Отзывы покупателей о Чай Да Хун Пао Zhong Min Hong Tai 100 г

Оценка пользователей 4.49/5
  • Олег Г***

Смачний чай!!!

• Продавец  NiceCha

Вітаємо! Дуже раді, що чай Вам сподобався. Бажаємо приємного чаювання!

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Методом пролива самый вкус. Хорошо пить не спеша понемногу открывая вкус

• Продавец  NiceCha

ітаємо! Дуже раді, що чай Вам сподобався. Дякуємо за високу оцінку. Бажаємо теплих та приємних чаювань!

• Леонід С***

Ок

• Продавец  NiceCha

Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку та гарний відгук!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Хороший чай, м'який, не міцний

• Продавец  NiceCha

Дякуємо за високу оцінку та гарний відгук!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Хороший чай за свої гроші

Достоинства:
    Смак, ціна
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук!

• Віталій

Якшо б цей чай вартував 100 грн - це б краще відповідало його смаковим якостям

Достоинства:
    Красива упаковка
    Недостатки:
    Смак ненасичений і невиразний, на 2-3 проливи
    • Продавец  NiceCha

Вітаю! Дякуємо за відгук. Прикро, що Вам не сподобався даний чайочок.. Нам він подобається і дуже смачно виходить, якщо заварити на пом'якшеній воді, що закипіале і охолола до 86-ти градусів. Співвідношення води до заварки - 180 мл / 12 г, по 3-10 секунд настоювання. Спробуйте заварити за нашою рекомендацією, можливо Ваші враження покращаться. :)

• Олег Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Смачний чай

• Продавец  NiceCha

Вітаємо, Олегу! Дуже раді, що чай Вам сподобався. Бажаємо теплих і приємних чаювань!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Швидка відправка у вихідний день, приємний та корисний бонус, я у цьому чаї не спеціаліст але на смак не гірше ніж той що купляв в іншому місяці дорожче, подобається, рекомендую.

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Віталію! Щиро дякуємо за відгук і рекомендацію!
      Раді, що чай вам сподобався, а відправка та бонус стали приємним доповненням. Будемо раді вашим новим замовленням.

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Всім задоволений, і товаром і сервісом

• Продавец  NiceCha

Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку. Бажаємо приємних і теплих чаювань!

• Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Хороший чай,виправдовує себе як треба

Достоинства:
    Запашний
    Недостатки:
    Довго доставляли
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо за високу оціночку та приємний відгук! Нажаль, на строки доставки до точки видачі Rozetka ми вплинути не могли, оскільки це залежить від розетки . :)

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Замовляю втретє цей чай! Якість топ на свою ціну,в упаковках трохи різні відтінки смаку, напевно в залежності від партії,але завжди отримую насолоду,спокій і тепло. Продавець суперовий, велике дякую за позитивну реакцію на моє прохання. Приємно мати справу з цим магазином і відкривати для себе нові чаї)

Достоинства:
    Ціна-якість,смачно, зігріває та заспокоює.
    Недостатки:
    Швидко закінчується
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо, що обираєте нас! Завжди раді дарувати приємні емоції й затишок з чаєм. :)

• Павел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Мой первый опыт такого чая. Понравился. Интересный вкус, тонизирует и в то же время расслабляет, очень согревает,думаю зимой будет вообще супер. "Эффект" есть,но это лайтовое кратковременное состояние,которое ни с чем на сравнить.

Достоинства:
    Цена. Вкус. Теперь буду пить намного меньше кофе в течении дня
    Недостатки:
    Для меня нет
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо за розгорнутий відгук! Приємно чути, що даний Да Хун Пао зумів Вас вразити! :)

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

П'ю Пао вже більше 10 років, можу твердо дати 8.5 з 10, що за таку ціну навіть ідеально

Достоинства:
    Досить хороша якість

Вітаємо, Іване!
      Дуже вдячні за відгук та високу оцінку.
      Раді, що Вам сподобався цей чай:)
      Бажаємо гарних чаювань.

• Елена Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Спасибо большое продавцу за то что пошли на встречу и сделали замену и дополнительный подарок , очень приятно за такую клиентоориентированость.
    Сам чай в этой партии такой каким и должен быть класический дахунпао с нотами костра , карамели , орехов , прожарка выше среднего но в хорошем смысле этого слова

Достоинства:
    То что надо
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Олено! Дякуємо за відгук. Дуже приємно що вам сподобався наш чай!

