Отзывы покупателей о Чай Да Хун Пао Zhong Min Hong Tai 100 г
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Кращий подарунок знавцям чаю
- Продавец NiceCha
Дякуємо за приємний відгук та високу оцінку!
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Замовляю втретє цей чай! Якість топ на свою ціну,в упаковках трохи різні відтінки смаку, напевно в залежності від партії,але завжди отримую насолоду,спокій і тепло. Продавець суперовий, велике дякую за позитивну реакцію на моє прохання. Приємно мати справу з цим магазином і відкривати для себе нові чаї)
- Достоинства:
- Ціна-якість,смачно, зігріває та заспокоює.
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Продавец NiceCha
Дякуємо, що обираєте нас! Завжди раді дарувати приємні емоції й затишок з чаєм. :)
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
П'ю Пао вже більше 10 років, можу твердо дати 8.5 з 10, що за таку ціну навіть ідеально
- Достоинства:
- Досить хороша якість
Вітаємо, Іване!
Дуже вдячні за відгук та високу оцінку.
Раді, що Вам сподобався цей чай:)
Бажаємо гарних чаювань.
- В'ячеслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
УСЕ ПО-СПРАВЖЬОМУ.Приємний єфірний, свіжий ,чудовий аромат.СУХІСТЬ,СВІЖІСТЬ ТА ТЕРПКІСТЬ СВІЖОГО ЧАЙНОГО ЛИСТА .ЦЕ- МОЇ ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ.ЄФІРНІ МАСЛА ПРИСУТНІ. Так я полюбляю насиченість, то не користуюсь методом пролива.
- Достоинства:
- СУХІСТЬ, ТЕРПКІСТЬ, СВІЖІСТЬ ЧАЙНИХ ЛИСТІВ. ЧАЙ ВИСОКОЇ ЯКІСТІ. ПРИЄМНІ ЄФІРНІ МАСЛА.
- Недостатки:
- ЦЕ СПРАВЖНІЙ ЗЛОЧИН ,АЛЕ ЧАЙ ТАКОЇ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ КИТАЙСЬКІЙ ВИРОБНИК ПОМІСТИВ У ПАКЕТ ПРОШИТИЙ ФОЛЬГОЮ без ZIP LOCK,тобто надійного, замка з пластика.АЛЕ ЩЕ КРАЩЕ - МЕТАЛЕВА КОРОБКА
- Продавец NiceCha
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що чай припав Вам до смаку. Бажаємо багато приємних і затишних чаювань!
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Мой первый опыт такого чая. Понравился. Интересный вкус, тонизирует и в то же время расслабляет, очень согревает,думаю зимой будет вообще супер. "Эффект" есть,но это лайтовое кратковременное состояние,которое ни с чем на сравнить.
- Достоинства:
- Цена. Вкус. Теперь буду пить намного меньше кофе в течении дня
- Недостатки:
- Для меня нет
- Продавец NiceCha
Дякуємо за розгорнутий відгук! Приємно чути, що даний Да Хун Пао зумів Вас вразити! :)
- Елена Й***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Спасибо большое продавцу за то что пошли на встречу и сделали замену и дополнительный подарок , очень приятно за такую клиентоориентированость.
Сам чай в этой партии такой каким и должен быть класический дахунпао с нотами костра , карамели , орехов , прожарка выше среднего но в хорошем смысле этого слова- Достоинства:
- То что надо
- Продавец NiceCha
Добрий день, Олено! Дякуємо за відгук. Дуже приємно що вам сподобався наш чай!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Чай дуже сподобався: насичений смак, дуже ароматний. Гарна якість! Дякую!
- Достоинства:
- Приємний смак та аромат
- Продавец NiceCha
Дякуємо за відгук та високу оцінку!
Раді, що Вам все сподобалось.
Бажаємо приємних чаювань!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Очень понравился чай. Вкус мягкий, с ореховыми нотками. Только знакомлюсь с азиатскими чаями, один из самых интересных вариантов за адекватную цену.
Продавцу отдельная благодарность за быструю отправку, и приятный подарок- Достоинства:
- вкус
- Продавец NiceCha
Дякуємо за відгук та високу оцінку!
Раді, що Вам все сподобалось)
Бажаємо граних чаювань!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Смачний чай!!!
- Продавец NiceCha
Вітаємо! Дуже раді, що чай Вам сподобався. Бажаємо приємного чаювання!
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Методом пролива самый вкус. Хорошо пить не спеша понемногу открывая вкус
- Продавец NiceCha
ітаємо! Дуже раді, що чай Вам сподобався. Дякуємо за високу оцінку. Бажаємо теплих та приємних чаювань!
- Леонід С***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Ок
- Продавец NiceCha
Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку та гарний відгук!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Хороший чай, м'який, не міцний
- Продавец NiceCha
Дякуємо за високу оцінку та гарний відгук!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Хороший чай за свої гроші
- Достоинства:
- Смак, ціна
- Продавец NiceCha
Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук!
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Смачний чай
- Продавец NiceCha
Вітаємо, Олегу! Дуже раді, що чай Вам сподобався. Бажаємо теплих і приємних чаювань!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Швидка відправка у вихідний день, приємний та корисний бонус, я у цьому чаї не спеціаліст але на смак не гірше ніж той що купляв в іншому місяці дорожче, подобається, рекомендую.
