- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Основной цвет: Белый. Объем: 330
Яркий принт, хорошее качество, оптимальный объем кружки.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не обнаружено
- УльянаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Основной цвет: Белый. Объем: 330
Быстро прислали, качественный принт.
- Достоинства:
- Прикольный принт, удобная ручка
- Меліса А***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Основной цвет: Белый. Объем: 330
Придбала її орієнтуючись на принт, не зважаючи на те, що в товара не було відгуків. Сьогодні мала змогу забрати її. Прийшла ціла, без подряпин/тріщин та браку.
Можу сказати, що вона буде однією з моїх улюблених кружок для чаювання! На мою думку, дизайн просто чудовий. Є приємною на дотик, зручно лежить у руці, легка; має стандартний об'єм, щоб насолоджуватися чаєм чи кавою.
Можу сказати, що чашка виготовлена з якісної кераміки, стійка до температурних перепадів, що особливо важливо, якщо ви любите гарячі напої. Її легко мити, навіть у посудомийні машині.
Не знаю, що стане з принтом через довгий час та як буде триматись, але на даний момент товаром задоволена.
Рекомендую всім, кому хотілось би мати таку чи подібну кумедну чашку, яку можна придбати тут.- Достоинства:
- Приємна на дотик та легка;
Якісний та яскравий принт;
Відносно швидка доставка. - Недостатки:
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Основной цвет: Белый. Объем: 330
Прикольна чашка, якісний принт)
- Продавец Вонкі
Ми щиро цінуємо Ваш відгук. Ваші ідеї допомагають нам удосконалюватись та надавати кращий сервіс нашим клієнтам. Дякуэмо, що знайшли час поділитися своїми думками!