• Елена Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

К сожалению у этого производителя чая совершенно нету контроля качества. Каждый раз покупая эту упаковку чая я получаю совершенно разный чай по уровню . И к сожалению в этот раз попалась плохая партия ( Плохая это еще мягко сказано. Этот Дахунпао очень сильно передержан при запекании (Тан Бей) из за чего чаинки черные как уголь, чай по просту сгоревший а не пропеченый. . При класичесих проливах пин ча 8г на 160мл воды (первый пролив 15 сек второй 25 и тд) получаеться сверхкислая жижа с нулевой ароматикой и вкусом пепельници во рту , единственно что есть во вкусе это дымность которая убила все достоинства чая из за того что он просто сгоревший . Покупать чай этого производителя это как играть в казино 5 раз купишь из них 4 раза будет норм а 1 откровенный шлак. Лично я брал его 8 раз и 2 раза включая этот попалась вот такое недоразумение. Советую магазину присмотреться к этому проиводителю ибо такой разброс качества от партии к партии это не серьезно

Достоинства:
    в этот раз нету
    Недостатки:
    чай испортили на одном из этапов производства
    • Продавец  NiceCha

Добрий день! Дякуємо за розгорнутий відгук.
      Ми щиро шкодуємо, що ця партія чаю залишила настільки негативне враження.

Щодо якості — важливо розуміти, що чаї класу Да Хун Пао (особливо ремісничого рівня) часто мають варіативність смаку між зборами, оскільки:

кожен урожай — унікальний за погодними умовами;

рівень запікання (тан бей) може варіюватися за задумом майстра;

і, на відміну від стандартизованих фабричних чаїв, ручна обробка не передбачає абсолютної однорідності.

Ваша партія, ймовірно, була запечена сильніше — це стилістичний прийом, який має своїх прихильників, але ми розуміємо, що він може бути незвичним або неприйнятним, якщо очікування інші.

Ми завжди відкриті до діалогу — наш менеджер з вами зв'яжеться, і ми підберемо для вас інший зразок з м’якшою обробкою, або запропонуємо компенсацію.

Дякуємо, що поділилися досвідом — кожен відгук допомагає нам ставати кращими.

• Федір Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

Чай супер

• Продавец  NiceCha

Дякуємо за приємний відгук та високу оцінку! :))

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Це мій перший пуер в житті, тому очікувати від мене чогось не варто))) На вкус приємний. Пподавця раджу, відправлено все оперативно.

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Максиме! Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді що Вам сподобався цей чай, і наш сервіс. Приємних чаювань!

• Єгор І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

До продавця претенцій немає, доставка була дуже швидкою. Дякую.

Також по якості чая до продавця теж не маю претензій, так як продавець просто поставляє товар.

Але чай настправді як тут і писали на смак та колір просто як вода. Таке відчуття, що з нього зробили вже 3 заварки, а на четверту залишили нам, споживачам.

Запах чаю є. А на смак просто вода. Може комусь сподобається. Але я не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    На смак і колір як вода. Неякісний чай.
    • Продавец  NiceCha

Вітаю Єгоре! Рекомендую спробувати даний чай у співвідношенні заварювання - 7 грамів сировини на 180-200 мл пом'якшеної водиці.
      Настоювати вів 3-х до 15-ти секунд у перших проливах, поступово збільшуючи час експозиції (чай п'ється проточно - пінча).
      Я певен, що даний Да Хун Пао ще зможе Вас здивувати та порадувати. :)

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Чудовий чай. Рекомендую. Продавець дуже відповідальний.

• Продавец  NiceCha

Дякуємо за високу оцінку та довіру до нас! :)

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Очень насыщенный чай попался в новой партии , с очень сильным прогревом , напоминает жоу гуй , после первого выпитого пролива появляеться улыбка на лице
    Во вкусе доминирует чернослив и дымные нотки с выроаженой кислинкой

Достоинства:
    Отличный чай
    Недостатки:
    нету
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо за неймовірний відгук та високу оцінку!

• Олена Ш***

Чудовий!!! Дякую

Достоинства:
    Справжній китайський
    Недостатки:
    Не відомо
    • Продавец  NiceCha

Дякуємо за приємний відгук та високу оцінку! :)

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Побочив рекламу в інтернеті чай ДаХунПао. Замови. Чай ніякий. Хоча п'янкий ефект присцтній.