- Продавец NiceCha
Добрий день, Віталію! Щиро дякуємо за відгук і рекомендацію!
Раді, що чай вам сподобався, а відправка та бонус стали приємним доповненням. Будемо раді вашим новим замовленням.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Всім задоволений, і товаром і сервісом
- Продавец NiceCha
Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку. Бажаємо приємних і теплих чаювань!
- Федір Я***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Чай супер
- Продавец NiceCha
Дякуємо за приємний відгук та високу оцінку! :))
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Чудовий чай. Рекомендую. Продавець дуже відповідальний.
- Продавец NiceCha
Дякуємо за високу оцінку та довіру до нас! :)
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Очень насыщенный чай попался в новой партии , с очень сильным прогревом , напоминает жоу гуй , после первого выпитого пролива появляеться улыбка на лице
Во вкусе доминирует чернослив и дымные нотки с выроаженой кислинкой- Достоинства:
- Отличный чай
- Недостатки:
- нету
- Продавец NiceCha
Дякуємо за неймовірний відгук та високу оцінку!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Чудовий!!! Дякую
- Достоинства:
- Справжній китайський
- Недостатки:
- Не відомо
- Продавец NiceCha
Дякуємо за приємний відгук та високу оцінку! :)
- Андрій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Все добре. Дякую.
- Продавец NiceCha
Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Хороший чай,виправдовує себе як треба
- Достоинства:
- Запашний
- Недостатки:
- Довго доставляли
- Продавец NiceCha
Дякуємо за високу оціночку та приємний відгук! Нажаль, на строки доставки до точки видачі Rozetka ми вплинути не могли, оскільки це залежить від розетки . :)
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Це мій перший пуер в житті, тому очікувати від мене чогось не варто))) На вкус приємний. Пподавця раджу, відправлено все оперативно.
- Продавец NiceCha
Добрий день, Максиме! Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді що Вам сподобався цей чай, і наш сервіс. Приємних чаювань!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Хороший на свою цену.
Спасибо за дополнительный подарок, и особенно вам плюс за прищепки в комплекте, очень удобно)- Продавец NiceCha
Добрий день, Євгенію!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що вам сподобався товар і додаткові подарунки. Біндери дійсно дуже зручні!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Чудовий чай, має витончений аромат і приємний на смак. Споживав не лише заварюванням, але і спробував трохи варити, 3-4 хвилини, ще міксував з ферментованим чаєм з листя вишні. Смаки не змішались, проте чудово доповнили один одного. Досліди планую продовжувати. Ну а тим хто ще не спробував - категорично рекомендую не відкладати на потім.
- Достоинства:
- Чудовий чай
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Продавец NiceCha
Добрий день, Василю!
Дякую за такий детальний відгук та високу оцінку! Дуже приємно чути, що ви не лише насолоджуєтесь чаєм, а й експериментуєте з різними способами його приготування та поєднанням зі смаками інших напоїв. Ваші досліди звучать надзвичайно цікаво! Сподіваємось, що нові комбінації принесуть ще більше задоволення.
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Чудовий чай.
Вітаємо, Олег!
Дякуємо за відгук та високу оцінку.
Гарних чаювань!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Хороший чай
- Достоинства:
- Прийнятна ціна та хороший смак
- Недостатки:
- Головне не перетримати)
- Продавец NiceCha
Добрий день, Денисе!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
смачний насичений смак
Вітаємо, Назаре!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
Гарних чаювань!
- Тарас О***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Чудовий чай!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Дуже смачний чай
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
- Достоинства:
- Смак
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Дякую, все бездоганно
Добрий день, Артеме!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Упаковка качественная, доставка очень быстрая.
- Продавец NiceCha
Добрий день, Євгенію! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Приємних чаювань!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Кращій да хун пау, ніж брав раніше інші
- Достоинства:
- Є благодатний стан
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Продавец NiceCha
Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно що Вам сподобався цей чай.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
За свою стоимость хороший дахунпао , выдерживает 4 пролива , аромат и вкус карамельно ореховый, древесный с нотками костра чем то напоминает даже шоколадку сникерс , кислинка в меру выражена , пробовал много дхп в этой ценовой категории которые намного хуже .
При заварке методом настаивания дает очень приятную благородную терпкость, у аналогов в этой ценовой категории вкус уходит в откровенную кислятину а тут такого нету
Отдельное спасибо продавцу за подарок в комплекте в виде пробника чая и за оперативность ( посылка приехала на 2 дня раньше чем обещали )- Достоинства:
- За свои деньги очень хороший уишанский улун
- Недостатки:
- не хватает насыщености во вкусе , такая себе прожарка , но учитывая его цену в 300 грн когда среднестатистичский дхп стоит в 2 -3 раза дороже это нельзя назвать существенным минусом
- Продавец NiceCha
Добрий день, Олено! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді що вам сподобався цей чай. Приємних чаювань!
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceCha
Спасибо, всё хорошо!!!
- Продавец NiceCha
Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за відгук. Приємних чаювань!