Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Японские благовония Nippon Kodo Quality Collection Unochiyokoh Sakura - Сакура R11227

• Катерина З***

приятно пахнет

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Традиційні Аромати Світу

Пахне приємно, та як писали вище - не грубо. Бо дійсно після деяких пахощів хочеться провітрити. Після цих - ні.
    Продавець ввічливий, доставка швидка.

Достоинства:
    Пахне приємно.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ТАМ

Дякуємо за Ваш відгук. Японські пахощі дійсно більш ніжніші ніж індійскі, а Мейко Щібаяма це окремий вид японських пахощів які належать до класу малодимних, при горінні вони майже не виділяють диму. Чистий аромат. Звертайтеся до нас ще.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Традиційні Аромати Світу

Вещь определённо хороша, денег своих стоит.
    Аромат очень приятный, расслабляющий, умиротворяющий. Не слишком грубый, от которого обонятельные рецепторы запросят пощады. И не слишком легкий, от которого придет вопрос - а за что, собственно, я заплатил? В итоге золотая середина.
    Пахнет, вероятно, сакурой. Если бы меня спросили, мол, чем пахнет - я не смог бы ответить, не зная ответа заранее. Каюсь, в своей жизни сакуру я не нюхал, так что поверим на слово. Горит долго, запах остаётся ещё дольше.
    Под такое, думаю, хорошо подойдёт всякое слайсовое аниме в духе Yuru Camp, или типо того. Можно будет пить чаёк и кушать моти. Атмосферно!
    Плохо, что нет подставки. Вероятно, она в больших пачках? В описании про неё ничего не указано, на фото её нет, с продавцом я не созванивался из-за лени. Таким образом, тут даже не придраться. Ну нет так нет.
    По доставке всё оперативно. Заказал в субботу днём, утром в понедельник уже у меня. Быстрее некуда.
    Пусть будет 5 из 5, мне не жалко.

• Продавец  ТАМ

Спасибо за столь развернутый и интересный отзыв. Начнем с Сакуры.
      Сакура это собирательное название 11 видов деревьев подсемейства Сливовые. Зачастую обозначает вишню (Prunus serrulata). Аромат Сакуры, как и любой другой может сильно варьироваться от мягкого до интенсивного. Этот мягкий, и мы рады что вам понравилось. К сожалению подставочка есть не во всех сериях, но в большинстве все же есть.

• Світлана
    Продавец: Традиційні Аромати Світу

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Зробила замовлення цього товару, одразу ж заплатила.

Зі мною зв’язався неввічливий продавець, який сказав, що відправку зробить через 2 дні. Я спитала чому не сьогодні, но що почула, що взагалі відправляють протягом 5 днів, і якщо мене така дія не влаштовує поверне гроші. Я згодилась через 2 дні, на що почула, що всі покупці дуже розбалувані.

Бажання брати цей товар після такого відношення не було. Від душі не рекомендую! Продавець не ввічливий і не має поваги до покупця!

• Продавец  ТАМ

Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода, що Ви залишились незадоволені сервісом нашого магазину.

По даному замовленню можемо сказати наступне:

Після оформлення замовлення з покупцем, менеджер зв'язався впродовж 5 хвилин. Були озвучені строки відправки - через день.
      Клієнт очикуючи що відправка буде миттєвою, почав спілкування в роздратованній та хамскій формі, на озвучені строки чекати не захотів, тому було запропоновано зробити повернення коштів.
      Отримавши згоду, гроші були повернені впродовж 5 хвилин.
      Це замовлення було обработано впродовж 10 хвилин ( включно з часом повернення коштів)

Нажаль покупець залишився незадоволений, щодо сервіса обслугововання та довгого очикування (2 дні).
      Але під час воеєнного стану в країні, коли логістика і так важка, надавати такі претензії є не до речі, це обісцінює труд продавців, які намагаються зробити досуг людей більш комфортним у цей складний час.
      Торгівля це є обоюдний процес, з повагою до обох сторон.

Сподіваємось наступного разу вам доставлять ваше замовлення швидше ніж ви очикували.