Достоинства:
    П'янкий ефекр присутній, діє десь хв 10-15.
    Недостатки:
    Кажуть що заварювати можна 5 разів той самий пучок. Після 2 заварювання - просто вода. Смак ніякий, схожий по смаку на якийсь віник. Запах такий наче амброзія.
    • Продавец  NiceCha

Вітаємо Андріє! Нам прикро, що ви отримали негативні враження від даного чаю..
      Щодо способу заварювання, рекомендуємо спробувати заварювати проточно, а саме 7 грамів чаю, настоюючи в 200 мл води, починаючи з 10-ти секунд, з кожною новою протокою збільшувати час витримки на 5-10 секунд. :)
      Ми впевнені, що цей Да Хун Пао ще зможе Вас вразити та порадувати.

• Лена Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Раньше покупал этот чай всегда был хорошим за свою стоимость. Но сейчас в новых партиях сырье откровенно тухлое. Ни вкуса ни аромата , первые 2 пролива вообще не выдерживает просто водичка с легким сладким вкусом в плохом смысле этого слова, даже распареная заварка после технического пролива нипахнет ничем хотя раньше чай обладал хорошим насыщеным карамельно бисквитным вкусом

• Продавец  NiceCha

Добрий день! Нажаль, кожна партія відрізняється одна від одної. Сьогодні ми з командою продегустували партію, що надсилали Вам. Нам чай сподобався! Однак, ми Вам відправимо на заміну, за наш рахунок, більш преміальний Да Хун Пао.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Кращій да хун пау, ніж брав раніше інші

Достоинства:
    Є благодатний стан
    Недостатки:
    Швидко закінчується
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно що Вам сподобався цей чай.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

За свою стоимость хороший дахунпао , выдерживает 4 пролива , аромат и вкус карамельно ореховый, древесный с нотками костра чем то напоминает даже шоколадку сникерс , кислинка в меру выражена , пробовал много дхп в этой ценовой категории которые намного хуже .
    При заварке методом настаивания дает очень приятную благородную терпкость, у аналогов в этой ценовой категории вкус уходит в откровенную кислятину а тут такого нету
    Отдельное спасибо продавцу за подарок в комплекте в виде пробника чая и за оперативность ( посылка приехала на 2 дня раньше чем обещали )

Достоинства:
    За свои деньги очень хороший уишанский улун
    Недостатки:
    не хватает насыщености во вкусе , такая себе прожарка , но учитывая его цену в 300 грн когда среднестатистичский дхп стоит в 2 -3 раза дороже это нельзя назвать существенным минусом
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Олено! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді що вам сподобався цей чай. Приємних чаювань!

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Хороший на свою цену.
    Спасибо за дополнительный подарок, и особенно вам плюс за прищепки в комплекте, очень удобно)

Добрий день, Євгенію!
      Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що вам сподобався товар і додаткові подарунки. Біндери дійсно дуже зручні!

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Чудовий чай, має витончений аромат і приємний на смак. Споживав не лише заварюванням, але і спробував трохи варити, 3-4 хвилини, ще міксував з ферментованим чаєм з листя вишні. Смаки не змішались, проте чудово доповнили один одного. Досліди планую продовжувати. Ну а тим хто ще не спробував - категорично рекомендую не відкладати на потім.

Достоинства:
    Чудовий чай
    Недостатки:
    Швидко закінчується
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Василю!
      Дякую за такий детальний відгук та високу оцінку! Дуже приємно чути, що ви не лише насолоджуєтесь чаєм, а й експериментуєте з різними способами його приготування та поєднанням зі смаками інших напоїв. Ваші досліди звучать надзвичайно цікаво! Сподіваємось, що нові комбінації принесуть ще більше задоволення.

• Олег Я***

Чудовий чай.

Вітаємо, Олег!
      Дякуємо за відгук та високу оцінку.
      Гарних чаювань!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Хороший чай

Достоинства:
    Прийнятна ціна та хороший смак
    Недостатки:
    Головне не перетримати)
    • Продавец  NiceCha

Добрий день, Денисе!
      Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

смачний насичений смак

Вітаємо, Назаре!
      Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
      Гарних чаювань!

• Тарас О***

Чудовий чай!

• Руслан

Дуже смачний чай

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha

Достоинства:
    Смак
  • Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Дякую, все бездоганно

Добрий день, Артеме!
      Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.

• Алексей И***

Спасибо, всё хорошо!!!

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за відгук. Приємних чаювань!

• Андрій Є***

Все добре. Дякую.

• Продавец  NiceCha

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.