення. Вдячні, що ви оцінили якість нашого виробу та одну з його переваг - підтримання холоду протягом тривалого часу, схоже на ефект термосу. Якщо у вас з'являться ще які-небудь побажання або потреби, будь ласка, звертайтеся. Бажаю вам ще багато приємних моментів з нашими продуктами! Ще більше крафтових дерев'яних виробів можна переглянути тут: ссылка
- Салогуб Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Дуже гарна і дуже якісна робота. Об'ємом задоволений. Кухоль став основним для розпивання усього що є в домі)
Купував для чаю, можливо це не передбачено самим товаром, але кухоль спокійно витримує гарячі напої.
Зручно тримати навіть з маленькою рукою, як в мене.
Можливо для когось буде не зручно, через вагу та великі борти, але це суто суб'єктивно. Для мене вага нормальна, і пити зручно.
Порекомендував би я даний товар? Звичайно, що так! Можливо в майбутньому ще й друзями цей, чи подібні від компанії, подарую.- Достоинства:
- Великий об'єм. Хороша якість. Пасує в будь-який інтер'єр.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец EcoCraft Store
Ми надзвичайно раді, що ви залишилися задоволені якістю та функціональністю нашого пивного кухля. Як ви вже відзначили, наш кухоль стане чудовим доповненням до будь-якого інтер'єру. Вдячні за те, що ви поділилися з нами вашим досвідом використання кухлю під час чаювання.
Наша компанія завжди працює над тим, щоб надати нашим клієнтам якісні товари, які відповідають їхнім потребам та очікуванням. І ми вдячні вам за те, що ви рекомендуєте український продукт вашим друзям. Не сумніваємось, що вони також оцінять його якість та корисність. Якщо у вас виникнуть будь-які інші потреби або запити, будь ласка, можете преглянути весь асортимент тут: ссылка.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Купував на подарунок. На вигляд кухоль якісний, імениннику сподобалось)
- Продавец EcoCraft Store
Вдячні за ваш відгук та за вибір нашого келиху як подарунку! Чудово чути, що кухоль виявився якісним та сподобався вашому імениннику. Ми завжди раді, коли наші продукти приносять задоволення та радість оточуючим. Ще більше келихів та крафтових виробів можна переглянути тут: ссылкаЩе раз велике спасибі за те, що обираєте українське!
- . .***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Вибрали в подарунок, сподобався.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
классна штука
пиво залишается холодним
і виглядає круто- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Ігоре, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Дуже круті . Подарунок був чоловіку. Сподобалися. Рекомендую.
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Наталіє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Тамара Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Купувала на подарунок. Кухоль гарний, виглядає солідно.
- Достоинства:
- Хороший подарунок поціновувачу пива)
- Продавец EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Тетяно, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Продавец EcoCraft Store
Перепрошуємо, *Тамаро)
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store
Отличный бакал. Ставлю Лайк...
- Достоинства:
- Долго держит прохладу пива
- Продавец EcoCraft Store
Вітаю, Станіславе! Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь таким позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store