- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon. Цвет: Прозрачный. Объем: 210
Суттємої різниці з Копітою нема. А те що за її ціну мона купити майже два набори Колібрі - підкупає. І що в процесі дегустації можна зосередитись на напої, а як би не цокнути бокал -)
І продавець все запакував гарно, все приїхало - питань нуль.
Єдине, що не часто вони є в продажу, тому я брав два набори, не вкиснуть -))- Достоинства:
- Роблять все теж що і Копіта
- Недостатки:
- Нема впринципі
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 650
Гарні, якісні бокали, всі цілі, швидка доставка. Все чудово, дякую!
Дякуємо за відгук!
- Колесник Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 650
Дякуємо за відгук!
Бокалы превзошли все ожидания очень красивые рекомендую
Дякуємо за відгук!
Как всегда богема хрусталь на высоте качество супер
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 650
СУПЕР
- Достоинства:
- швидка доставка
- Недостатки:
- відсутні
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 650
Брала на подарунок
- Достоинства:
- Все ціле
Дякуємо за відгук!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 650
Вже отримали. Дуже гарно запаковани. Усі прийшли цілі , а інакше і бути не може.
- Достоинства:
- Дуже гарні . Задоволини на усі 100%...
Приємні на дотик , на очі. Гарно зроблені . З великим задоволенням з них можливо пити усе . Рекомендую і собі і на подарунок. - Недостатки:
- Нема.
- Беш А***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 580
Служать добре, якісні стакани
- Достоинства:
- Хороші стакани
- Недостатки:
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 210
Брав як недорогу заміну для Гленкернів, для дегустацій. Сподобалось все, аромат і смак передає не гірше Копіти та класичного Глінкерну.
От раджу на всі 100!- Достоинства:
- Чудова недорога заміна для Гленкернів
- Недостатки:
- Не має
- Назар О***
Підтверджую всі слова! Дуже гарні для дегустації і передання аромату. За ціною справді в 3-4 рази дешевш за глінкьорні. Ще я б відніс до плюсів ніжку, яка не дає передавати тепло напою.
- hjhjhjhj01010Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Цвет: Прозрачный. Объем: 210
Бокалы покупались для крепкого алкоголя и хоть написано в товаре для вина.
- Достоинства:
- Они приехали и они целы.