- Никита Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Зручна чашка та вартує не дорого. Замовляти звісно можна. Дякую
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Стакан не поганий, вартує він точно аадекватних коштів. Можете барти і не пожалкуєте
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Хочу поділитися своїм захватом! Склянка додала елегантності моєму столу та зробила процес пиття ще приємнішим.
Має вишуканий та стильний дизайн, який відразу привертає увагу. Витончені лінії, граціозні форми та приємні на дотик матеріали роблять її ідеальним вибором для будь-якої ситуації – від повсякденного використання до святкових заходів. Виготовлена з високоякісного скла, ця склянка дуже міцна та стійка. Пити з цієї склянки – справжнє задоволення.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, бажаємо приємного користування.
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Отримав на наступний день.Виглядає дуже дорого та шикарно.Повністю відповідає опису.Планую замовляти ще,буде цілий набір.
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Це тепер моя улюблена чашка.З напоями виглядає просто супер за рахунок подвійних стінок та дизайну.Витримує високі температури.Рекомендую
- Виктор Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Я думаю мне прислали с очень тонким двойным стеклом а может и не с двойным.
- Достоинства:
- Если этот термостакан использовать как ваза для цветов то может и ничего!
- Недостатки:
- Хотел подарить на день рождения.
- Марія І***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Перевірте Вашого постачальника, будь ласка!
Товар на зображенні абсолютно не відповідає дійсності.
Я замовляла дві високі склянки і вони обидві прийшли зі звичайного / не подвійного скла.
Така сама історія була у мого брата, який десь міс тому замовляв такі самі, але нижчі склянки.- Недостатки:
- Товар на фото абсолютно не відповідає дійсності. На фото - Зеленим - подвійне скло
Жовтим - просте скло, із замовлення що було доставлене
- Олег Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 180
Шикарно смотрится! Дорого и стильно!
- Олег Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 160
Отличный стакан! Смотрится намного лучше, чем на фото. Очень стильно!